God nyheter!! :))

Hejsan svejsan eller va e det man säger nuförtiden ??
Idag om exakt 32 minuter rulla bilen iväg mot landvetter och Englan tsm med min bror Daniel ocg min farfar Bill ;) Och det braiga är att jag kommer ta med datorn för att mamma och pappa vill kunna ha kontakt med oss och farfar har internet så jag kommer kunna blogga lite då och då :) Vet inte hur ofta men jag ska försöka att göra det varje kväll och lägga ut lite bilder hur det ser ut osv. Och sen en massa bilder på farfars jätte jätte fina hund Tess som är en Röd Setter. Äskar sånna hundar för att dom är så vackra och elegantafast Zack är ändå bäst och jag kommer sakna honom till tusen :'((
Så till alla där ute som vill följa min englandsresa är det bara att kolla in bloggen eller följa mig på instagram där jag heter ajmallard :)
Ni kan också adda mig på fb Anna-Jean Mallard eller adda på skype där ja heter lollipopper13 tror jag ;) Oj, juste, ni kan också följa mig på twitter där heter jag också ajmallard :)
 
Kommer vara vid farfars hus ca 12 inatt så ser om jag fixar ett inlägg då eller inte !
 
Puss puss ni får ha det jätte bra och ni får inte glömma att rösta på mig i fototävlingen hos saras matkasse vilket ni gör HÄR :)
 
Kommer sakna Zack jätte jätte jätte... mycket <3 <3 <3 :*

Rösta ♥

RÖSTA!! :)
RÖSTA !!! :)

England

Heeej!
Längesedan jag bloggede men jag sa faktiskt att jag inte skulle blogga för att jag skulle vara på landet och i england och nu hart jag vart på landet ett bra tag och idag åker jag till england :) Kommer sakna vänner o familj och bloggen jätte jätte jätte mycket och kommer hem fem dagar innan skolan börjar :(
 
Uppdate då:
Hela förra veckan var jag på landet och veckan innan det var jag på landet med matilda vilket var jätte kul :=) Måste bli en tradition detta och nästa år MÅSTE Jennifer med ! The 3 besties in the country, hur ska detta då ? ;) Finns inga, absolut inga bettre vänner en er och kommer sakna er till tusen när jag e borta men vi får rocka loss den sista biten av sommarlovet när jag kommer tillbaka ! (y) <3
 
Idag var jag också på bio med Jennifer och vi såg en tjejfilm, LOL som var väldigt bra!
Måste packa och sånt nu för kl 3 på dan rulla bilen iväg mot Landvetter och England :)
 
Hoppas inte planet kraschar eller nått ;) Hahaha nä pus pus på er!! :*****
 
 


Saras matkasse :)

RÖSTA !!! :)

Saras matkasse :)

RÖSTA !!! :)

Saras matkasse :)

RÖSTA !!! :)

FiskarN

Sitter o fiskar o fick precis en fisk :) kan inte visa bild eftersom blogg.se appen inte funkar men de e en stor makrill :)
Ha d gött hörs imon :)

(kommer hem på lördag )

FiskarN

Sitter o fiskar o fick precis en fisk :) kan inte visa bild eftersom blogg.se appen inte funkar men de e en stor makrill :)
Ha d gött hörs imon :)

(kommer hem på lördag )

FiskarN

Sitter o fiskar o fick precis en fisk :) kan inte visa bild eftersom blogg.se appen inte funkar men de e en stor makrill :)
Ha d gött hörs imon :)

(kommer hem på lördag )

LOL

Sitter ute på landet nu ( k, kbry Anna ! ) och solar. Har vart på ett badställe som heter Slussen och solat badat och ätit glass = leva livet. Ikväll ska vi åka ut och fiska igen och jag hoppas arta jag får mer fisk idag. Imorgon vet jag inte vad jag ska gōra förutom att åka till morbror o kolla på hans nya hus :) ha d gött !!

Saras matkasse :)

RÖSTA !!! :)

Fina vädret :)

Hej! Jag igen, ville bara skryta lite med hur fint väder det är här ;)
PUSS & KRAM TILL DIG!! <3 :*

Varning för konstiga inlägg !!!

Hej !
Är på landet nu ju och kan bara blogga lite då och då på mammas iPad och blogg.se appen funkar inte :( och sen kan jag ju inte lägga upp några bilder heller. Idag har vi fiskat i båten och solat för det är så himla bra väder! Nu är mormor och morfar här och ska äta middag med oss och vara med på vårar årliga monopol spel. När vi fiskade idag fick jag en fisk fast jag gillar inte fisk så jag fick slänga tillbaka den ^^

Annars så gör vi inte så mycket förutom att sola och åka båt och bada med Zack. Han harbaldrig riktigt gillat att bada men nu på det senaste har han faktisk hoppat i ifall vi också badar :)

Nu ska jag iväg och ut och sola igen ;)

Saras matkasse :)

RÖSTA!! :D

Först störst och bäst

Sitter ute och fiskar nu och har baraflått en fisk. Fast jag har ändå fåttförststörst västvärld :) ska ut o fiska lite oftare för det finns 3G på havet men inte i stugan :( hejdå ska åka nu :€

Godnatt :)

Hey!
har fått tag på mammas iPad nu så kan göra ett snabbinläggning
 Innan alla går o lägger sig. Idag har vi sjösatt båten vilket gick jätte bra och jag dog inte :) och sen har jag typ klipptgäset i mina vita converse och nu är dom helgröna :(  på morgonen så vi åkà ut med båten och fiska och jag ska lära migatt sköta båten själv så att jag kan åka ut i den med kompisar. 

Saras matkasse :)

RÖSTA!!! :D
 
 

Hey från Orust !

Hej! Sitter i bilen här i henån på Orust medans alla andra handlar ;) kunde ju följt med men här i "stan" har jag internet så passar på att blogga ist. Vi kom hit igår vid typ sju och åt mat typ bara. Idag Har vi vart på göksäter och handlat o jag köpte typ bara strumpor. Och nu sitter jag här då i bilen då allavandra handlar. När jag kommer hem Ska jag ta en springtur till Allmag med Zack :) Och när jagbekommer hem från de ska vi spela monopol 
jag skriver på internet o de e väldigt svårt så jag hoppas att det går att läsa:)
Ses nästa gång jag får internet ;) 
Kram ❤
 

Saras matkasse :)

RÖSTA!! :D
 

Saras matkasse :)

RÖSTA!!! :D

Hey hey hey ( pop another bottle)

Nu ska vi jag uppdatera läget här tänkte jag. Från förra söndagen till denna fredagen var ju ja och Matilda på mitt landställe som ligger på Orust i en vecka helt själva ju och det var dunderkul! Sen kom vi ju hem då på fredagen och då packade upp och sen kom min farfar som bor i england hit så då han jag inte blogga sådär jätte bra häller. Och igår (lördag så skulle vi på inflynings fest hos mormor och morfar vilket höll på till 3 på natten haha och blogg.se appen funkade inte så kunde inte blogga då heller. Så jag vill inte skylla ifrån mig för att uppdaeringen har vart sämst utan jag vill bara berätta vad som händer/hänt. Idag åker vi till landet, som inte har något internet och åker hem i slutet av nästa vecka och är hemma typ en dag sen åker jag och Daniel till farfar tillsammans själva och är där till typ sista veckan av sommarlovet ( ;( ) och sen börjar typ skolan typ tre dagar efter att vi har flugit hem eller nåt sånt. och med tanke på att jag är borta kommer jag inte kunna uppdater eller fixa så många tidsinställa då jag inte kan skriva några nu på landet för att vi inte har något internet. Men jag ska försöka fixa så mycket som möjligt. Men bara så att ni vet så kommer bloggen typ ligga i koma tillsa skolan börjar :( 
 
Oj vad rörigt detta blev! Men hoppas att ni fattar att uppdateringen kommer att suga fram tills skolavslutningen. Tyvärr. men efter det kommmer jag tillbaka med en massa bilder och skoj :)
 

Gött mos!

Dessa högtalare ska jag köpa :) Hunden förstörde ju de andra så tänkte att detvar dags att skaffa riktiga :) Har inte beställt dom än men tror vi gör det imon, drara till mormor och morfar på deras sena inflyttnings fest :) Har försökt att blogga med mobilen med det funkar inte.Kanske kan blogga snabbt på deraas dator eller testa igen med mobilen. Hörs!
 
 

Omröstning

 

Omröstningen Vad vill ni ha mer har på bloggen ? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa omröstningar!


Lunch!

Godmorgon, goförmiddag eller goefftermiddag eller vad det nu heter. Idag blir det lite chill, lite struktur. Idag ska jag trimma hunden och packa upp och senare ska vi iväg på en sen inflyttningsfest hos mormor och morfar :) Och sen kanske jag också ska beställa nya högtalare till datorerna och telefon då innan skolavslutningen körde min hund ner dom i golvet och ljudet typ bara sprakar och dom var ju inte så jätte bra så jag tänkte spara ihop till lite bättre :)
Men som sagt, ska trimma hunden nu så ses vi efter det :)
 

In Sweden, we call it summer.

 
Glöm inte att rösta HÄR :)


Tävling hos Caroline Dahlén!

Nu har Caroline en tävling om en personlig kamerarem i sammarbete med Cochise Design!
Var med och tävla du också!

Bloggen håller ihop

Tjaaaa! Hemma nu från en vecka på landet med Matilda och kött fy fan va kul vi hade! Sitter o dunkar musik nu och ska kolla alla bloglovin som kommer vara över två tusen typ... Ikväll kommer farfar från egnland och hälsar på och sen när han ska åka hem ska jag och bror min åka med honom hem och sen hem själva. Mega kul :D
kommer inte kunna blogga så jätte bra då jag "måste" komma ikapp med allt o alla så vi hörs la mer imorgon :)
 

Bloggar jag läser #5

Nästa blogg är Darios, Tyra Sjöstedts häsblogg. Jag har absolut ingen aning om hur jag kom över denna bloggen men jag antar att jag läste tyras.se och sen när hon startade darios antar jag att jag bara hängde med där också :)
 
http://www.darios.se
 
Allmänt intryck ?
Bra helt cool storblogg. Mycket häst i den bloggen.
Betyg: 8/10
 
Inlägg?
Bra inlägg ibland lite för långa och ibland lite för korta. Och ibland blir uppdateringen lite ojämn.
Betyg: 7/10

Design och utseende ?
Jätte fin header och stilren design! Full pott!
Betyg: 10/10

Bloggnamn?
www.darios.se, bra bloggnamn då tyras häst heter Dario och Tyras andra blogg som handlar mer om henne heter ju www.tyras.se så det blir ju bra matchning där. Fast nu när hon har två hästar, Dario & Joe så kanske hon borde byta.
Betyg: 7/10
 
Totalbetyg: 32/40

om bloggen får "dåligt" betyg, poäng mässigt tycke jag inte bloggen är dålig för det. Jag följer ju trotts allt bloggen och gillar den. Och den är antagligen bättre än min blogg.




Piranha Scissors

 
Glöm inte att rösta HÄR :)

Trollface comic


Bloglovin!

Du har väl inte glömt att du kan följa mig via blogglovin ? Då missar du inga inlägg och det är enkelt att hänga med :)
 
 
bloglovin

Cat vs Dog

Glöm inte att rösta HÄR så blir jag glad :)
 

KEN, CHIC KEN


Bloggar jag läser #4

Hej!
Det var längesedan jag körde en " bloggar jag läser" så jag tar en nu :)
 
Nästa blogg blir då Powerpony som är skriven av Daniela Andersson. Jag började läsa Danielas blogg genom att hon helt enkelt kommenterade en gullig kommentar på min blogg och då fastnade jag helt och hållet för hennes. Så passa på att kommentera min blogg så kanske jag fastnar för din också.
 
http://powerpony.blogg.se/
 
Allmänt intryck ?
Cool blogg med cool design, me like! Välskött och seriös blogg.
Betyg: 9/10
 
Inlägg?
Bra välskrivna genomtänkta inlägg för det mesta utan stavfel. Bra uppdatering.
Betyg: 9/10
 
Design och utseende ?
Älskar headern och designen och bakgrunden är grymt cool. Den som har kodat bloggen och allt är helt enkelt riktigt begovad!
Betyg: 10/10

Bloggnamn?
Powerpony, när jag tänker på powerpony tänker jag mer på typ och liten flängig oseriös ponnyblogg men detta är motsatsen. Välskriven och helt seriös och jättefin blogg. Så jag gillar inte namnet så jätte mycket.
Betyg: 5/10


Totalbetyg: 33/40
 
 
om bloggen får "dåligt" betyg, poäng mässigt tycke jag inte bloggen är dålig för det. Jag följer ju trotts allt bloggen och gillar den. Och den är antagligen bättre än min blogg.




Anna-Jean Elin Mallard

Hej jag heter Matilda och är Annas kompis. Det är även jag som är med henne på hennes land just nu i denna stund.
 
Nu hade jag tänkt att beskriva Anna.. Jao, vad ska jag börja med? Jag kan väll börja med att säga att hon alltid är på rätt plats vid rätt tid. Detta leder då till att hon vet allt. Lite irriterande när man tror att ingen inte vet men så helt plötsligt dyker hon upp och vet hela sanningen! Sen så är hon också en person som alltid får ur en allt. Detta leder då till att hon vet ännu mer. Men när man ska få ut något ur henne.. Ja då kan man rigga upp med mat för ett helt år för där får man inget veta.
 
Anna är även mamma när man ska göra något. För när vi är ute och träffar kompisar är det alltid hon som är den förståndiga. Och det är oftast henne jag ger min mobil till om jag inte kan hålla den själv. Dock ska man akta sig för hon är en jäkel på att facerapa. 
 
Så om jag ska "sammanfatta" Anna så är hon en smart liten filur som "råkar" veta allt.
 
Kramar Matilda :)
 
 
  Anna:

 
Matilda:

Heartland Season 1 Episode 1

Det är många som har fråga migvad heartland är och så och nu tänkte jag visa er :) Detta är säsong 1 och avsnitt 1 så det helt från början. om ni vill se nästa avsnitt heter det då Heartland Season 1 Episode 2 osv. Och jag tror att när detta avsnittet är slut att det kommer vara längstupp i det vänstra hörnet :)
 
 

Tjatar jag ?

Jaja, men det skulle verkligen vara roligt att få en bra placeringi denna tävlingen :)
Rösta gör ni HÄR :)
 

Teenagers post! ♥


Lol-so true! ♥


This or That

Godis/Glass
Cola/Fanta
Duscha/Bada
Hav/Pool
Äpple/Morötter
Tv/Dator/Mobil
Stallet/Hemma
Hoppning/Fälttävlan
Hus/Lägenhet
Mamma/Pappa
Mormor & morfar/Farfar
En kväll ute/En kväll hemma
Rida på morgonen/dagen/kvällen
Köpa en häst som kan allt/köpa en häst att utveckla själv
Bada/sola
Galoppera/trava/skritta ut
Ridhus/paddock
Sto/valack/hingst
Kompisar/stallet
Morgon/kväll
Jordgubbar/smultron
Hallon/blåbär
 
Sådär :) Tror inte jag har gjort några this or that här innan på bloggen men här har ni :)

It's a hard knock life

Glöm inte att rösta HÄR :) !
 
 

Fem saker ni inte visste om mig

Jag är jätte rädd för att kolla ut genom fönstret på kvällen då jag tror att någon ska stå där och stirra på mig.
 
Jag har inte läst en ända hungergames bok.
 
Jag tycker att Jordan Henderson och Graham Wardle är två väldigt snygga personer.
 
När jag var liten började jag gråta när jag kollade på lejonkungen för jag också ville ha en lejonunge hemma hos mig.
 
Jag har blivit beroende av Heartland.
 
 Graham Wardle                                                                                  Jordan Henderson
 

 

Frida Axelsson - Gästbloggare

Hej! Istället för att bjuda på en lång text som mest är jobbig att läsa igenom bjuder jag på ett par bilder som jag själv fotat. Motivet är min älskade fd ponny tillsammans med hans nya ägare. Så titta och njut!
 
Vill ni se fler fina bilder, eller följa mig tillsammans med min nya häst, en 4 åring efter Bocelli 1044 så gör ni det enklast via min blogg http://dressyrfux.blogg.se

/Frida - http://dressyrfux.blogg.se
 

Hundtips

Hej!
Vet att det är många som läser min blogg och har hund och har efterfrågat lite hundtips så kan börja med ett här. Det är en slags hundmat som heter Frolic som antagligen de flesta har hört talas om men det är ett mjukt godis med köttsmak och jag använder det som hundgodis till min hund Zack. Det är det bästa han vet och han är en väldigt kräsen hund och den ända hundmaten/hundgodiset han verkligen gillar. Jag skulle inte rekomendera det som hundmat för då skulle alla hundar på denna planet vara tjocka som ballonger  men som hundgodis funkar de fint. Har nog aldrig träffat en hund som inte gillar Frolic. Det är i rätt så stora ringar så om man tex ska träna hunden tycker jag inte man ska ge hunden för stora bitar så jag brukar trycka lite på dom så delas ringen i fyra lagom stora bitar. frolic finns att köpa HÄR eller i vilken vanlig mataffär som hellst skulle jag tro. Har sett det inne på Ica och hemköp i alla fall :)
 

Rösta ♥

Rösta gör ni HÄR så blir jag jätte glad :D
 

DHF Happy Birthday Ryan

På min blogg har jag detta typsnittet i rubriker meny osv och alla datorer har tyvärr inte det typsnittet har jag märkt som om ni vill får ni gärna ladda ner det gratis HÄR på dafont.com helt gratis utan virus och min blogg blir mycket finare :)

Färjan

Hej sitter i bilen o väntar på färjan nu :)


Rösta ♥

Rösta det gör man HÄR så blir jag jätte glad :)
 

Tänk om...

Tänk om dån målar färg man målar hus med inta hade varit vattenfast. Då skulle man vara tvungen att måla om huset efter varje regnskur. Åker Med Matilda till landet för en toppen vecka så ses vi med riktiga inlägg nästa helg :)


Ullared inköp :)

 
Bild 1: IPhone skal spegel
Bild 2: Hundleksak, mjuk frisbee med pipande ögon
Bild 3: En massa chips osv.
Bild 4: Nagellack, cauldia No. 002 LIKE A DREAM
Bild 5: Nagellacks borttagning ( sån man doppar fingret i burken så försvinnen nagellacket)
Bild 6&7 : Turban handduk haha ;) Dagens fynd ;)
Bild 8 : Vanliga vita strumpor
Bild 9 : Nagellack, claudia No. 155 ALL RED
Bild 10 :Mjölkchoklad
Bild 11:Nagellack, claudia No. 137 WHITE TIP
Bild 12:Nagellack, Kubiss Shade No. 46
Bild 13: Mera godis ;)
Bid 14: Vattenflaska till gerbilerna
Bild 15: Iphone skal, spikes
Bild 16:Ännu mera godis :P
Bild 17: Nagellack, strengthener
Bild 18: Hubba bubba
Bild 19:Ännu mera godis
 
Som ni ser blev det en väldig massa godis men whatever vi ska vara själva i en vecka och tänk om typ ugnen går sönder, då måste vi ju äta nåt ;)


Love My Playlist❤


Städa är det bästa jag vet !

That was a joke if you wondred!
fast rätt så bra är det för jag hittade kamerasladden så snart kommer bilderna på sakerna från Ullader :) Just wait a sec, I have 2 upload them firts ! :)
 

Yoho!

Idag består dagen av tidsinställda när jag kommer på det och städa och packa! Lite tråkigt men det kommer iallafall bli jätteruuligt nästa vecka så jag längtar. Har fixat typ 3 tidsinställda per dag och om jag kommer på fler fixar jag det :) Tips någon ?
Ska även försöka få upp bilderna från ullared idag, jag har ju tagit dom men hittar inte kamera sladden och det finns ingen sån där kort sak på min dator. Men jag hoppas att jag hittar den när jag städar :)
Puss o Kram skumbanan ska duscha nu <3
 

Röstningen fortsätter :)

Jag kommer tjata ända fram till sista augusti så det är bara att rösta :)
 

Fortsätter med tidsinställda ❤

Tjena :) sitter här hemma i soffan en fredagskväll och skriver blogginlägg, offrar min kväll för er, nä det är faktiskt rätt så kul när man vet vad man ska skriva om men nu är idéerna slut. Så om det är nån som har något önske inlägg eller vill skriva ett inlägg själv är det bara att kommentera, då blir jag jätte glad 😊


Någon som vill gästblogga?

Åker bort nästa vecka ju och skulle vara super om någon/några vill göra ett gästblogg inlägg. Så mejla inlägget till [email protected] och glöm inte att skriva rubrik. Om du vill att något ord ska vara med länk skriver du ordet helt vanligt i texten och sen direkt efter skriver du länken inom parentes.
Du kan skriva om dig själv, någon upplevelse, ditt djur mm. Endast fantasin kan stoppa dig :)

Tidsinställda

Hej! Ska ju vara borta nästa vecka så jag håller på att fixa massa tidsinställda till bloggen och har äntligen lyckats fixa ett till varje dag. Fast det behövs ju mer.. Många har undrat varför jag ska vara borta nästa vecka och så, så jag tänkte berätta det nu.
 
På söndag åker min familj upp till vårat landställe som ligger på Orust. Då ska vi antingen hämta Matilda hemma hos sig på vägen dit eller så tar hon bussen upp, det är inte bestämt än. Så då ska min familj och Matilda stanna över tills på måndag och då åker min familj hem och jag och Matilda stannar kvar och ska bo själva på landet i en vecka med Zack. Och problemet är att på landet har vi inget internet förutom på IPaden längst upp i min våningsäng ibland. Men jag ska fråga mamma om vi får ta med den så vi kan blogga. Testade sist med mobilen men det funkade inte så hoppas att det funkar med IPaden om vi får ta med den.
Detta ska i alla fall bli jätte roligt och både jag och Matilda tar med kamerorna så det kommer nog bli mycket bilder när jag kommer hem så det är liksom bra för bloggen. Bloggningen kanske inte blir så jätte bra idag och imorgon för att jag fixar tidsinställda men det är bättre än en helt tom vecka i alla fall.
 
Dessutom är Matilda en väldigt duktig fotograf som fotar JÄTTE bra så kolla in hennes fotoblogg HÄR :)
 
Matilda och hennes hund Ludde på deras landställe.. finisar
 
Bildkälla

Om ni inte röstar...

Så, idag är det fredag den trettonde. Och om ni inte röstar HÄR kommer det hända något riktigt hemskt :O Så rösta häär eller tryck på bilden :)

Godmorgon :O

Idag är det en läskig dag! Fredag den 13:onde! Tur att jag inte ska göra så mycket förutom att kanske åka och handla så det kan väl inte hända så mycket. Ska försöka att uppdatera bloggen som vanligt men jag måste också göra en massa tidsinställda till nästa vecka så jag kan slappna av utan att tänka på bloggen. Jag vet att Ullareds bilderna skulle ha kommit igår men jag hittar aldrig den där jäkla sladden så jag borde köpt en krok jag kan hänga den på ^^ Nu ska jag äta lite god frukoost så ni får ha en bra dag :)
 
 

Fredag den 13:onde!


Godnatt


..

Ursäkta att jag inte har hunnit uppdatera.. Har haft så mycket att göra och hinner egentligen inte skriva detta nu men vi kör ändå. Nästa vecka ska jag göra en riktigt rolig grej med Matilda och mamma sa att ja inte fick göra det om jag inte strök mina kläder så det har jag gjort för det mesta och sen har hunden rymt^^ Så har vart ute och letat efter honom men inte hittat honom. Han brukar faktiskt rymma ibland om dörren står öppen om man tex lastar nått från bilen och då springer han upp i skogen bakon vårt hus och letar råddjur haha. Men han kommer tillbaka och sitter vi ytterdörren och gnäller som en bortskämd unge.

Ska skriva lite tidsinställda ikväll innan jag går och lägger mig men ett till inlägg kan ni iaf vänta er :)
 
När man talar om trollen! Zack sitter vi ytterdörren och gnäller! Haha! Måste släppa in honom <3
Kram <3
 

You have to make the best of the situation


Känslan när man sover ut

Inte för att skryta men jag sov ända till 10.30 idag. Dagens planer då:
•Först ska jag äta frukost och allt sånt :)
•Sen ska jag duscha och ha typ "spa"
•Fixa mig mm.
•Ta kort på det jag köpte igår och lägga in ett tidsinställt till ikväll :)
•Stryka..
•Göra ett inlägg här igen
• Gå ut med hunden
 
Jag kommer inte kunna hålla mig till mitt lilla schema vilket jag aldrig gör men jag ska försöka göra allt iaf :)
 

Men vilket sammanträffande !


Borta bra men Ullared bäst !!

Detta inlägget ville inte publiceras i bilen på väg hem, inget internet. Så det kommer nu i stället. Ny har vi vart här och shoppat hela dagen och allt har vart jätte roligt och allt ja köpte gick under 500!! Om jag orkar kommer jag lägga ut bilder mm ikväll men det mesta är inte värt att se ;) typ nagellack och godis :) fast sen har jag också köpt två silvriga iphoneskal :) hörs mer när jag kommer hem :)


Tja tja bloggen ♥

Hemma från Ullared nu som ni säker märkte. Det var nån som hade kraschat eller nåt på mototvägen så polisen eskorterade bort oss som små ankungar till närmaste avfart. Måste sett så roligt ut med stor polisbil fram och polismotorcyklar lite runt om "ledet". Den avfarten förde oss typ til landet men vi följde efter en lastbil med en snygg gubbe i ;) Tog typ en timma längre än va det skulle ha gjort att ta sig hem men det gör inget. Sketa sleten och orkar inte duscha nu på kvällen så gör det imon. Dags att sova, godnatt!
 
De senaste två dygnen har jag kollat på två säsonger av heartland och idag har jag inte kollat på ett ändå :O Okejdå, kommer bli ett sista innan jag går och lägger mig men inget mer blogginlägg,för sliten.
 

Snart framme :)

Nu är vi snart framme :) har åkt efter dressyrsnacks bil här nu ett tag och den är verkligen jätte gullig haha ;) oj nu missa vi ullaredsskykteb :p


Ni har väl ändå inte glömt bort ?

Att rösta på mig här : http://sarasmatkasse.se/djur-tavling/bidrag/753


Godmorgon!!

Hej !! Idag är jag glad för att jag åker till Ullared och det ska bli såå himla kul ;) Detta kommer nog bli det ändå inlägget på ett tag men jag ska försöka blogga lite i bilen :) om Matilda läser detta kan du skicka ett sms med grejer ja ska köpa till landet ;) Vet inte riktigt vad jag ska köpa för det ändå jag har blivit tillsagd köpa är en sån där vatten mätare man har i trädgården för det regnar så mycket om mamma vill se hur lång tid det tar innan den är full ^^ Om det funkar hörs vi sen i bilen :)


Inte gjort ett piss idag

Och det känns så jävla skönt !! Suttit i soffan och kollat på heartland som jag helt klart har blivit beroende av, har sett två säsonger på två dygn. Helt otroligt hur bra den är ;) så ett tips, gillar du hästar romantik o ja lite allt möjligt så kolla heartland ;) åker ju till Ullared imon för att shoppa med mormor :) ska ändå se om jag kan länka sidan där ni kan se heartland :p shopping freak och ullareds freak som jag är har jag ännu inte gjort någon shoppinglista så ska börja skriva de jag kommer ihåg på mobilen i anteckningarna och sen får det bara fyllas på medans vi åker dit. Aja, måste sova nu för att gå upp tidigt imon men en sak är konstig. Varje gång jag inte har bloggat eller ska bort går statistiken upp. Det är verkligen så varje gång och är superkonstigt ! Ska sluta babbla nu för det är sent och inlägget blir bara flummigare och flummigare ;) godnatt❤ Söta Zack sover i mina armar just nu ❤


Det regnar.

Hej ! Det verkligen spöregnar och idag ska jag inte göra någonting förutom att kanske stryka och skrivs shoppinglista. Så vänta Er ingen bra bra bloggning för jag har inget att blogga om ^^ kollar fortfarande på heartland ;) skit bra är det speciellt när det ser ut såhär :)


Godnatt❤

Dags att nana nu så jag säger godnatt 👍 ses imon ❤ Vacker hund man har...


Ullared ♥

Har jag berättat att jag kanske ska till Ullared någon gång i veckan ? Tror att jag har det iaf.. Mormor ringde nyss och vi kanske åker dit på Onsdag :) Fast det är inte helt spikat men vi tror att det blir så. Så nu måste det skrivas shoppinglista någon som har vart där på det senaste med tips ? Man kan ju heller aldrig garantera att det man vill ha finns men man kan alltid hoppas :)
Jag vet att det har varit en jätte dåligt bloggdag idag med dåligt innehåll men jag har inte riktigt orkat och vetat vad jag ska skriva.. ska i alla fall fixa lite tidsinställda nu så om någon har några förslag är det bara att ställa dom :)
Ha det gött
 

Nu funkar det :)

Testar blogg.se appen nu och den funkar äntligen :) sitter just nu och kollar heartland och de är verkligen super bra ;) spännande :P nu "måste" jag fortsätta kolla ;)


The best things in life you should share!

 

Bloggar jag läser #3

Nästa blogg jag tänkta ta är Dahlèn. Detär en fotoblogg som jag helt enkelt började läsa för att jag hade tråkigt och frågade matilda om en bra fotoblogg att läsa :)
 
http://carolinedahlen.blogg.se/
 
Allmänt intryck ?
Fin och välskött med underbart fina bilder!
Betyg: 9/10

Inlägg?
Bra, mycket bilder men kunde ha uppdaterat mera då bilderna är så fina och man vill se mera. Men det är också själva dragningskraften till bloggen att man vill se mer.
Betyg: 7/10

Design och utseende ?
Söt design med mysigt intryck! Borde ha en animerad header så man får se bilderna i större skala och fler bilder.
Betyg: 7/10

Bloggnamn?
http://carolinedahlen.blogg.se. Bra bloggnamn som är enkelt att komma ihåg. Gillar när man använder hela namnet eller en delar av sitt namn eller smeknamn i bloggnamnet. Blir så mycket mer personligt då!
Betyg: 10/10

Totalbetyg: 33/40
 
 
 
om bloggen får "dåligt" betyg, poäng mässigt tycke jag inte bloggen är dålig för det. Jag följer ju trotts allt bloggen och gillar den. Och den är antagligen bättre än min blogg.

 

Ni harväl inte glömt bort det ?

Jaja, jag vet att jag tjata mycket om det här men just nu har jag kommit upp på prislistan och om alla fortsätter rösta kommer jag klättra mer och mer för varje dag :) Och vem vet, kanske jag vinner en ipad ;)
 
SÅ RÖSTA HÄR :D
 
Gammal bild på pojken  i duschen haha <3

Dagens outfit måndag 9 juli 2012

Stickad Top: Cubus
Shorts: Gina tricot
Halsband: Crazy Heart EFVA

God "morgon"

Vaknade typ för en timme sedan för att det inte gick att sova igår med tanke på att det var typ 100 grader i mitt rum så det var nästan så att jag la mig på golvet i hallen ;) Hade precis tänkt att gå ut och sola men då kom ett bamse moln som var alldeles grått och så började det blåsa så jag väntar lite med det :) Så nu ska jag sitta och kolla lite på Heartland serien ett tag och sen vet jag inte vad jag ska göra, några tips ?
 

Bloggar jag läser #2

Nummer två nu jag ska tycka till om är Amandas och Steffies blogg som går i min klass. Jag började läsa bloggen för att jag känner dom och dom tar väldigt fina kort!
 
http://ccameraa.blogg.se/
 
Allmänt intryck ?
Söt rolig blogg som innehållar lite av varje men mest foto.
Betyg: 8/10
 
Inlägg? 
Inläggen är bra men ojämn uppdatering. Är mest en vardags blogg med två tjejer som är väldigt duktiga på att fota så bilderna är väldigt bra!
Betyg: 8/10
 
Design och utseende ?
Simpel design med fin header!
Betyg: 7/10
 
Bloggnamn? 
ccameraa, berättar tydligt att det är en blogg med mycket foto i vilket är bra då det är det. Tycker ändå det är onödigt att ha dubbla bokstäver men jag förstår om bloggnamnet camera eller kamera redan var upptaget.
Betyg: 6/10


Totalbetyg: 29/40
 
 
OBS!
om bloggen fått "dåligt" betyg, poäng mässigt tycke jag inte bloggen är dålig för det. Jag följer ju trotts allt bloggen och gillar den. Bloggen är ju ändå säkert bättre än min !
 


Frölunda torg

 
 
Ring: Gina TricotStickad tröja: CubusSpets linne: Gina TricotLinne med virkad urringning: JCJeansshorts: JCVita Shorts: Gina TricotGula byxor: Gina TricotTisha med tryck: Gina TricotShampoo och Balsam: Kicks
Neutogena visibly clear pink grapefruit daly scrub: Kicks
 
Black twisted bikini: New Yorker
 
Detta var då det jag köpte. Det mesta är väl köpt inne på Gina som hade en så grym rea. Allt ser så skrynkligt men kläderna hade legat i en påse en hel dag :P
 
 
 
 
 

Bloggar jag läser #1

Tänkte starta upp med en liten serie där jag beskriver blogggarna jag läser och "betygsätter" dom :)
Läser ju rätt så många bloggar så detta kan nog bli kul :)
Vem ska vi börja med då ? Jo vi tar ... ! http://vibyalexandra.blogg.se/ :)
Jo denna bloggen driver ju Alexandra som köpte Winnetoo, Linn Olssons förra häst.
Jag började helt enkelt följa bloggen då Linn gav ut Alexandras bloggnamn och jag ville ju självklart följa Winnetoo :)
 
http://vibyalexandra.blogg.se/
 
Allmänt intryck ?
Fin och välskött blogg, lite små bloggar feeling i det hela men det har sin charm.
Betyg: 7/10
 
Inlägg?
Bra välskrivna inlägg med oftast mycket bilder men kunde uppdaterat mera.
Betyg: 5/10
 
Design och utseende ?
Headern är fint gjord och gör att man vill börja läsa men jag gillar inte den baby blå bakgrunden.
Betyg: 8/10
 
 
Bloggnamn?
vibyalexandra.blogg.se, jag tycker att det låter lite tråkigt men det är bra att hon har med sitt eget namn i domänen men det där med viby gör att det låter liite mer tråkigt.
Betyg: 6/10
 
Totalbetyg: 26/40
 
om bloggen får "dåligt" betyg, poäng mässigt tycke jag inte bloggen är dålig för det. Jag följer ju trots allt bloggen och gillar den. Bloggen är också antagligen bättre än min.
 

Bloggar

 

I feel so close to you right now

 

Sådär, nu är designen klar :)

I grunden är det en gratis design men jag har ändrat den enormt mycket så att den inte går att känna igen :) Har haft bloggen under lösenordsskydd lite då och då under dagen medan jag redigerade allting så det vr antagligen därför det inte funkade att kolla bloggen men nu är det hyfsat klart. Kommer alltid att ändra på den lite då och då men jag hoppas att jag inte kommer tröttna på denna så fort :) Ska gå ner och fota kläderna jag köpte så kommer bilder ut ikväll :)

Ingen bra dag alls

Nej, jag har ingen bra dag idag tyvärr men som tur är ska vi äta god mat ikväll så förhoppningsvis blir humöret bättre ;) Oxfilé blir det, min favorit mat <3
Först och främst fuckka bloggdesignen upp sig idag vilket gjorde mig förbannad och jag har inte direkt tid att fixa den :( Sen så började blogg.se appen funka för alla utom mig :( Jag kan lixom logga in på den men den stängs hela appen ner av sig själv :((
Aja ska sluta klaga och försöka fixa desigen nu, finns en design i proteman som jag veeerkligen vill ha men jag orkar inte skaffa pro. Någon som vet om man kan få dom ändå ?
 
Header jag vill behålla just nu :)

Suuur!

Vaknade imorse och hela bloggdesignen hadde f'ckat upp om vi säger så !! Så jag är tvungen att börja om med allt helt och hållet och det har jag inte tid med :( Har iaf fixat headern och så hyfsat fast texten ligger konstigt och det finns ju inga bloglovin ikoner eller något sånt men det får jag fixa en annan dag för jag hinner inte nu :( Om det är någon som är väldigt väldigt duktig på designer och har tid att fixa en grymt fin design gratis, inte header för jag vill ha den så men typ koda om och sånt så är det bara att kontakta mig :))

Godmorgon :)

Blev lite fel när jag skulle fixa tidsinställda till fredag och lördag men jag tog fel på datum så jag fixade inget till fredagen typ och en massa till lördagen. Igår var det iallafall lördag och det var min mormor och morfars guldbröllopsdag och vi åkte till Sjömagasinet och åt en jätte god middag enligt dom ^^ Haha kalla mig kräsen men det var inte gott med tanke på att jag inte gillar skaldjur och fisk alls, så när vi kom hem gjorde jag pannkakor :P  Men på dagen frågade mamma och jag ville ut och shoppa på frölunda och det e klart att jag ville ;) Så shoppade rätt så mycket på rean :) Bilder och så kommer ut senare ikväll :)
Idag går dagen ut på att hjälpa mamma = tjäna pengar då jag ligger backmed typ två tusen :P men det ska allt bli avbetalat snart :) Idag eller imorgon kanske jag berättar en jätter rolig sak jag och matilda ska göra nästa vecka men mer info om det får ni då ;)
 
Bild på middagen på mormor och morfar från middagen igår <3

Tjatar jag ?

Nejdå inte alls :P
Då var det dags att rösta igen :P Så varsegod att rösta HÄR :)
Tack på förhand <3
 

Fezt i hela huset !!

Snacka dom party dessa krabater hade !! Nästan så att man önskar att man själv var bjuden :(
 
 

I Admit

Alla saker e sanna hahaha :P
 
 

The person who votes

THE PERSON WHO VOTES... GETS A COOCKE!! OMG VOTE NOW!!!
YOU CAN VOTE HERE AND HERE AND HERE AND HERE!!!!!!!!
 

Teenagers post


Godmorgon :)

Jätte skönt att vakna upp här ute på landet! Fast det är lite mulet men det ska bli varmare med dagen i alla fall. Idag ska jag typ inte göra någonting alls förutom att chilla, ta fina bilder och träna lite agillity med Zack :) En perfekt dag! Är ju ute på landet så det kommer inte bli någon bra bloggning föräns lördag eftermiddag typ för det mobila bredbandet vi har med oss är jätte segt och man kan knappast gå in på blogg.se så det var bara tur att jag kom in och kunde skriva detta. Om det går ska jag försöka ladda över dagens bilder ikväll :)
 

Smultron ställe

Canon EOS 1100d/18-55m

LOL - So true


Inläggs förslag

Hej, som ni vet åker jag ju bort nu idag till landet och kommer inte kunna fixa den bästa uppdateringen så jag tänkte att ni kan få komma med förslag om vad för inlägg jag kan skriva när jag är borta. Det kan vara allt från att ni skriver this or that eller vill ha min åsikt på saker och ting så fråga på :)
Kommer även lägga upp inlägg med ca 3 bilder i varje lite då och då så det kommer bli rätt så mycket bilder ändå :)

Det dagliga inlägget :)

Ännu en gång, ni som är snälla, glada underbara och bäst får mer än gärna rösta på min bild på Zack HÄR ! :)
Ni är bäst !

Good mornin

Hello my friends!
I thought that this post should be in English just to do something different. Today is a beautiful day and we're going to my family's summer place on Orust which is an island outside of Gothenburg. And I'm also going to clean my gerbils cage before we leave. That's about it and I hope you understand what I said and that you will have a nice day
This is my favorite fooballer Jordan Henderson who is an english footballer who plays for Liverpool FC and he absolutely is the best! He is cute, hot, wonderful, lovley, gorgeous, sexy, funny and a good footballer. You just can't ask for more!

Fotorunda à la Jennifer ♥

Canon EOS 1100d / 18-55mm
 
Några bilder från fotorundan :) Alla blev ju inte high class  men asså shit vem bryr sig egentligen ? Inte ja iaf och de e min blogg :) Hahaha borde inte haft spegel ray bans, ser ju hur ego ja e då :P  Träffade ett rådjur på slutet som typ inte va det minsta rädd för oss så vi kom ju rätt så nära :)
Kram

Det gick jätte bra :)

Korten blev nog rätt så bra tror jag :) Har inte kollat så jätte mycket men jag ska ladda över dom till datan nu så då kommer dom upp här ikväll :) Jag hade iaf jätte kul och jag hoppas att du också hade det Jennifer

Fotorunda♥

Heej, Snart drar jag ut på en efterlängtad fotorunda med bästaste Jennifer  Så förvänta er bilder ikväll :) Annars har jag inte gjort så mycket idag förutom att städa.. Blev väldigt bra faktisk. Längtar jätte mycket efterde vita väggarna för nu ser det så himmla mörkt och fult ut :( Nu ska jag gå ut med Zack en gång till så vi hörs la efter fotorundan med en massa bilder :)
Kram
 
 

Ansiktsmask

=
 
Hahah vad rolig man ser ut i ansiktsmask! Man kan ju liksom inte se ansiktes konturer, tex så har det blivit ett streck i masken vid min näsa vilket gör att näsan ser helt skev ut  :P Den ansiksmasken jag använder är en från Neutogena Visibly Clear serien som funkar super fint ! Bästa jag någonsin testat !
Oj gud nu kom jag på hur läskig/peddo jag ser ut på bilden ! :O Hahaha det får ni stå ut med ;)

BLOMMOR


Canon EOS 1100d/ 18-55mm
 

♥♥♥♥♥♥AUSSIE ♥♥♥♥♥♥

Stolt Australienare är man då för er som inte fatta så är jag född i Australien
 

Åh så sött

Helt klart den gulligaste reklamen på väldigt väldigt lände!
 
 

Saker jag är rädd för

 
SPINDLAR! Vem är inte rädd för spindlar ? De har åtta ben kyrper fram och spinner läskig väv som man gör ninjamoves av när man går in i det utan mening!
När jag var ute och fotade förut så satt det en spindel på en sten och sen kom det en till spindel och sen en till och en till och en till. Det var läskigt! Men jag vågade bara ta kort på en av den för den verkade mycket snällare för den satt still. Dom andra liksom sprang runt där på stenen :O
 
Vad är du rädd för ?

Jag säger det igen

GLÖM INTE ATT RÖSTA HÄÄR!!! oh sorry, capslock ^^ 
även om du redan har röstat, gör det igen för det går att rösta 1 gång per dag :)
 

If you open your eyes the sun will shine

Godmorgon!
Ska bli varm idag så jag tar min hundpromenad nu direkt efter frukost vilket jag sitter och äter nu :) Tror jag och hunden ska gå en långpromenad till en gräsplan med massa agilityhinder jag får låna om dom står framme. Tjejen som äger hindrerna är på ute på sitt land nu men hon sa att om jag vill är det bara att komma förbi och träna Har inte jobbat så mycket med agillityn med Zack nu på sistonde min nu ska vi allt komma igång. Måste bara gå ner och väcka honom för han ligger fortfarande och sover i min säng och ville inte gå upp när jag gick upp ;) Han är alltid den som går och lägger sig först och vaknar sist. Så han är ju varken en sån morgonpigg hund som vaknar först och måste gå ut och kissa kl 5 AM.
 
Dessa tekniker är det vi tränar på i dagens slalomövning haha
 
 

if you close your eyes you can see the stars

3 juli idag, och nu är den dagen snart slut. Har varit en väldigt effektiv dag med en springtur som start innan frukost. Sen har jag också rensat och slängt en väldig massa skräp som är helt onödigt att ha. Rensade bara en byrå full med skit om jag får uttrycka mig så. Typ en hel svart sopsäck för bara EN byrå. Man kan ju säga att den ha sammlat på sig en massa skit under åren. Imorgon blir det själva städningen och allt ska dammsugas och ytor ska torkas och allt som jag ska ha kvar ska ställas på rätt plats. Måste få det rent innan vi åker till landet på torsdag men jag tror bara vi ska vara där tills på fredag då mormor och morfar har guldbröllop, heter det så när man har varit gifta i 50 år ? Grattis till dom iaf
Sen efter helgen, eller under ska vi köpa färg och börja måla om mitt rum :D När vi flyttade hit målades en vägg röd och efter ett tag skulle en annan vägg vara chockrosa men det det blev inte så bra.. ser ut som en färgblind 5åring har inrett.. Men nu ska iaf ALLT va vitt. Kan inte välja färg så det blir vitt. Typ alla mina möbler är vita så då får väggarna också bli vita. Mycket ljusare och större kommer det allt att bli.
 
Nu jag att jag har skrivit för mycket och för sent på kvällen så det blev nu helt flummigt men om ni inte fatta så kan ni ju kolla på denna gulliga bilden i stället
 

Framtida jobb?♥

Har precis fixat klart en bloggdesign till två tjejer som ville ha en animerad header efter att ha läst DETTA inlägget. Kanske ska jobba som bloggdesigner ? nae så duktig är jag tyvärr inte :( Men vill du ha en header av mig så läs inlägget det inlägget som jag länka här ovan för att se hur du gör. Själv klart är det helt gratis men "byts" ut mot en gästbloggning bara :)
 
Denna headern fixade ja idag :)
 

Margaux ♥

Sitter och fikar nu mitt i städningen så tänkte visa en jätte söt teckning jag fick av min kusin i england igår Pappa hade vart och hälsat på igår och när han kom hem hade dom målat teckningar till mig och bror min.
Hon heter Margaux vilket är franskt (mamman är fransk) och utalas Margå typ fast vi säger Margoo ;) Konstigt namn fast jag ska inte sägå nått :P
 
Haha gulle

Påminner er

Ny dag, nya tag eller va e det man säger ? Somsagt kan man rösta en gång per dag på fototävlingen så jag tycker att det är dags att ni röstar igen! Rösta kan ni göra HÄÄÄR eller trycka på bilden :)
 

Godmorn'

Hemma efter en springrunda nu, riktigt skönt då jag inte har sprunit sen skolavsluningen hehe. Men man måste ju ut och röra på "fläsket" ibland speciellt nu när hästarna också har sommarlov. Så himmla ledsen att jag antagligen inte kan vara med på igångsättningen av ridskolehästarna då jag och brorsan flyger till england till farfar två veckor i slutet av sommarlovet. Kul ska det bli och träffa all släkt o vänner.
 
Det som står på schemat idag är att ränsa mitt rum på en massa grejer och tömma en massa lådor med onödiga saker. Sen på onsdag ska jag verkligen städa allt som i damsuga och torka av alla ytor och få det sterilrent nästan, haha kommer aldrig gå.
 
 
Imagine that he's got a six pack.

Godnatt fast det borde vara godmorgon

Godnatt säger jag nu mitt i natten :P Ska visa er en jätte gullig sak imorgon som jag fick idag men nu ska jag sova puss hej !
 
Glöm inte att rösta på min bild i fototävlingen !

Tävling på nellieberntsson.se i samarbete med horsemeup

Jag är med & tävlar på nellieberntsson.se om att vinna en valfri vara hos horsemeup.se för 1000:-
Var med du också! Vinnaren utses 8/7 :)
 


Rösta på mig!

Nu har jag anmält mig till en fototävlng i som Saras matkasse håller i. Min bild är en bild på Zack i trädgården som jag tog idag :) Ni får mer än gärna rösta vilket man kan göra en gång per dag så det får ni gärna göra en gång per dag ända fram till den 31 augusti tror jag :)
Har ni med en bild i tävlingen så kan vi ju göra ett röst byte haha ;)
RÖSTA HÄRR!! :http://sarasmatkasse.se/djur-tavling/bidrag/753

Funkade inte att lägga upp bilden men ni får trycka på länkarna ist ;)
 
 

Back on track

Heeeeej!
Vart typ flera dagar sedan jag bloggade nu, har helt enkelt inte haft något att blogga om men nu ska jag försöka komma igång igen :) Har inte gjort så mycket förutom att ha varit på Felicias Konfirmation och kollat på en j'vla massa fotboll om man säger så men det har inte vart helt fel! Nu ska jag ta en lååång dusch för att komma back on track och efterdet ska jag göra sånna här riktiga tjejgrejer så som inpackning manikyr ansiktsmask mm. Imorgon bilr det dunderstädning i mitt rum och ska försöka släng så mycket som möjligt då vi ska renovera mitt rum i sommar. Ledtråd, VITT
 

RSS 2.0