Bakús bus


Godmorgon godmorgon på er!

Nu är klockan halv 11 och jag ska vara i stallet vid 13 och jag ska gå dit, fixa mat och frukost och klä på mig samt göra mig iordning innan jag börjar gå. Hadetänkt att cykla eftersom det var så fint väder igår och allting hade nästan smällt (det kanske var lite överdrivet) men nu när jag vaknade så hade det snöat lite lätt och fryst på så jag får gå.
 

Gonatt

Jag är fortfarande hyper men ska försöka sova nu. Kan bara inte sluta skratta åt alla dessa get videos. Spola fram till 8.11 på denna så kommer de helt klart bästa, haha <3
 

Pardeeyy!

Gö!!! Får lite dampp nu för jag är så glad helt plötsligt!!!
 
Praon idag har varit lugn, tog en promenad med Bakús + Klara & Maderira. Hängde mest bara i stallet helt enkelt och kollade på lektioner när jag åt och hästarna var lite pigga haha.
 
På ridlektionen idag hade jag Fanny och det gick bra, kunde ha dratt net lite på tempot så hade det blivit en guldstjärnapå ridpasset. Men hon var väldigt pigg så det blev lite högre tempo automatiskt, haha.
Eftersom Sanja är borta dennna veckan så red vi för Maria idag och hon var verkligen jätte duktig och förklarade super och hade bra övningar!
Känner Maria lite halvt sen innan så det var trevligt att träffas igen och som sagt, grym lärare! Skulle mer än gärna rida för henne igen, haha.
 
Nu ska jag ta och fortsätta att dampa loss till lite alldeles för hög musik och lite real music som vi i min familj kallar det. Inget dunka dunka techno eller pubertet pojbandsskrik här inte ;)
 
 
 

One Way Or Another (Teenage Kicks)


Sliten

Jobbet på ridskola är inte det enklaste. Även om det tilhör att man ka ta den lugnt och gå ut i solen på sina raster  och sitta och prata lite ibland så är jobbet tugnt när det väl gäller. Det ska mockas och sopas och sedan när barnen kommer så ska man se till att de uppför sig säker kring hästen och inte är högljudda. Är det dåligt underlag i hagen ska hästar ridas eller logeras och efter det ska man mocka och sopa igen. 
Även om detta är ett roligt jobb så går det inte att undvika att bli trött och lite sliten.
 
Nu håller jag fortfarande på att städa och rensa upp i TV rummet där jag ställde alla mina saker när jag gjorde om och sen ska jag steka pannkakor för att ta med till stallet då min matinspiration tog slut för ca två veckor sedan och jag kommer verkligen inte på något annat jag kan göra. Sen ska jag till stallet och jag jobbar till sju ikväll och sen har jag ridlektion vid fem över åtta. Efter det ska jag hem och SOVA.


 

Tisdag

Godmorgon! Idag är det tisdag och jag jobbar som vanligt. Men tyvärr är Sanjas (min handledare) farfar väldigt sjuk så idag åker hon till Serbien med hennes familj och kommer troligtvis vara borta hela veckan. Men jag har ju andra ridlärare där att hänga med haha. Nu ska jag laga mat innan jag börjar går i detta fina vädret men jag funderar även på om jag ska skriva min åsikt om den så kallade "hästköttdebatten". I så fall gör jag det när jag har slutat och kommit hem.

Fem saker ni kanske inte visste om mig..

• Jag har på de senaste åren skapat en spindelfobi och tycker de äräckligare för var dag som går.
 
• Min hund heter "cane riccio attilio teo" i sitt pass men kallas för Zack.
 
• Jag har släkt och vänner lite var stans i världen vilket är väldigt praktiskt när man ska ut och åka.
 
• När jag var liten gick jag på en shettisridskola innan jag började på Gunnebo, den heter Ponnylyckan.
 
• När jag var liten kunde jagvarken stava eller uttala mitt namn så det blev oftast "ana-jiin"
 

Before and after

Before:
 
After:
 
Lite mer utrstrålning och så va? Känner ju knappas igen hunden, haha.

Gnight

Jag har verkligen bloggat dåigt på senaste tiden. Vissa dagar har det bara varit ett inlägg och vissa dagar varit lite fler men jätte dåligt skrivna. Ska försöka bättre mig lite men det är svårt ni när vi har prao och ingen rutin men när skolan börjar igen blir detnog lättare.
 
Nu ska jag ta och skriva två tidsinställda och och gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorgon och åka tillveterinären med Bakús på praon och blir antagligen där hela min arbetstid så får gå hem sen igen vid tre och då kan jag kanske blogga lite.
 
Godnatt.

stallet

Tjena!
Ska tll stallet och ha stallelevsmöte med de små barnen och min bror ska köra dit så får se om jag någonsin kommer fram. 
När jagkommer hem från stallet kommer mormor och morfan hit och ska äta middag och sen är det ponnyakuten.
Måste gå nu puss hej!
 

stallet

Tjena!
Ska tll stallet och ha stallelevsmöte med de små barnen och min bror ska köra dit så får se om jag någonsin kommer fram. 
När jagkommer hem från stallet kommer mormor och morfan hit och ska äta middag och sen är det ponnyakuten.
Måste gå nu puss hej!
 

10 kilo lättare

Hunden vårstädas och då ingår det raknig och bad. Rakningen är pågår just nu och hunden krympte precis och jag skulle kunna sticka en tröja av all päls haha.


Fredag kväll

Och jag ska städa och rensa.När jag gjorde om rummet flyttade jag i princip ut allt till TV-rummet så jag ska flytta tillbaka det jag ska spara och sortera resten. Ska fortsätta hela imorgon och sen på kvällen funderar jag på om jag kan våldgåsta någon kompis för vi har tråkig gäster jag inte orkar umgås med. 
 
Puss o hej!

Åby Kliniken

Kom till stallet vid 9 imorse efter att ha stått och stekt pannkakor hela morgonen till lunch. Hon stod i liten hade hage på morgonen så vi satte på transportskydd, fleece och lädergrimma och började lasta. Hon kan vara rätt så stissigt och stressad utan de andra hästarna men hon gick med mig på jättefint och var superduktig.
 
Kom dit och ställdde in henne i en box och fick vänta en stund innan vi skulle springa lite i hältgången kännde igenom hela henne och sedan ut och longera. hon visade tydlig hälta på vänster fram i både skritt och trav. 
Gjorde böjprov och hon reagerade där också som väntat. Sedan borjade vi bedöva hoven bit för bit för att se hon vi kunde hitta det men tillslut var nästan hela hoven bedövad och det visade hälta ändå. 
 
Vi röntgade och hittade inget fel förutom en flis från en sömm som satt kvar inne i hoven men där har hon ju ingen känsel där så det kan hon inte bli halt av. Hovis kom och plockde ut den och fixade till vinklarna och satte på sulor på båda fram. 
Sedan fick hon sova lite i boxen och sedan på med ett bandage och reccept utskrivet och instruktioner om hur hon skulle behandlas.
Vi vägde henne också, 433kg väger den tjockisponnyn haha!
 
Lite bilder från dagen då,

Oups!

Så kan det gå, haha. somnade i sängen så fort jag kom hem och hade duschat och skulle blogga. En hektisk dag och var tvungen att gå upp tidigt och det var mycke som skulle göra så jag är inte förvånad att jag var trött. Det gick bra på kliniken och jag tänkte skriva ett litet inlägg om det då jag kan tänka mig att vissa vill veta lite mer om vad som har hänt.

Veterinären

Hej! Det visade sig igår att vi skulle åka till veterinären med Madeira idag och jag kom hem sent igår så han inte blogga då jag behövde sova.

Så idag blev det att gå upp vid sju för att steka lite mera pannkakor och sedan gå iväg mot stallet. Sen gick jag och Sanja och lastade och rullade iväg mot Åby. Kan väl inte såga att de är jätte bra och fet är bara vi här men det är bättre än inget.

På måndag ska vi åka iväg och kolla Bakús också men då kanske vi åker till Ale istället.

Nu ska jag springa lite med henne i hältgången och sedan ska vi röntga så vi hörs!


Hänger med bästis tanten

Har skrubbat Ryans kissfläckar i en timme ungefär och hästen är fortfarande inte riktigt ren. Ska gå ner och äta med Klara.


Godmorgon!

Fick för mig att sova lite längre idag så hinner inte skriva utvärdering av gårdagen för jag står och steker pannkakor till middag eftersom jag inte kom på någonting annat. Måste skynda mig lite så har inte gjort några tidsinställda heller så ska försöka uppdatera lite under dagen med mobilen.
 
Snöoväder i solken här hemma.

Flicka

Usch vad trött jag är. Hade jättekul på praktiken idag och ska nu kolla på flicka eftersom jag inte fått nig av hästar än och hunden har somnat på min arm så den har domnat bort.
Jag skriver mer imorgon, godnatt ❤


Not your usual harlem shake


Attityd

En sak som jag tycker är viktig och är viktig när man praktiserar är attityd och inställning på arbete. Man ska kunna ta en order och göra det man ska. Du ska kunna ta eget iniativ och vara posetiv.
 
 
Själv har jag fått oturen att hamna men en tjej som saknar allt detta på min praktik. Det är så tråkigt att hon inte kan vara gladare och mer posetiv och gör det hon ska. Inte äns att prata passar henne utan så fort vi får en arbetsuppgift så gör hon det i fem minuter till ridlärarna har gått därifrån sen sätter hon sig på en pall och tittar på när jag jobbar och smsar. Detta tycker otroligt oförskämt och rent ut sagt synd om henne som har den attityden.
Som tur är har jag en toppen handledare som har märkt av detta och testade henne lite igår för att se vad och gör av egen vilja ( i princip inget förutom att smsa och att äta, haha). Så idag hoppas jag att det blir bättre annars blir det inte så roligt för henne.
 

Godmorgon!

Idag är det tisdag och jag har praktik från 13-19idag igen fast det är USS möte vid sex idag så jag slipper lite av praktiken idag. Det var jätte kul där igår och alla var jätte roliga och trevliga förutom min "praokamrat" då.
 
Nu såhär på morgonen ska jag faktiskt baka piazza till min kära familj så att de får någon middag i kväll och så att jag har mat att ta med mig till stallet. Ska även skriva lite tidsinställda och bara ta det lugnt den tid jag får över.
 
Vad ska ni göra idag?
 
Någon som vet hur man får bilderna att läggasig åt rätt håll i blogg.se? Bilden är stående i datorn och komeran men lägger sig ner när jag laddar upp den?

Feb. 18, 2013

Tar och skriver utvärderingen imorgon innan jag åker. Är svin trött nu och vill sova!


Room tour 2013

Mobba inte, jag vet att jag låter som en jävla kråka men jag spelade in rösten mitt i natten så fick typ viska. Hoppas ni gilla det och kommentera gärna! 

Hööks inköp

Piké, 199 kr
 
 
T-shirt, 79 kr
 
Sweatshirtjacka, 379 kr
 
 
Ridbyxa mörkblå, 250 kr 50%
 
Ridbyxa brun, 250 kr 50%
 
Ridstrumpor, 99 kr
 

 
 

Stalloutfit

Haha ska snart dra mig till stallet och jobba men just nu har jag inget att göra så ni får en outfit.
Strumpor- hööks crw
Byxor - hööks crw
Tröja - hööks crw
Mössa - champion

Haha allt från crw utan mössan, crw nörd?


Prao

Godmorgon! De flesta av er som läser sitter nog i skolan nu och jobbar. Sjväl så har jag prao i två veckor frammåt  och ska praoa på min ridskola. Jag börjar klockan 13 och hänger bara lite här hemma nu och är lite spänd för att se hur det kommer bli och vad jag kommer att få göra. Min ridlärare kommer att vara min handledare så förhoppningsvis kommer vi har roligt och göra många roliga saker men jag förväntar mig inte så mycket av första dagen.
Kommer skriva en utvärdering i slutet av varje dag så att ni kan följa min prao lite och vad som händer men jag slutar vid sju och ska stanna kvar på mammas ridlektion och kolla på den så jag är nog inte duschad och klar för att skriva så förvänta er inget förrän efter nio.
 
Nu ska jag fixa lite lunch och frågor man skulle ha med sig och skriva ner under tiden man är där och sen ska jag packa och börja gå då det är massor av snö och det går inte att cykla. Kommer bli lite mer vältränad av detta förhoppningsvis ;) Har fixar två tidsinställda som kommer till er under tiden jag är borta.
 

Bästa dagen på länge

Allt har blivit rätt idag och jag är sjukt nöjd med allt! En sådan där dag man önskade att alla dagar var.
 
Fick klart rummet och allt i iordning och städat, så skönt! Första gången sedan förra året det har varit riktigt rent i mitt rum då jag har levt i kaos när jag har gjort om rummet i två månader.
Sen åkte vi till hööks i kållered och de ska flytta till nybyggda lokaler den 21 februari så de hade utflyttningsrea och hade 50% på massor av saker och det fanns ett stort sortiment. Och allt jag provade passade, typ glädjetårar på det då det aldrig finns i min storlek där annars. Fick med mig lite kläder hem och det kommer ett inlägg om det imorgon. 
När jag kom hem från det var det fotbollsmatch som skulle kollas på och Liverpool zlatanerade Swansea med 5-0!
Ja zlatanera är ett ord och det är till och med ett verb. Det betyder "dominera" eller "göra något med kraft". Haha dessa nya ord som kommer till ordlistan är riktigt roliga ibland.
 
Sen var de ponnyakuten och så har vi haft gäster på kvällen. Så en toppendag helt enkelt.
 
Ni frågade om jag kunde visa rummet i en film så nu har jag filmat och ska sätta mig och klippa till röst och lite musik kanske. 
 
Puss & Hej <3
 
För mycket power i en och samma bild ;)

Gött vi köttar dom!!


Feb. 17, 2013

Hej hej byggare Bob här! Nej men hej på er! Hela morgonen och dagen har jag byggt ihop alla grejer och jag är fortfarande inte klar. Kanske för att pappa gjorde sönder en del igår haha.
Blev ingen knatte idag då jag har så mycket att bygga och fixa idag och vi har gäster senare så måste få det klart.

Nu bär det av i snöstormen till hööks för att fixa lite saker och kläder till praon som börjar imorgon och jag ska ju praoa på min ridskola så det ska bli kul. Får inte glömma av att fixa alla papper och sådant till imorgon men jag börjar klockan 13 så jag hinner nog.

Det är ponnyakuten och fotbollsmatch som ska kollas på ikväll så jag har mycket göra, haha.


Feb. 16, 2013

Detta kommer bli jättebra tror jag. Har köpt i princip allt till rummet förutom säng och sängsaker men annars då är allt med. Ska ta en korv sen när vi har betalat och sedan hem och montera och sen har vi gäster, superkul :)


Ikea

Hej hej! Vaknade precis och måste typ skynda mig lite. Idag ska jag, mamma och pappa åka iväg till ikea och handla saker till rummet och kanske ( förhoppningsvis) till hööks också då jag har slitit ut i princip alla mina ridkläder, haha.
På ikea ska vi köpa allt utom säng eftersom att pappa flyttar ut från sitt hemmakontor i juni och då ska det rummet bli ett gästrum och då ska min nuvarande säng vara där inne. Så jag måste vänta till juni innan jag får köpa en ny säng men det är bättre än inget då allt annat ska köpas och monteras idag. Sen på kvällen har vi gäster så måste umgås lite med dem vilket ska bli superkul då jag inte träffat dem på flera månader <3
 
Visar i ett annat inlägg vad jag köpte igår vilket var 2 små saker men ändå ;)
 

Go kväll

Mamma och pappa sitter och kollar på en skräckfilm men jag vågar inte kolla då jag sitter och målar, äter godis och kollar lite på datorn.


Frölunda

Är på frölunda torg med Jennifer och försöker spara lite pengar så har inte köpt något än, får se hur länge det håller ;)


Bra avslut på en bra dag

Ska kolla på valentine's day nu <3


14

"The best things in life is associated with the number 14"


Henderson

Kom precis hem från Vänersborg och vi gjorde väl inget speciellt. Satt och skissade lite i bilen på väg hem och det blev inte bra alls, jätte dåligt faktiskt. Haha nej men det blev inget fint men försökte skissa av denna bilden, och ja ni ser ju resultatet.

Haha värsta missfostret ju 😂


Will you be my Valentine?

Glad alla hjärtans dag allihopa! Hoppas att ni inte är forever alone som jag utan har någon speciell att spendera dagen med. Idag ska jag och mamma åka upp till några bekanta i Vänersborg och det förstörde dagens planer lite. Skulle tränat med Felicia och Linnea och hängt med dom ett tag men det sket ju sig.
Ikväll är det match också, så ska kolla på det och spendera kvällen framför TVn och liverpool.
 
 

Someone is kinda hot


Min fullt normala hund


Dagens planer

Idag ska jag inte göra så mycket, bara lite småsaker sådär. Jag ska måla klart mitt rum helt och hållet så att jag kan börja dekorera när som helst. Ska bli jätte skönt när detta är klart så jag slipper stressa runt med detta då det har blivit ett stressmoment att få det klart.
Jag ska kolla lite på Hööks hemsida och lite på HorseMeUp och titta om de har något som faller mig i smaken. Är i stort behov av nya ridkläder då mina faller samman när som hellst. Av alla kläder att handla tycker jag att ridkläder är tråkigtast och jag ska ju praoa i ett stall så skulle behöva utöka den garderoben lite.
Sen ska jag fortsätta att rensa ut lite bland sakerna som brukar vara i mitt rum men nu mera står ute i hallen och
ikväll ska familjen äta pizza och jag står för maten så ska göra hemmagjorda pizzor som en mysig avslutning på dagen. 
 
 
 

Snabba ryck

Mamma kom hem från jobbet och kände sig sjuk så får skynda mig iväg till stallet och rida. Lite stressigt men de är ju roligt att rida.


Hallon

Godmorgon! Idag ska jag måla som vanligt. Försöka få klar en vägg och börja med en annan. Inget speciellt idag direkt, bara lyssna på musik, måla och äta. Har redan börjat dagen med en milkshake och det var sjukt gott och smaksatte med en massa frysta hallon vilket kändes jätte sommrigt härligt. Hade förstås varit godare med färska hallon från sommarstället, but it's something ;)
 
 
 

Godmorgon


Allt och inget

Sitter i mitt rum och har inget att göra. Ska åka till stallet vid två och ha knatte med Emma, Klara och Felicia. Har inte så mycket att skriva om idag förutom att jag har kollat på Glee, spacklat och fått tillbaka min öroninflamation.   Hade tänkt att måla klart alla väggar ikväll men sen kom jag på att fönsterväggen behöver två lager färg så det kommer blir klart imorgon bitti. Gött med lov!
 
Såhär ser det ut och låter i mitt rum just nu.

Rummet nu

Vet att det är några som vill se hur det går med rummet. Det är bara två väggar som ska målas klart ( fönsterväggenoch väggen där sängen står nu) och sen ska det möbleras och dekoreras. Bilderna är tagna från när jag står på sängen så nu får se det ur det perspektivet, haha. 
Sängen ska stå som den står nu ungefär fast det ska bytas ut mot en dubbelsäng förhoppningsvis och ställas in mer i hörnet, men ungeför där. Och sladdarna ska flyttas så jag inte har dem hängande i huvudet. Ett nattduksbord ska stå vid sängen och sen ska det sättas upp tavlor på alla väggar men på denna hade jag tänkt något som liknar denna. Den är större i verkligheten så den borde passa bra vid sängen.
 
 
Som sagt, sängen ska bytas ut och då kommer det inte vara en sängkant i vägen. Fönsterväggen och sängväggen ska målas då de inte är vita utan gråa av någon konstig anledning. Under fönstret längsväggen ska det vara en byrå till förvaring då jag har tagit bort bokhylla, byrå och skrivbord så det kommer behövas men mycket ska slängas också.
 
 
 
Som ni ser i hörnet så står garderoben där och det blir lite plats över innan dörren och där hade jag tänkt att ha en stol och en tavla på väggen. 

Storstädning

Hej! Har tagit en paus mitt i min storstädning då jag måste städa upp innan jag kan möblera om och måla om och pappa är och handlar och ska köpa mer färg så det passar perfekt. Hittat massa roliga saker bl a mitt brev vi gjorde i skolan men jag lämnade aldrig in det utan jag hittade det här hemma men ska spara det tills jag slutar nian så blir det roligare att öppna.
 
Fick även mina iPhone-vantar igår och de äger. Beställde dom genom letsdeal.se och fick dom då gratis förutom frakten då.

Efterlängtat lov!

Jag har tagit lite ledigt. Bloggar på halvtid nu när jag har fått lov och vill inte sitta inne hela lovet vid datorn. Inte för att jag bloggar bra i vanliga fall men nu vet ni i alla fall att jag inte kommer blogga så bra. Sista veckan har varit rörig och jobbig, men rolig. Fick tillbaka vårat svenska läsförståelse NP och det gick förvånandevis bra vilket  gjorde veckan lite roligare.
Har inte riktigt skola på tre veckor nu som känns super! Vecka sju har vi sportlov och vecka åtta och nio är det prao och jag ska vara hos min ridskola vilket kommer bli jätte bra tror jag. 
 
Nu ska jag äta lite mat och hitta på något så ses vi imorgon :)

En och en halv timmas håltimma


Godnatt

Hinner inte blogga så slänger in ett från mobilen. På teori vi bara lite allmänt snack om terminen och skulle sätta upp mål osv. Snackade även med Sanja våran ridlärare om praon och detta kommer bli super. Är så jätte taggad!

Fotbollen ikväll var riktig underhållning faktiskt. England vann med 2-1 mot Brasilien och Sverige förlorade med 3-2 mot Argentina och ett av Argentinas mål var ett självmål av Mikael Lustig, underhållning på hög nivå!

Natthumorn har startat 👍


Dagens planer

Har kommit hem från skolan och degat i en timme nu framför datorn. Det förvånar mig dock att den funkar då jag trillade på vägen hem och satte mig på den och hörde bara har ett knak. Dumma snö och is.
 
Snart ska jag sätta på ett Glee avsnitt och träna samtidigt då det är teori i stallet idag så jag missar den träningen. Ska testa lite nya träningsappar och jag kanske utvärderar dem om de är bra.
Sen är det mat och till stallet för att ha en teorilektion, tror vi ska longera men jag är inte säker.
 
Saknar sommaren!

Tisdagskvällar är mysiga

Just nu sitter jag i soffan och kollar på TV. Skolan idag ver helt okej, det händre inget speciellt som vanligt då. Efter skolan tog jag livmoderhalscancer sprutan tror jag den heter och efter det åkte jag ock min bror iväg till Ica Maxi för att storhandla då han ska till fjällen nästa vecka över sportlovet och jag behövde lite krimskrams.
 
Tycker jag ha tjänat ihop en hel del vuxenpoäng idag faktiskt. Jag har storhandlat åt min bror, varit på vårdcentralen, städat hela köket och gjort en massa tvätt.
Firar det med lite marshmallow fluff och TV, super tisdagskväll!
 
 

Tisdagskvällar är mysiga

Just nu sitter jag i soffan och kollar på TV. Skolan idag ver helt okej, det händre inget speciellt som vanligt då. Efter skolan tog jag livmoderhalscancer sprutan tror jag den heter och efter det åkte jag ock min bror iväg till Ica Maxi för att storhandla då han ska till fjällen nästa vecka över sportlovet och jag behövde lite krimskrams.
 
Tycker jag ha tjänat ihop en hel del vuxenpoäng idag faktiskt. Jag har storhandlat åt min bror, varit på vårdcentralen, städat hela köket och gjort en massa tvätt.
Firar det med lite marshmallow fluff och TV, super tisdagskväll!
 

Vårdcentralen

Sitter i bilen på väg till vårdcentralen nu och ska ta en spruta och sen ska min bror komma och hämta mig så ska vi köpa mat och annat inför hans fjällenresa. Wish me luck!


Dö snygg! Englands bästa U21 spelare nu också ;)


road trip

Tog en liten ledighet från bloggen i ett antal timmar. Har inte varit mycket uppdatering på de senaste dagarna då jag kände att jag behövde en lite paus/inte hade tid men nu är jag på gång igen. Under tiden jag inte bloggat har jag blivit vice ordförande till vårat USS i stallet, bra och skriva på CV:t de. Idag har jag haft ett svenska nationella prov som jag tyckte gick väldigt dåligt så det ska bli intressant att få tillbaka det provet. 
 
Sen tog min kära broder körkort idag så nu har jag en egen chaufför att bossa runt lite var stans. Han kom och hämtade upp mig och Josefin efter skolan och skulle egentligen bara köra hem oss men det blev en liten utflykt till Burger King med Angus bara för vi kunde och Josse fyller år idag (grattis!) så bjöd på en hamburgare. Haha bästa presenten.
 
Nu skall jag ta och städa mitt rum som man inte kan se golvet på bokstavlig talat och efter det ska jag sova, har varit riktigt trött de senaste dagarna så skulle passa bra att kunna sova ut.
 

Feb. 03, 2013

Är på väg hem nu och måste skynda mig lite. Först måste jag komma hem och fräscha upp mig lite då jag ser ut som jag vet inte vad från natten. Sen måste jag hinna slänga i mig mat innan jag börjar gå mot stallet och knatten eftersom det är massa is så jag kan inte cykla och mamma och pappa kommer inte hem förrän efter sex.
Så nu vet min dag, vad ska ni göra?

Kram trollet.


Feb. 02, 2013

Ska inte sova än men säger godnatt nu innan jag glömmer det. Sitter och kör sanning eller konka och gosar med min föredetta.


Diving for britain

Sitter och kollar klart på en dokumentär om Tom Daley nu. Började kolla på den innan jag gick ut med Zack och den är faktiskt väldigt bra och intressant.
Ungefär vid sex ska jag vara hos Jennifer så ska vi ha lite tjejkväll med Matilda och Isabelle framför melodifestivalen. Imorgon när jag kommer hem från jennifer blir det knatte och sen kommer mamma och pappa hem från Idre så jag hinner inte med så mycket mer. 

Magic


Nail care

Hej på er!
Förlåt att jag inte bloggade igår men hade verkligen inte tid eller ork, var rätt trött. Men ska försöka blogga lite bättre idag :)
 
Just nu ska jag fixa naglarna lite gulligt eftersom dom ser ut som crap och sen ska jag duscha. Ikväll blir det tjejkväll hos Jennifer med Issa och Matilda så jag vet inte om jag ska ta med kamera eller inte men jag satsar nog på det.
 
Kram kram.
 

RSS 2.0