Årsresumé 2012 - November & December

November:
 
Vi hade spökkväll i stallet och skrämmde lite barn vilket var roligt.
 
Klipptemig en aning för kort. som tur är håller det på att växa ut igen.
 
December:
 
Det blev kallt och jul vilket är väldigt mysigt.
 
Jag överlevde 12,12,12
 
Och nu siter jag här på nyårsafton och väntar på att klockn ska slå och 2013 ska invigas. 2013 kommer bli grymt!
Vi ses nästa år!!

Årsresumé 2012 - September & Oktober

September:
 
Det började med att jag blev 14 år.
 
Jag och mamma red islandshästar på raudhetta.
 
Oktober:
 
I oktober hände det inte så mycket, mamma och pappa åkte till florida tillsammans så jag och min bror var ensamma hemma i en vecka.
 
Kollade på skyfall och den var super bra!
 
Hade även ett paranormal activity maraton med några kompisar fast det blev bara ettan och tvåan och sen nån paranormal activity tokyo night tror jag,  och sen the human centerpide dagen därpå.

Dagens planer

Nu ska jag försöka skriva klart årsresuméerna eller vad vi ska kalla det innan vi åker till landet. Vi åker väl någon gång på eftermiddagen så det är ingen rush så jag borde hinna. Ska även duscha innan vi åker och skriva lite andra tidsinställda tills när jag är borta.
 
Vad ska ni göra idag?
 

Nyårsafton 2012-2013

Idag är den sista dagen på 2012. Det känns rätt så konstigt då året har gått otroligt fort och det har hänt massa roliga grejer och roliga resor. 
 
Men nu ska vi tagga för det nya året. 
Jag fyller 15.
Börjar nian.
Vi åker till Hawaii.
Vi får betygen vi söker in på gymnasiet med.
Massa nya soliga dagar framför oss.
Göteborg Horse Show.
Vara ute på landet på sommarlovet.
Ha det bästa sommarlovet någonsin.
Utvecklas mer i ridningen.
Kanske medryttare, fodervärd eller hästägare i slutet av året, vem vet.
 
Jag tror att det kommer bli ett grymt år och blir det inte det ska jag banne mig göra det till det!
 

G&G

Godnatt eller godmorgon, vet inte riktigt vad jag ska välja så jag kör på båda.
 
Hemma nu efter att ha kollat på film med familjen och mormor och morfar. Såg mammas pojkar och jag tyckte den sög. Fanns ett skämt som jag tyckte var lite småkul så jag tror den filmen passar lite äldre. Sånna som nästan är döda.
Sen åt vi jätte goda pizzor på Cyrano och även världens godaste créme brulé till efterätt så jag sitter här som en boll och är super mätt.
 
Imorgon/idag är det nyårsafton och tyvärr ska vi åka upp till landet och fira med några kompisar där och då kan jag inte bli våldsgästad av Matilda men det får gå.
 
Nomnomnom.

Årsresumé 2012 - Juli & Augusti

Juli:
 
I Juli hade jag såklart sommarlov och var ute på landet själv med Matilda i en vecka vilket var skitkul. Åkte även till england själv med min bror och hälsade på min farfar och resten av engelska släkten.
 
Hittade inga bilder från landet så tar en när vi är påväg till landet.
 
Farfars hund Tess.
New Forest hästar.
 
Englandresan var verkligen skitkul! Speciellt Cowes week, något man inte kommer att glömma på ett bra tag.

 
Augusti:
 
I agusti började skolan och ridningen igen efter sommar uppehåll. Man var solbränd och livet lekte. Saknar det så enormt mycket.
Happy feet eller nåt ja..

Cyrano

Sitter nu på Cyrano och ska snart käka pizza, väntar bara på ett bord haha.

Bion var väl bra, lite mer för pensionärer men vi hade ju pensionärer i sällskapet så det gjorde väl inget.

Blev en riktigt bra kväll ikväll i sportvärlden också. Frölunda vann ishockeyn och Liverpool slog QPR med 3-0 och Jordan gjorde två målpassar så det blev lite fangirl moment haha.

Nu fick vi ett bord så ha det bra :)


Årsresumé 2012 - Maj & Juni

Maj:
 
I maj åkte hela familjen på en resa till kroatien för att bara sola och bada och det var den sista riktiga semestern tillsammans som familj. Nu när min bror har fyllt 18 och går ut gymnastiet till våren kommer han åka ut och resa och antagligen inte vara på samma sida jorden när resten av familjen åker till hawaii.
 
Här är lite bilder från finis hotellet och när vi åkte på en utflykt till Brela Beach.
Förlåt om jag skrämde er med fotfobi ;)

Årsresumé 2012 - Mars & April

Mars:
 
Den 11 mars 2012 skapade jag denna bloggen, mallards.blogg.se utan några kram alls. Ville bara ha ett ställedr jag kunde skriva ner vad som hände i min vardag och kunna se tillbaka. Började med 2-3 läsare per dag och nu har bloggen sakta men säkert växt tills sig lite.
 
Första designen här.
 
April:
 
 I April fyllde min lilla älskling och soulmate 4 år.
 
Och sedan var vi på konfirmationsläger i Berlin med bästa gruppen också vilket var superduper kul!

Dec. 30, 2012

Gutenmorgen!

Godmorgon alla läsare! Vad ska ni göra idag?
Jag ska iaf sälja mitt gamla piano om någon vill ha det. Det var någon som skulle komma och titta på det idag men vi vet inte om dom vill ha det så det är bara att vänta och se.
Annars ska jag ut på bio med hela familjen inklusive mormor och morfar. Vi ska se mammas pojkar och det var en julklapp till mormor och morfar och efter det drar vi till Cyrano och käkar pizza. Kommer bli kul och jag uppdaterar under dagen.

Peace and love,
Mini Me


Årsresumé 2012 - Januari & Februari

Dessa månader hade jag ingen blogg så jag har inget att titta tillbaka på och kommer inte ihåg om det hände något speciellt. Familjen reste inte bort och livet rullade på som vanligt helt enkelt. Gick på My Dog med Linnea i januari och på göteborg HS med Klara och Linnea.
Har tyvärr bara bilder från ghs att visa.
 

Hottie & HotteR eller vad? De går inte att slå och det är självklart haha.

Börjes

Blev en sväng förbi Börjes förut med mamma och är nu en go mysig Kingsland jacka rikare :)


.

Jag har bestämt mig för att trappa ner på bloggandet lite nu tills jag har fått tillbaka min motivation igen. Det ska vara kul att blogga och det tycker jag inte att det är när jag inte har något att blogga om, tyvärr.
Så jag kommer att fortsätta blogga men inte lika mycket och ofta bara, och sen ta upp det när motivationen kommer tillbaka :)

....

Blev aldrig att jag gick ut och fotograferade för solen gick ner jätte tidigt och det började regna lite smått. Får gå upp tidigt i morgon i stället, haha.
Har tittat och fått fram lite grejer at bestlla från Nelly men måste vänta tills mammaoch pappa kommer hem från nån opera dom har åkt iväg och kollat på. Suger att vara under 18.
 
Måste bara visa er en film när min kompis Matilda åker av sin häst Brio för första gången som är under inridning. Haha gullet blir lite glad i galoppen.
 

28 december 2012

Godmorgon eller vad man nu ska säga vid den här tiden.
Däckade i soffan igår efter stallet så det blev tyvärr inget bloggande igår kväll och tog mig en rejäl sovmorgon så har inte hunnit blogga än idag heller. 
 
Idag är det fredag, sista fredagen på 2012 och jag hade tänkt att ta det riktigt lungt med familjen helt enkelt.
Just nu ska jag kolla och kanske klicka hem lite kläder från nelly då jag fick ett 500 kronors presentkort där i julklapp och sen ska jag ut och fota lite medmin bebis om vädret håller i sig.
Borde nog egentligen byta ordning på de två sakerna då jag kan kolla på Nelly.com när det är dåligt väder, men vi får se hur det blir med det. Bilderna kommer iaf på bloggen ikväll.
 
En liten bild på isen utanför vårat hus, lite häftig faktiskt.
 

Hinner inte blogga så mycket idag

Har inte fixat några tidsinställda och jag ska till stallet så det får bli att jag bloggar när jag kommer hem.
Som sagt ska vi rida lite hästar och så ska hon som provade ut våra nya sadlar se hur dom ligger uppsuttet osv :) Blir säkert jätteskoj och kanske tar några bilder, kanske inte.

Hoppas ni får en bra dag så ses vi sen!


Godnatt godnatt

Är svin trött just nu och måste vara i stallet vid tio så får gå upp tidigt. Vi ska testrida alla sadlar så att dom ligger rätt under ritt då hon som provade ut sadlarna vill se hur det ser ut.

Haft en mysig kväll med släkt och vänner men blev lite för sent med tanke på att jag ska upp imorgon. Kommer se ut som ett troll så godnatt.


Pardeyy


Annandag jul

Har precis hoppat ur duschen och gästerna kommer om 40 minuter.  Idag gar vi hämtat mitt objektiv, UV-filter och  fjöärrutlösare till kameran. Åkte till Net on Nets lagershop och det var verkligen jätte kunniga och trevliga där så jag är jätte nöjd. Sedan åkte vi till Frölunda torg för att byta lite julklappar och sen ville mamma köpa lite kläder men jag orkade inte prova något så jag sket i det, och då kom vi hem fortfare så jag kunde leka med kameran lite  hehe.
Nu kommer somsagt våra gäster snart och då ska vi äta engelsk julmiddag sombestår av turkey, roasted potatoes och veggies och stuffing. Det är nog det godaste som finns så jag är glad och vi har köpt en kalkon på 7,8 kilo så det blir mycket mat och ingen gån nog härifrån hungrig haha. 
 
Men nu ska jag torka håret och klä på mig så hörs vi under kvällen :)
 
Min bebis <3

As glad

Är på frölunda torg för mamma har varit och bytt lite julklappar som inte passade och nu ska hon prova lite nya kläder, uäk va tråkigt.

Fast det roliga är att vi precis har varit på Net on Nets lagershop och hämtat ut mina julklappar, ett Canon EF 70-200 f4L telezoom objektiv, ett UV filter som passar det objektivet och en fjärrutlösare till kameran.

Sen när vi kommer hem blir det massor med matlagning inför engelskt julfirande så det blir kul.


Taggad chey!

Höhö lite fjortisvarning i rubriken eller va säger ni? ;)
 
I Julklapp fick jag pengar i present att köpa objektiv för och nu har jag bestämt mig vilket jag vill ha så imorgon åker jag och pappa i väg till net on nets lagershop och hämtar det. Kommer bli så jävla besviken om det inte finns i lager hahaha.
 
Morgondagen kommer för all del äga sönder. Först får jag mitt objektiv, sen om det är fint väder ska jag ut och fota och sen på kvällen blirdet engels julmiddag efter som min pappa är engelsman så får fira två dagar, lyx kallas det.
Vi kommer äta turkey, stuffing, roasted potatoes and veggies. Supergott, typ det godaste som finns i princip. Och sen trifle till efterätt, ännu mer lyx!
 
Nu ska jag gå ner och städa mitt rum och sedan sova så godnatt.
 
 
Detta blir objektiver jag ska köpa, ett canon ef 70-200 f4l USM 

Dilemma?!?!?

Någon som är väldigt duktig och vet något om canon ombektiv och kameror. Ska nämligen köpa ett nytt objektiv för mina julklappspengar och vet inte om jag ska ta ett 70-200 F4L USM eller ett  70-300 IS USM?
Någon som har något av dessa objektiv och vet vilket som är bäst?
 

25 december - 1 årsdag

Nu har vi kommit hem från mammas kompis i Vänersborg och dett var verkligen jätte roligt. Fick skumtomtar med någon äppelsmak och dom var så sjukt goda, lite syrliga nästan så jag rekomenderar stort.
 
En sak jag kom på idag var att igår på julafton hade jag och min lilla iPhone bebis vår 1 årsdag och det firade jag med att göra en rejäl repa i plasten. Som tur är kan man byta den men måste köpa ny plast och lite nya skal känner jag för att frescha upp lite. Just nu har jag de första skalet jag köpte eftersom jag har gjort sönder alla andra. Kanske tar med Jennifer på lite skalshoppning nu i mellandagarna då hon fick en iPhone i julklapp i år.
 
 
Den normala hunden...
 

Måste ju fylla på magen lite ;)


Uppdate

Har ni haft en bra jul? Det har jag!
Blev inte så mycket julklappar men det blev allt det jag ville ha så jag är supernöjd. Bl a ett presentkort på Nelly då får kolla om jag hittar några goodies när jag kommer hem.

Sitter då i Vänersborg nu och ville bara säga hej lite snabbt :)


Raise you blog

Guiden i hur man får en stor blogg-
 
Hehe jag kanske inte har så mycket att säga på dessa punkter då jag inte är så bra på att följa dem men det är sådanna saker jag gillar i en blogg.
 
- Mycket bilder i bloggen, men inte använda samma bil hela tiden.
 
- Uppdatera ofta och en mellanstor bit att läsa.
 
- Roliga intressanta inlägg.
 
Kommentera andra blogga för att få trafik till din blogg. Följer du dessa knepen så stannar dom förhoppningsvis och blir en trogen läsare.
 

Nu åker vi

Billen rullar till vänersborg om en halvtimma och här sitter jag i sängen och bloggar när jag inte har vaknat riktigt än. Tror inte vi blir borta så länge men jag bloggar när jag får chansen eller när jag kommer hem då.
Ha en fortsatt trevlig jul!
Lite suddigt men hinner inte fixa det, sorry!
Från gårdagens julfotografering ;)

Bring it on

Nu ska jag gå och lägga mig och sova sött efter en hektisk dag med mycket skoj. I morgon ska vi åka till vänersborg och hälsa på mammas kompis och fika så vi kommer vara borta nästan hela dagen men jag ska blogga när jag får chansen - och där om blogg.seappen vill samarbeta.
God Jul!
 

Osocial jävel

Sitter hos mormor och morfar nu och fikar men har smygit iväg en stund för att vara lite osocial och blogga. Min telefonapp funkar inte så har inte kunnat blogga  under kvällen.
 
Har det jätte mysigt med mycket julklappar och väldigt mycket mat, fick bl a ett nytt kamera stativ sovm verkar jätte bra men det är en lite lite skriv som saknas så vi får väl bara åka och byta de nån gång i veckan eller bara fixa en ny. En annan sak som jag fick av min bror var en grej som gjorde att iPhone-hörlurarna inte trasslar ihop sig så den ska också bli rolig att testa. Fick också lite pengar att köpa ett till objektiv för så kommer bli ett kamera proffs nu, höhö får väl köpa en fjärrutlösare när jag ändå är igång ;)
 
Hoppas att ni har haft en rolig och mysig julafton!
Instagram levererar ;)
 
 

Julafton ❤

Idag är det julafton och massor som ska göras. Vi ska åka hela familjen till mormor och morfars lägenhet där släkten samlas. Kommer nog bli väldigt trångt i år då dom har flyttat till en minde lägenhet men det blir säkert jättemysigt!  
 
Åker dit vid två och fikar, sedan ska vi kolla på Kalle Anka och hans vänner såklart.
Och efter Kalle Anka brukar vi alltid ha present utdelning och öppning av att tomten kommer under tiden morfar är och köper tidningen. Och efter julklapparna är det mycket mat hela kvällen helt enkelt.
 
Innan vi åker ska jag hinna byta om, klippa hunden lite julfin, hjälpa min bror att slå in hans julklappar eftersom han är helt inkompetent #nohate. Hjälpa till med julmat ska också göras. Och allt detta ska ske på en och en halv timma.Hur ska de gå, jag är ju en sengångare :(
 
Har varit vaken i en timme och bilen har redan lyckats fastna nedanför våran uppfart tvärs över vägen haha. De har snöat som in i helvete sedan klockan 3 igår och inte en ändaste människa har skottat vägen. Hahaha det är ju  jul så ingen jobbar. Ska väl bli lite speciellt att åka till mormor och morfar i den bilen sen.
 
God Jul på er alla! 
 

Sista minuten; Julklappar!

Om ni ligger lite bakom flötet som jag gör ibalnd och glömmer att köpa en julklapp till någon har jag ett bra tips.
Baka! 
Nu i juletider finns det massor att baka, du kanske kan ge bort ett fint pepparkakshus till någon gottegris. Låt fantasin flöda!
 
Bilderna är från weheartit

God Jul


Fy skäms! God Jul också för den delen ❤❤❤

Inte bloggat på en veckan pga sjukdom men ändå, aja baja! Ska försöka sammanfatta veckan jag har haft lite kort.
 
Söndag - Fredag: Blev sjuk och mådde piss rent ut sagt. Har nog inte kännt mig såhär dåligt sedan jag var 6 år.
 
Nog om det tråkiga. I lördags släpade jag mig själv ur sängen eftersom jag inte hade hunnit köpa en enda julklapp och julafton var två dagar senare. Bra planerat där men hade ju legat i sängen hela veckan så hade inte hunnit med sånt. Fick ta en engelsk hardcore medicin för att orka med det och det funkade verkligen blev mycket bättre, höhöhö.
Lyckades köpa mins en julklapp till alla som vi ska fira jul med så jag vart nöjd. Hjälpte svagt till att pynta granen också för den delen.
 
Idag har jag känt mig lite krasslig hela dagen men fått mycket gjort ändå. Jag har slått in alla julklapparna,bakat två pepparkakshus och julbadat hunden som nu är ett vitt fluffigt moln och sover sött i soffan bredvid.
 
Imorgon är det självaste julafton och jag ska försöka blogga så mycket jag kan men även fixa inställda så GOD JUL 
 
Bjuder på bästa julsången genom tiderna!
 

Känner mig som jag ser ut.

Död.
Har fått kräksjuka nu passande till jul..
Someone come and help me :()


Godmorgon godmorgon!

Det är verkligen skitmycket snö har ute på landet så ska ut och fota mitt lilla får/hund sen. Har inte så mycket att skriva om eftersom vi inte gör så mycket här ute.
Mamma och pappa ska åka ner igen till mammas kompis som ligger på sjukhus igen för att stötta och hjälpa till lite och jag ska passa Zack så det händer inte så mycket.

Haha en gammal random bild på några sköldpaddor som fanns på iPaden ;)


På väg till landet

Är på väg mot landet nu eftersom vi ska vara där under helgen. Måste stanna till på sjukhus först eftersom mammas bästa kompis har åkt in på sjukhus i hjärtattack eller nåt sånt och är medvetslös :(

Kommer inte blogga då mycket om ens något beroende på hut bra täckningen är där.

Ha de!


Godmorgon!

Idag är det fredag och sista dagen innan helg. Efter skolan ska vi åka upp till vårt landställe så det kommer inte blir så bra uppdatering i elgen men ska försöka fixa några tidsinställda under dagens två håltimmor och även ta med iPaden att blogga på men då blir det inga bilder.
Kommer hem på söndag i tid till knatten så börjar blogga normal då.
 

Juuuste :O

Klar med träningen och har duschat nu. Stog i duschen och tänkte, as you do och kom på att jag har terminens sista franskaläxa tills imorgon. Borde nog öva på den då jag inte kan ett ord.
 

Kvällsträning

Istället för att gå i vintervila så tar jag och tränar lite. Ikväll kör vi lite armar och mage. Börjar med fem kilo i varje så får vi se hur det går sen.
Bästa sättet att få bort träningsvärk är ju att vila sen träna lite mera ;)


Ny design!

Va tycker ni ? Om ni inte kan se den uppdatera sidan. Kände att de var bäst att byta till vinter design innan vintern var slut haha.

Fin utsikt

Är påväg hem från skolan och ska gå it med Zack för att sedan julhandla med mamma ❤ ska även försöka ta en ny header bild eftersom det är så ljust för en gångs skull.


Syslöjd

Sitter på syslöjden och ska skriva en reflektion nu om mina mjukisshorts, kul.


Madeira 12/12 -12

Vad ska jag säga. Kan beskriva passet ordet nöjd.
 
Vi skulle hoppa fem och en halvan och studs och det gick väl bra. 
 
Kan börja med studsen som det gick sämst på ärlig talat. Dom två första gångerna gick det bra men tredje gången lyckades hon ta bettet och bara rusa vilket inte va bra. Sen gjorde vi lite saker med fem och en halvan och red lite vanligt och sedan skulle vi komma igen fast i andra varvet och jag bestämde mig för att komma in i trav för att göra det lite lungare och det gick bättre även fast hon hetsade lite över studsen. Tragglade det några gånger och sista gången gick det super. Nästan som en normal häst faktiskt haha.
 
Sen till fem ochen halvan då. Måste säga att det gick riktigt bra från början här. Bra tempo fina språng och inte övertaggad. Bara lagom mycket bjudning. Vi rullade på den några gåner och började sedan släppa lite händer och så vidare.
 
Sedan avslutaed vi hästarna lite i trav och fick den där känslan som bara kommer när det går jättebra och Anna ( ridlärarn) sa att det såg jättefint ut så är väldigt nöjd.
 
En eloge till den som lyckats läsa igenom denna text nu med min dåliga formulering. Nu ska jag dusch sen sova och imorgon är det lucia så har en lite sovmorgon och sedan ska vi kolla på niornas luciagrej tror jag det är.
 
Åhh min fina Mandarin <3 

12 december 2012

Ska äta om 10 minuter oh sedan åka till stallet. Det är sista hoppningen på terminen och förra veckan så önskade vi att få skritthoppning, fem och en halvan och studs utan att hålla i händer osv. Lite leklektion. 
Berättar mer efter antingen imorgon eller redan ikväll.
Peace!
 

12/12/12 12:12


F*** Svtplay

Jag brukar alltid kolla på julkalendern på datorn medan jag äter frukost eftersom det passar böst så då dom lägger ut avsnittet på svtplay klockan 6 tillsammans med ett teckenspråkstolkat avsnitt. Och idag har dom bara lagt ut de teckenspråkstolkade = inte glad jag.
 
Idag så börjar jag med bild som elevensval och alla andra har typ sovmorgon vilket inte är så kul. Vanlig dag i skolan och sedan stallet ikväll med hoppning och förhoppningsvis ska vi göra 5 1/2 eftersom det är sista hopplektionen på teminen.
 

Godnatt


Bara för att jag har världens mysigaste fluffboll


Sneakpeak bloggdesign

Hsr gjort grunden i bloggdesignen nu, vet inte om jag är helt nöjd med den. Skulle vilja ha enny headerbild osv men kanske fixar det i helgen så ni får bara en sneak peak än så länge.
 

Elf

Hemma nu efter en lång dag i skolan. Det var inte direkt super kulmen det gick väl, som alla andra dagar då. Ska sätta mig ett tag med designen nu eftersom jag inte bara vill slänga ihop något utan vill få något som är rätt så snyggt. Ska nog kolla på Efl på andra datorn för att få lite X-mas feelings under tiden jag jobbar med designen.
 
 

Mysteriet på Greveholm - Grevens återkomst

Godmorgon!
Ska sätta mig och kolla på årets julkalender nu medans jag äter min frukost eftersom den är så himmla gullig! Sköket Staffan är bäst!

Puts väck med bloggpaus

Nej nu skiter vi i bloggpaus och allt va det heter. Orkar inte vänta på att bloggdesignen ska bli klar innan jag startar bloggen. 
 
Har precis suttit med en ansiktsmask från Ullared och ska kolla lite på nobelfesten eftersom jag inte har något liv och är väldigt trött. 
Har fortfarande öroninflammation vilket är extremt jobbigt då jag är döv i ena örat pluss att det dunkar enormt, och eftersom jag inte hör så bra på de ena så känns det som folk skriker hela tiden med de andra örat, lite smått irriterande.
Men var i skolan idag trots allt eftersom de är slutspurten nu innan betygen sätts och och inte tid att missa något :p
 

Jobbar med en ny design

Bloggen startas upp efter det, kan ta ett tag kanske ;)

7 december

Men fuck it. Då hade man öron inflamation i höger öra då... Skit kul verkligen till helgen.
Skulle ju gått på snoway, en musik sak i mölnlycke centrum men så kommer den skiten, inte direkt kul att gå runt därmed lock på örat / nedsatt hörsel och dunkande öra som gör in i helvete ont.
 
Nog med tråkigheter.
 Igår var jag med Matilda och simmade på åby och gjorde simtestet och det gick väl bra. Blev skittröt efter det och somna nästan så fort jag kom hem. Har inte bloggat bra sedan dess och kommer nog inte göra det på ett tag då jag inte känner för det nu men vi ses imorgon :)
 

Nu går jag i ide


Tandläkaren nästa


Godnatt

Är skittrött nu och ska till tandläkaren imorgon på morgonen och sen efter skolan så ska vi åka o simma, askul!!

Duktig pownie idag <3


Madeira

Det gick jätte bra och jätte dåligt idag på ridningen men är ändå as nöjd över hela passet.

Trött blöt svettig tjej efter workout, hon va så varm så att hon började ryka inne i ridhuset haha ❤


Tomten ge mig!

 
Spooks vinterjacka har jag verkligen blivit kär i. Älskar speciellt den höga kragen som blir som en halsduk när man rider och lite rosa  kragen kan ju inte skada trots att jag verkligen hatar rosa. Någon som skulle vilja köpa denna till mig? 

5 december 2012

Kom hem från skolan för en halvtimma sedan och sedan dess har jag lyssnat lite på Macklemore & Ryan Lewis. Så jävla bra, hetaste låten just nu!
Thrift Shop
 
Ska nu göra klart min hälsobok i NOn och sedan slösa bort några timmar på datorn och sedan rida ikväll, taggad.
 

4 december 2012

Ursäktar för min frånvaro men jag var faktiskt tvungen att inte göra något alls i eftermiddag men som tur är har matilda varit duktig och uppdaterar. Ligger i sängen nu med hunden i knät som vill bli kliad på magen medan jag vill sova. Vi hörs imorgon då dagen kommer äga för dagen i skolan är lugn och ridning på kvällen, hörs!
 

Det freaking snöar!


Tjena!

The sexy ladie here from the inlägg under! (Väldigt fint) Här har jag suttit jättelänge och försökt hitta på något att skriva men det går inte för jag är sämst på att blogga. Detta blev ju bra. Stackars Anna, nu sjönk hennes blogg i kvalité skalan... Jag är iallafall bäst.


Fin vän man har!

So sexy!


Waah förlåt!

Glömde blogga lite förut *hosthostorkadeintehosthost* för Matilda va här och vi hade verkligen damp i några timmar. Och nu klockan tio på kvällen kommer jag på att jag har franska läxatills imorgon och jag har inte äns kollat igenom glosorna, smart där. Och det som bör det hela ännu bättre är att jag chitter och chattar med kompisar från Nya Zeeland och det är högsommar där nu så dom sitter och snackar om dagens fångst och solbrännor, skoj där!
Gör ett litet snabbt inlägg innan jag ska sova med fin fina bilder på Matilda som avslutning på dagen, bara för att hon ville det ;)
 
Nu: tillbaka till franskan!
 

Ansiktsmask

Superbra tips på ansiksmask har jag att ge er!
Blanda lite Honung och citronsaft, undervik dock ögonen och låt verka i 15 minuter. Skölj sedan av och voilá!!
Ren och fin hud!
 
 

Lys upp i vintermörkret

 
Ett hett tips nu i vinter att att tända ljus på kvällen. Jag har det t. ex. på min fönsterbräda och det är spermysigt när man sitter vid datorn på kvällen. Men tänk på att alltid släcka ljusen, inte har ljus tända i rum du inte själv är i och att det absolut inte får hänga saker över ljusen som sedan kan börja brinna (gardiner, hyllor osv.)

Nu börjar det!

Julkänslorna flödar haha ❤


Godnatt

Taggad inför ny vecka i morgon som börjar med sovmorgon men måste tyvärr skippa de då ja ska ut me hunden och kolla julkalendern såklart! Det hör till julen!
De va en liten fågel som viskade i mitt öra att det skulle snöa denna veckan, TAGGA!!!!


Hundklippning || Före och Efter

 
Haha han har typ gått ner några kilo genom att klippa sig, vilken skillnad! Han är inte helt klar utan de är lite fin putsning som måste göras men det är iaf mycket bätte än va det var! Han ser mycket gladare ut :)

Julmys || Första Advent



 

Frölunda Torg Haul


 
Bild 1 & 2: Stickad mysig tröja från esprit
 
Bild 3 & 4: Transparent skjorta med silverkrage från Gina Tricot 
 
Bild 5: Topp New York från Gina Tricot
 
Bild 6: Tre Nagellack från Gina Tricot
 
Bild 7: Tre par örhängen från Glitter
 
Bild 8: Crocker Mod Pep jeans från JC
 
Bild 9: Svarta Silvia jeans från Gian Tricot
 
Bild 10: Lisa jeans från Gina Tricot
 
Sedan köpte jag lite julklappar till andra och mamma köpte lite till mig men de får ni inte se. Är verkligen helt pank ni men ska även köpa en till topp från nelly också som jag blev helt kär i, men måste får tag i lite pengar också.
 

Mad Lady - linnolsson.se


Snart Jul!

Godmorgon och hej!
 
Är verkligen jätte taggad nu inför jul och nyår det kommer verkligen bli jätte kul! 
Just nu håller jag på att fixa ett tidsinställt med shoppingen från igår för er som vill veta.
 
Idag ska jag först ut och springa en liten runda, om jag lyckas utan att halka då förstås. Sen innan jag duschar efter det ska jag raka hunden. Då han har så dålig kondis och blir svettig när han är ute och springer med sin långa päls och sedan nu på vintern så  börjar han frysa när det är så kallt och han är blöt så det får bli rakning och klippning i år. 
Sen in i duschen och direkt efter det till mormor och morfar för att hjälpa dom med lite julpynt och fika osv. Julmys <3
 
Så jävla rätt!

Dec. 01, 2012

Har suttit och kollar på barbackahoppningen och tölttävlingar från Globen nu på svt play medans jag har målat naglarna med de nya nagellacken. Har också fotat allting nu så det kommer ut under morgondagen.
Ikväll ska ja kolla på taken 2 och sova, inte helt fel ;)


Amazing!


I bilen hem

Sitter i bilen nu, har shoppat upp hela frölunda nu känns det som fast ändå inte och jag har även lyckats köpa lite julklappar också vilket är bra.
Får väl ta lite bilder när jag kommer hem för att visa ;) ska bara handla mat först ;)


Frölunda Torg

Åker till frölunda torg idag med mamma och shoppar så vi hörs senare med inköpen om de blir några ;)


Tagga vintern!


I'm Back Bitches!

Yoo you heard it right!
 
Har tagit en liten bloggpaus som ni kanske har märkt men tjuvstartade med en liten bild redan igår bara för att jag kände för det och det är min blogg som ni kanske har märkt. Tog en liten bloggpaus eftersom jag blev väldigt sjuk efter skolan i onsdags och trodde att det skulle bli kräksjuka eftersom jag mådde så himmla illa och hade världens huvudvärk men som tur blev det inte det, puuh! Och sen tyckte jag att det passaade bättre än bäst att starta upp bloggen igen på 1 dec!
 
Det som har hänt medans jag har vart borta har väl varit lite roligt och lite inte så roligt, vi kan börja med det roliga.
 
• Den första snön kom igår natt men försvann typ under dagen 
• Isen utanför mitt hus har börjat frysa
• Det ör 1 dec vilket betyder julkalendern
• Mormor har äntligen blivit utskriven från sjukhuset
 
Det inte så roliga då
 
• Jag har varit sjuk
•Det är för kallt för min smak att gå utanför dörren
•Vi har disikerat fårlungor och fårhjärtan på NOn
•Jag svimmade nästan
Får ni chansen att göra det, gör det inte!


RSS 2.0