God nyheter!! :))

Hejsan svejsan eller va e det man säger nuförtiden ??
Idag om exakt 32 minuter rulla bilen iväg mot landvetter och Englan tsm med min bror Daniel ocg min farfar Bill ;) Och det braiga är att jag kommer ta med datorn för att mamma och pappa vill kunna ha kontakt med oss och farfar har internet så jag kommer kunna blogga lite då och då :) Vet inte hur ofta men jag ska försöka att göra det varje kväll och lägga ut lite bilder hur det ser ut osv. Och sen en massa bilder på farfars jätte jätte fina hund Tess som är en Röd Setter. Äskar sånna hundar för att dom är så vackra och elegantafast Zack är ändå bäst och jag kommer sakna honom till tusen :'((
Så till alla där ute som vill följa min englandsresa är det bara att kolla in bloggen eller följa mig på instagram där jag heter ajmallard :)
Ni kan också adda mig på fb Anna-Jean Mallard eller adda på skype där ja heter lollipopper13 tror jag ;) Oj, juste, ni kan också följa mig på twitter där heter jag också ajmallard :)
 
Kommer vara vid farfars hus ca 12 inatt så ser om jag fixar ett inlägg då eller inte !
 
Puss puss ni får ha det jätte bra och ni får inte glömma att rösta på mig i fototävlingen hos saras matkasse vilket ni gör HÄR :)
 
Kommer sakna Zack jätte jätte jätte... mycket <3 <3 <3 :*

Rösta ♥

RÖSTA!! :)
RÖSTA !!! :)

England

Heeej!
Längesedan jag bloggede men jag sa faktiskt att jag inte skulle blogga för att jag skulle vara på landet och i england och nu hart jag vart på landet ett bra tag och idag åker jag till england :) Kommer sakna vänner o familj och bloggen jätte jätte jätte mycket och kommer hem fem dagar innan skolan börjar :(
 
Uppdate då:
Hela förra veckan var jag på landet och veckan innan det var jag på landet med matilda vilket var jätte kul :=) Måste bli en tradition detta och nästa år MÅSTE Jennifer med ! The 3 besties in the country, hur ska detta då ? ;) Finns inga, absolut inga bettre vänner en er och kommer sakna er till tusen när jag e borta men vi får rocka loss den sista biten av sommarlovet när jag kommer tillbaka ! (y) <3
 
Idag var jag också på bio med Jennifer och vi såg en tjejfilm, LOL som var väldigt bra!
Måste packa och sånt nu för kl 3 på dan rulla bilen iväg mot Landvetter och England :)
 
Hoppas inte planet kraschar eller nått ;) Hahaha nä pus pus på er!! :*****
 
 


Saras matkasse :)

RÖSTA !!! :)

Saras matkasse :)

RÖSTA !!! :)

Saras matkasse :)

RÖSTA !!! :)

FiskarN

Sitter o fiskar o fick precis en fisk :) kan inte visa bild eftersom blogg.se appen inte funkar men de e en stor makrill :)
Ha d gött hörs imon :)

(kommer hem på lördag )

FiskarN

Sitter o fiskar o fick precis en fisk :) kan inte visa bild eftersom blogg.se appen inte funkar men de e en stor makrill :)
Ha d gött hörs imon :)

(kommer hem på lördag )

FiskarN

Sitter o fiskar o fick precis en fisk :) kan inte visa bild eftersom blogg.se appen inte funkar men de e en stor makrill :)
Ha d gött hörs imon :)

(kommer hem på lördag )

LOL

Sitter ute på landet nu ( k, kbry Anna ! ) och solar. Har vart på ett badställe som heter Slussen och solat badat och ätit glass = leva livet. Ikväll ska vi åka ut och fiska igen och jag hoppas arta jag får mer fisk idag. Imorgon vet jag inte vad jag ska gōra förutom att åka till morbror o kolla på hans nya hus :) ha d gött !!

Saras matkasse :)

RÖSTA !!! :)

Fina vädret :)

Hej! Jag igen, ville bara skryta lite med hur fint väder det är här ;)
PUSS & KRAM TILL DIG!! <3 :*

Varning för konstiga inlägg !!!

Hej !
Är på landet nu ju och kan bara blogga lite då och då på mammas iPad och blogg.se appen funkar inte :( och sen kan jag ju inte lägga upp några bilder heller. Idag har vi fiskat i båten och solat för det är så himla bra väder! Nu är mormor och morfar här och ska äta middag med oss och vara med på vårar årliga monopol spel. När vi fiskade idag fick jag en fisk fast jag gillar inte fisk så jag fick slänga tillbaka den ^^

Annars så gör vi inte så mycket förutom att sola och åka båt och bada med Zack. Han harbaldrig riktigt gillat att bada men nu på det senaste har han faktisk hoppat i ifall vi också badar :)

Nu ska jag iväg och ut och sola igen ;)

Saras matkasse :)

RÖSTA!! :D

Först störst och bäst

Sitter ute och fiskar nu och har baraflått en fisk. Fast jag har ändå fåttförststörst västvärld :) ska ut o fiska lite oftare för det finns 3G på havet men inte i stugan :( hejdå ska åka nu :€

Godnatt :)

Hey!
har fått tag på mammas iPad nu så kan göra ett snabbinläggning
 Innan alla går o lägger sig. Idag har vi sjösatt båten vilket gick jätte bra och jag dog inte :) och sen har jag typ klipptgäset i mina vita converse och nu är dom helgröna :(  på morgonen så vi åkà ut med båten och fiska och jag ska lära migatt sköta båten själv så att jag kan åka ut i den med kompisar. 

Saras matkasse :)

RÖSTA!!! :D
 
 

Hey från Orust !

Hej! Sitter i bilen här i henån på Orust medans alla andra handlar ;) kunde ju följt med men här i "stan" har jag internet så passar på att blogga ist. Vi kom hit igår vid typ sju och åt mat typ bara. Idag Har vi vart på göksäter och handlat o jag köpte typ bara strumpor. Och nu sitter jag här då i bilen då allavandra handlar. När jag kommer hem Ska jag ta en springtur till Allmag med Zack :) Och när jagbekommer hem från de ska vi spela monopol 
jag skriver på internet o de e väldigt svårt så jag hoppas att det går att läsa:)
Ses nästa gång jag får internet ;) 
Kram ❤
 

Saras matkasse :)

RÖSTA!! :D
 

Saras matkasse :)

RÖSTA!!! :D

Hey hey hey ( pop another bottle)

Nu ska vi jag uppdatera läget här tänkte jag. Från förra söndagen till denna fredagen var ju ja och Matilda på mitt landställe som ligger på Orust i en vecka helt själva ju och det var dunderkul! Sen kom vi ju hem då på fredagen och då packade upp och sen kom min farfar som bor i england hit så då han jag inte blogga sådär jätte bra häller. Och igår (lördag så skulle vi på inflynings fest hos mormor och morfar vilket höll på till 3 på natten haha och blogg.se appen funkade inte så kunde inte blogga då heller. Så jag vill inte skylla ifrån mig för att uppdaeringen har vart sämst utan jag vill bara berätta vad som händer/hänt. Idag åker vi till landet, som inte har något internet och åker hem i slutet av nästa vecka och är hemma typ en dag sen åker jag och Daniel till farfar tillsammans själva och är där till typ sista veckan av sommarlovet ( ;( ) och sen börjar typ skolan typ tre dagar efter att vi har flugit hem eller nåt sånt. och med tanke på att jag är borta kommer jag inte kunna uppdater eller fixa så många tidsinställa då jag inte kan skriva några nu på landet för att vi inte har något internet. Men jag ska försöka fixa så mycket som möjligt. Men bara så att ni vet så kommer bloggen typ ligga i koma tillsa skolan börjar :( 
 
Oj vad rörigt detta blev! Men hoppas att ni fattar att uppdateringen kommer att suga fram tills skolavslutningen. Tyvärr. men efter det kommmer jag tillbaka med en massa bilder och skoj :)
 

Gött mos!

Dessa högtalare ska jag köpa :) Hunden förstörde ju de andra så tänkte att detvar dags att skaffa riktiga :) Har inte beställt dom än men tror vi gör det imon, drara till mormor och morfar på deras sena inflyttnings fest :) Har försökt att blogga med mobilen med det funkar inte.Kanske kan blogga snabbt på deraas dator eller testa igen med mobilen. Hörs!
 
 

Omröstning

 

Omröstningen Vad vill ni ha mer har på bloggen ? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa omröstningar!


Lunch!

Godmorgon, goförmiddag eller goefftermiddag eller vad det nu heter. Idag blir det lite chill, lite struktur. Idag ska jag trimma hunden och packa upp och senare ska vi iväg på en sen inflyttningsfest hos mormor och morfar :) Och sen kanske jag också ska beställa nya högtalare till datorerna och telefon då innan skolavslutningen körde min hund ner dom i golvet och ljudet typ bara sprakar och dom var ju inte så jätte bra så jag tänkte spara ihop till lite bättre :)
Men som sagt, ska trimma hunden nu så ses vi efter det :)
 

In Sweden, we call it summer.

 
Glöm inte att rösta HÄR :)


Tävling hos Caroline Dahlén!