Mindfuck

Sen jag kom hem från skolan och jag gått en promenad med Zack och kollat på ett till glee avsnitt. Problemet var att jag somnade i slutet och vaknade sedan och trodde det var fredag. Vilken mindfuck.

Nu har jag ätit och ska börja med franskaläxan som är skitsvår typ då jag blandar ihop allting och sen ska jag ta en dusch och sova så länge jag kan.


Önskerubrik

Nu har jag massor av tid att skriva på men inga idéer på vad jag ska skriva. Så nu är det fritt fram att kommentera med önskerubriker så ska jag göra så många jag kan som kommer upp då och då.
 

Lol thats me


LIVERPOOL!

Vem gjorde precis 2013's snyggaste mål hittill? Jo det var Jordan Henderson!! En assist till mål av Suarez och ett mål helt själv mot alla Arsenals backar! Så grymma är dom!

Glatt humör

Även fast jag precis skar mig på mitt eget finger med min egna nagel och slog i huvudet i kranen i morse när jag skulle tvätta ansiktet så är jag på sådant där superbra humör.
Det gick ganska bra i hoppningen idag trots att jag hade Madeiragullet gick det inte överdrivet fort i den lilla spring galna ponnyns ben. Hoppade på serpentinbågrana och tränade lite på att landa i rätt galopp och det gick väl rätt så bra.
 
Det går också sjukt bra för bloggen nu vilket är toppen och ni kommenterar förfullt. Jag försöker att kommentera tillbaka och svara på så många jag hinner men jag har inte all tid i världens så jag gör det så fort jag hinner helt enkelt.
 

Inspiration

En sak jag tycker är väldigt roligt när jag läser andras bloggar är att se hur de inspireras av större bloggar. Jag skulle inte säga att dom härmar utan jag kallar det inspiration då alla gör på sitt lilla vis av det. 
 
Vi kan ta Nellie Berntsson som ett exempel. Nellie är en ung stark person som får så ut för mycket hat eftersom hon är liten och har en stor blogg. Men hon har händå mycket fler fans an vad hon haters och det märks om man kollar runt lite bland småbloggarna. Om hon har hissat ett klädesplagg, en produkt eller liknande på sin blogg kan man bara några minuter senare på hundratals bloggar se tjejer promota sakerna dom aldrig lagt ett finger på. Det är samma saker med texter och liknande. Gör Nellie en frågestund, jag då ska resten också göra det. Det tycker jag är ballt, att en sån liten tjej kan få hela sveriges småbloggar att göra likadant.
 
Detta händer inte bara efter Nellie Berntsson utan alla storbloggare. Kenza, Tyra, Viktor Frisk, you name it. Jag tycker makten man har som bloggare är så HÄFTIG.
 

So chick!

Nu har tjocka michellingubben vid namn moi börjat rulla. Till dagens fina tillställning bärs tjocka vinterridkängor, ridbyxor matchat med mjukisbyxor och tjockjacka med all världens tröjor under för extra michellineffekt.


Trött och sliten

Ska cykla till stallet om ca en timma, kanske lite mer. Funderar på att ta en lite powernap innan jag åker då det ändå kommer vara mörkt så det spelar ingen roll direkt om jag åker om en kvart eller en timme, haha. 
Kommer publicera ett tidsinställt under tiden jag är borta så att ni har lite att läsa och det handlar om ämnet inspiration.
 
Ska ta fram ridkläder så att det bara är att ta på mig och åka innan jag cyklar iväg.
 
gahh så snygg!

Tre små mc knuttar

Slutat skolan nu och har checkat av ett mattetest som gick bra. Fick även kolla på mitt svenskaprpv igår och även det gick jättebra.

Ska till stallet snart måste bara laga mat sånt då mamma och pappa inte är hemma i kväll. Måste även klura ut hur jag ska ta mig till och från stallet då jag inte kan få någon skjuts.

Det var även några byggarbetare som hade stängt av gångbanan jag tar på vägen hem så nu håller jag på att gå runt en hel sjö och har tre mc knuttar som följer efter mig och ökar takten så fort jag ökar, läskigt!

Nu måste jag sluta skriva innan jag ramlar i diket så hörs vi när jag kommer hem.


Besöksrekord!

Dumma jag hade glömt att det var mattetest i morgon så har inte pluggat alls och matte är inte mitt starkaste ämne. Men ska lägga mig i sängen och plugga lite nu och så får jag träna på håltiman i mprgpn helt enkelt.
 
Idag har jag haft besöksrekord på bloggen ända sedan jag startade bloggen den 11 mars 2012 så det känns riktigt bra att den växer. Och det är superkul när ni kommenterar mycket som ni har börjat göra.
 
Men nu ska jag lägga mig i sängen och plugga lite så hörs vi.
 

Zara Larsson - Uncover


Slask, is och vind

 
Såhär skulle jag beskriva dagen. Speciellt nu när jag gick ut med Zack på kvällen.
 
Idag har jag varit i skolan, gjort ingenting och sen har jag gjort ingenting igen så har inte så mycket att blogga.

Ridpass onsdag 23/1 2013 - Madeira

Hade Madeira på ridpasset i onsdags och det gick super om jag ska vara ärlig. I uppvärmingen gick skritten och traven bra som det brukar göra på henne och denna gången satt även galoppen och jag är så nöjd över det då det har varit mitt stora problem. Denna gången gick det lung och kontrollerat, kanske inte lika mycket i sista galoppen men fortfarande bättre än alla andra gånger.
 
Sedan började vi med övningen för veckan och eftersom jag är rätt så dålig på att förklara så har jag försökt att göra en liten bild. Men övningen heter i alla fall hästskon på grund av skänkelvikningarna och bommarna på böjt spår som bildar en hästsko.
 
Så man red in vid konerna och gjorde skänkelvikningar, över mobbarna och upp på spåret med skänkelvikning igen. Och på kortsidan hade vi två galopp bommar vi skulle galoppera över.
 
I helhet är jag supernöjd med passet och fick en massa beröm från våran ridlärare Anna som tyvärr hade sin sista lektion med oss på ett tag då hon går på mammaledighet. 
 
Det jag behöver arbeta lite mer med att sätta mig mer i sadeln och luta mig lite mer bakåt då jsg har en tendens att luta mig lite framåt när jag ska sakta ner henne och få lite mer kontroll.

Naaw


Natti natti

Ska bara pcka gympapåse och ta fram saker till i morgon och sedan kommer jag somna jättefort för jag är så trött. Godnatt!
 

United Kingdom

Ända sedan jag kom hem har jag;
 
Kollat på the perks of being a wallflower som verkligen var en superbra film! Big like från mig och jag rekommenderar den stort. Emma Watson är en av skådespelarna bland annat.
 
Jag har svarat och kommenterat era bloggar och jag tycker verkligen det är jättekul när ni kommenterar så det r en sak ni får fortsätta med! ;) Sen har jag skrivit lite utkast och ska snart göra lite tidsinställda till i morgon.
 
Och den sista och bästa saken jag gjort sedan jag kom hem äratt planera englandresa tillsammans med Matilda och vi bokar biljetterna i morgon. Så den 17 juni lyfter vårat plan och vi kommer hem den 24 efter en vecka tillsammans i Storbritanien med New Forest ponnysar och andra roligheter (killar).

Spännande, tvekar dock på om vi kommer komma hem då vi inte kommer hitta på plygplatsen, haha. Har bättre saker att oroa mig för nu.
 

Superman


So

Sitter på son med våran grupp som ska göra en pjäs men öka spelar data så a, gruppen suger. Slutar sen idag också och sen ska jag hem och fixa lite med rummet.


Veckans blogg


Monday


Hej hej

Godmorgon!
Sitter i min säng och ska gå om fem minuter, ville bara säga hej. De har har varit storttryck på bloggen under helgen med massa fler besökare och jag hoppas att ni vill stanna. Idag eller imorgon kommer onsdagens ridpass upp här med en liten övningsskiss, det är redan färdigskrivet och ligger som utkast men jag vet inte när jag ska publicera det, antingen idag eller imorgon.
 
Nu måste jag dra mig annars kommer jag nog försen så ni får ha en underbar dag :)

Godnatt


Kvällssmörgås

Sitter här i sängen med en kvällsmacka och man kan inte se golvet i mitt rum eftersom det är kaos. Det ligger lådor kläderhyllor och allt möjligt där och det är väl inte konstigt med tanke på att jag gör om, men jag får verkligen panik när det inte är någorlunda städat.
 
Idag har jag fått lite läxor gjorda och målat klart väggen jag började med igår så nu är de två färgglada väggarna borta och bara två väggar kvar att måla innan jag börjar tänka mer på möbler.
 
Före
 
Efter

This or that svar

Vad roligt att det var så många som skickade in this or that, jätte kul verkligen. Jag tankte svara på dom nu och kommer inte utvärdera alla utan bara dom jag känner att det behövs på.
 
Hus/Lägenhet 
8an/7an 
stationär dator/ laptop 
PC/mac 
ponny/ häst 
varmt/kallt
dressyr/hoppning 
stallkläder/vanliga kläder 
mobil/dator 
kamera/mobil 
vinter/sommar 
morgon/kväll
 
glee/one tree hill 
gbg/sthlm 
hawaii/australien 
jättemycket smink/ pyttelite smink 
moppe/bil 
primeboots/ johnny bulls
 
hund/katt 
nattstad/blogg.se 
marinblå/röd 
gina tricot / monki 
rida privat / rida på ridskola 
pojkvän / singel
 
Sommar/Vinter 
A&F/Hollister 
CFIL/BEHK (hahahah) För er som inte fattar är det våra klasser i skolan, haha,
Hästar/hundar 
converse/palladium 
vår/höst
 
Tv/ dator 
chips/godis/popcorn 
lunch/frukost/middag 
singel/pojkvän 
bästa vän/pojkvän 
sommar/vinter 
australien/england
 
mobil/data 
Smink/utan smink 
Singel/pojkvän 
Sverige/utomlands 
Pizza/MacDonald's
 
Blogg.se/nattstad? 
Bad boy/Nice boy
Rakt/lockigt hår
Choklad/annat godis? 
Matte/No
Rihanna/Katy Perrie? (Stav)
 

Eric Saade/Danny Saucedo 
1D/JB
 
CRW/Jofa 
Sol/inte sol 
Godis/Frukt 
Cookie/Romeo 
Jofas peddo min/cp min 
Guld Jofahjälmar/CRW hjälmar 
Instagram/Facebook 
Snapchat/KIK 
Facebook/blogg 
Blogg/instagram

27 Januari 2013

Det började med att jag vaknade upp i soffan eftersom mitt rum är helt kaos nu när jag gör om. Gick upp, åt frulle och började sedan måla och var klar x antal timmar senare. Resten av dagen har spenderats med blogg och pluggande. Har räknat lite matte och läst. Har lite skuldkänslor eftersom jag inte kunde åka till stallet och de andra fick ha knatte i snö storm men måste verkligen få allting gjort här hemma innan jag börjar med något nytt, anars blir det bara mer kaos.
 
Nu ska jag bara skriva lite mer blogginlägg, kolla på matchen klockan 17, Liverpool v Oldham athletic och förhoppningsvis vinner Liverpool och klättrar lite i tabellen med tre poäng mer. Sen ska jag måla ett till lager, det sista lagret och sedan kolla på ponnyakuten och fixa iordning för i morgon då skolan börjar.
 

Spindlar ska utrotas

 
Haha, detta var mig igår när jag skulle torka av väggen innan jag skulle måla. Det hade fastnat en död spindel på väggen ( jag vet, as äckligt ) och självklart såg jag den inte och när jag nuddade den med trasan flög den självklart ner på golvet och jag trodde att den levde och flög självklart upp på närmsta stege och skrek på min bror som fick ta bort den. Och han var ju död, så aa haha. ( Asså spindeln, inte min bror )
 

Glöm inte this or that

Jag tar och svarar senare idag eller ikväll så ni som inte har ställt några gör det nu HÄR

Måleri

Godmorgon, fick sova i soffan inatt eftersom i mitt rum ärdet lite kaos kan man säga. Ska måla klart väggen med ett lager till nu på morgonen så att jag hinner att måla ett till på kvällen ifall det skulle behövas. Funderat även på att måla de andra väggarna idag så jag får det gjort och kan börja inreda, men det beror på om tillräckligt många kommer på knatten så att jag kan hoppa det. Kan ju göra provplugg under torkningstiderna.
 
Kanske? Nä simpelt ska det vara.

Lördags mys

Med bästa pappa! Vi ska kolla på Bridget Jones och tjocka oss med popcorn. Sitter och planerar rum förfullt också vilket är kul.
Hörs i morgon.

Bakgrundsbyte vår!

Nu blev väl bloggen lite vårigare och inte lika tråkig men ändå simpel. Vad tycker ni?
 
Har målat ett lager på väggen så det ser lite konsligt ut nu och efter maten ska jag skriva en liten inköpslista på vad som ska köpas nytt till rummet. Men jag ska äta nu så hörs vi lite senare.
 

Staring at the stars

Kanske lite för lantlig sång menlyssna bara på texten, för grym asså!

Shits happenin'

Nu ska denna fula vägg bli vit igen om några timmar.
Har precis tömt min bokhyllaoch lyft ut den och byrån så ny hehöver jag inte gå till gymmet på ett tag kan jag säga, haha. Nu är det bara att tejpa lister och sen på med fulkläder och måla.

Dagens " Att göra"

Jag ska kolla klart ett Glee avsnitt som jag har börjat på nu och så ska jag gå en lång promenad med Zack. Men the big thing of the day är att förbreda mitt rum för ommöblering. Det ska packas saker i lådor, damsugas plocka ner saker från väggarna och massa massa mer. Förhoppningsvis kan jag måla en vägg imorgon också.
 
Vad ska ni göra idag?
 
 

Mallards wood godness

 
 
Dessa ponnisar verkar passa mig super, står ju redan namn och allt.

This or that

Nu kör vi en this or that tycker jag och jag svarar på dom när det har blivit tillräckligt många så fråga på.
T. ex.
hund/häst
glass/godis 
röd/gul

Godnatt


Sant.


Tips på app

 
För några dagar sedan fanns appen Squats Pro ute på dagens app och har testat den några gånger och der verkar super bra.
Det går till så att man håller telefonen horisontellt i båda händena och sträcker ut armarna rakt fram i luften som dom gör på bilden ovan. Sedan gör man en knäböjning (squat) och då känner telefonen av det och kan räkna hur måna man gör.
Man kan även ha olika träningspass som jag har valt och då är det ett visst antal knäböjningar och sedan paus man ska göra och sedan berättar den nästa gång man ska träna och hur många man ska göra då.
 
Tycker den är jätte bra och är perfekt nu när beach 2013 kommer och alla vill ha THAT BUTT.
 

Fredag

 
 
Slutade skolan klockan tre idag och nu har jag kommit hem. Ska inte göra något speciellt ikväll tror jag utan bara kolla på film och ta det lungt. Tror jag ska kolla på Magic Mike eller så kanske jag ska se om Dear John. Men om ni har tips på bra filmer får ni gärna tipsa.
 
I skolan idag var det lungt. Inget speciellt som skulle göras och på svenskan och engelskan var jag klart med allt så jag och Matilda satt och snackade bort två timmar.
 

Hemkunskapen

Snacka om gourmé kock 👍


24 januari 2013

Det blev inte så bra med att skriva på hemkunskapen, fick bara med ett par meningar innan jag glömde bort allt och kollade tumblr. Beroende framkallande typ. Men får väl göra det imorgon på engelskan för vi har vikarie och jag är klar med allt som ska göras där.
 
Nu ska jag duscha och sedan sova. Har inte mycket mer att skriva så bjuder på en liten bild. Man kan verkligen inte se sig mätt på den killen.

Instagram

@ajmallard


Jag har överlevt

Svenska prov är avklarat och jag tror nästan att det gick bra faktiskt så blir glad om jag får ett E. Den ända läxan jag har kvar nu är att planera inför hemkunskapen jag har imorgon men det tar jag ikväll för nu ska jag fira med att baka lite muffins.


Varm oboy och super ridpass

Hemma fån stallet nu och har hunnit ta en snabbdusch. Bör ett jättebra pass på Madeira och jag är jätte nöjd. Tyvärr var det sista lektionen för världens bästa Ridlärare som går på mamma ledighet denna veckan.

Nu ska jag sätta mig med varm oboy och plugga järnet till 23. Och jag måste SO också som man ska kunna till imorgon.
Fml


Läxor

Nu i skolan är det riktigt jobbigt. Vi har ett stort grammatikprov i svenska och en SO läxa som jag inte har börjat på till imorgon. Vi har engelska tills på fredag och matteprov på onsdag. Det är mycket men jag försöker att blogga men som ni ser blir det lite glest och jag har t. ex. inte bloggat alls idag p.g.a tidsbrist
 
Sitter i alla fall och försöker få in infinitiv, preteritum, supinum och positiv, komperativ och infinitv i huvudet utan att blanda ihop dem med varandra. Rätt så svårt faktiskt med tanke på att dom ska sitta där också. Klockan sju åker jag till stallet och det är markarbete med Madeira.
 
Ni får leva lite och läsa lite andra bloggar ( tips: sannerholm.blogg.sehttp://elisabethagren.se/http://megapixlar.blogg.se/ ) undertiden medan jag drunknar i läxor och musik är min flytväst.
 
Puss hej!

tisdag

Har pluggat lite och kollat på svenska hollywoodfruar undertiden jag har målat naglarna. Imorgon ska jag till stallet på kvällen och det är sista ridlektionen med bästa ridläraren Anna innan hon går på mamma ledighet. Förhoppningsvis får jag reda på min praoplats också eftersom vissa fick det idag och jag förhoppningsvis får det imorgon.
Ny dag nya tag, eller vad är det man säger?
Vill vara brun igen!!

Passenger


Jag är en bloggare

Och därför tar jag kort på min mat. Kände mig rätt duktig son har lagat mat åt hela familjen nu.


Tisdag to do

Hej hej!
Det blev inte mycket bloggande igår när vi filmade efter skolan och jag gick och la mig direkt efter att den var klar. Ska försöka vara lite bättre idag men jag har mycket läxor att göra även idag så vi får se hur det blir med det.
Så det jag ska göra nu är att plugga stenhårt på svenskan ett tag så att jag lär mig den eftersom jag känner att jag är urdålig på det. Sen ska jag ta ett litet hemmaträningspass då det var längesedan och måste testa den nya träningsappen. 
Sen blir det att duscha o och laga mat inför lite slapp framför tvn med svenska hollywoodfruarna.'
Så vi hörs någon gång innan träningen och efter plugget.

Lista

HAR DU NÅGONSIN:

Dejtat två personer åt gången: Nej.

Varit kär: Ja

Förlorat någon speciell person: Mm

Varit deprimerad: Njaa

Varit så trött att du somnat sittandes: Ojaa :P

Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Nej

Brutit ett ben? Aldrig

Gjort nåt du ångrar? Allt för många gånger

Hoppat Bungee Jump? Nej men jag skulle vilja testa

Ljugit för någon du tycker om? Ja..

Ätit en hel tårta? Höhö nä,

Gjort bort dig offentligt? Varje dag

 

 

 

I ÅR HAR DU:

Lärt känna en ny vän: Ja :)

Fått ditt hjärta krossat: Nej

Hur många barn vill du ha i framtiden: Två

Har du några husdjur?:  En hund

Vill du ändra ditt namn:  Nope.

Vad gjorde du under din förra födelsedag: Firade och åt tårta, haha.

Vilken tid vaknade du idag:  6

Vad gjorde du igår runt midnatt: Sov antagligen

Någonting som du längtar till: sportlov, sommarlov, tills rummet är klart och hawaii <3

En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Att jag inte klippte mig så kort, haha nej men vag vet inte :P

Vad lyssnar du på just nu: Let Her Go - Passenger

Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens:

 

OM DIG:

Vad är ditt fullständiga namn: Anna-Jean Elin Mallard

Stjärntecken: Jungfru

Kille eller tjej: Tjej

Grundskola: Furuhäll

Gymnasie: -

Högskola: -

Hårfärg: Guldbrunt

Långt eller kort hår: Mellan - Långt

Längd: 1,70 nånting sånt.

Piercings: Örhängen

Tattoos: -

Höger eller vänster: Högerhänt

Operation: -

Bästa vän: Många <3

Sporten du spelar: Rider

 

JUST NU:

Äter du: Inget

Dricker du: Vatten

Är du på väg att: Skriva klart

 

DIN FRAMTID:

Vill du ha barn:  Ja

Vill du gifta dig: Ja

Karriär i åtanke:  Rich Bitch.

 

TROR DU PÅ:

Dig själv: Mm :)

Mirakel: Nej

Kärlek vid första ögonkastet: Ja, eller kanske

Himlen: Nej

Änglar: Nej


Jan. 21, 2013

Direkt efter skolan idag så gick jag och min engelskagrupp och spelade in vårt engelskaarbete vilket är en film av en morderniserad rödluvan och vargen. Har filmat och klippt konstant nu sedan vi slutade vid fyra så är as trött och ska sova. Ses imorgon.


Godmorgon


Zack

Godnatt, imorgon börjar skolan igen så jag behöver sova fast jag har sovmorgon. Här kommer en bild från idag på lille gulle.

New in Frölunda Torg

Grå t-shirt - Monki - 80 kr
 
Vinröd t-shirt - H&M - 99 kr
 
 
Vitt iPhoneskal - Clas Ohlson - 99 kr

Världscuphoppning

Har varit hemma nu en en timme och mormor och morfar har varit här och de har ätit årets första semla men själv åt jag en donut eftersom jag är så petig och inte gillar grädde. På knatten idag var det lugnt och hände inte så mycket. Annie hade med sig sin lilla kattunge också och den var dundersöt!
Just nu kollar jag på världscuphoppningen på tv och ska skriva lite inlägg. 
 

Knatteridning

Ska till stallet om ca tio minuter för att hålla i knatteridningen. Kommer hem vid cirka fyra och då ska vi fika med mormor och morfar så tyckte att det är bäst att jag slänger in ett inlägg nu. Har fotat och kommer att göra ett inlägg om vad jag köpte igår och sen hade jag också tänkt att göra ett annat inlägg när jag kommer hem så att ni har att läsa.


Pigg och dunderglad

Idag vaknade jag 9 (LÄS kl 9!!!) helt av mig själv och var jättepigg så jag gick upp och gjorde iordning mig. Detta är verkligen inte likt mig som brukar sova så fort jag har chansen med det vara ganska mysigt att gå upp när ingen är vaken för omväxlings skull. Ska fortsätta nu på min powerdag med att göra pannkakor med hallon och blåbär på och gå ut på en morgonpromenad med vovven.
Vad ska ni göra idag? 

Familjemys

Myskläder, godis och hela famijen sitter i soffan och kollar på någon komedi. 
Dagen har varit jättekul. Var på frölunda torg med Jennifer och hittade två t-shirts och ett iPhone skal som sagt men det kan ni få bilder på imorgon.
En annan sak som var as bra var ju att Liverpool vann  5-0 mot Norwich City och Henderson, Sturridge, Suarez, Bornini och Gerrard tror jag det var som satte målen.
Från dagens match :)

5-0

Wohoo! Bästa dagen! Det var Liverpool vs norwich city dag och det blev 5-0 till Liverpool. Jordan leverade första målet vilket också var jätte bra

Sitter på bussen hem nu med Jennifer och det blev bara två tröjor och ett Iphone skal. Hittade inget inne på Gina och dom höll på att stänga så a.


Donken

Sitter nu på donken med bästa Jennifer och är osocial. Har lyckats få med mig två t-shirts och ett Iphone skal. Nu ska vi typ ut och härja inne på Gina Tricot nu så hörs vi när jag är hemma.


Frölunda torg

Jennifer är på väg hit och snart åker vi till Frölunda och hänger där ett tag. Har inget speciellt jag ska köpa men kan vara roligt att bara shoppa lite på måfå ibland utan några krav. Kanske bloggar nång gång under dagen och annars får ni ha en jätte trevlig dag i den fina solen.
Dagens väder och dagens mig.

Godmorgon lördag

När jag kom hem igår hade internet försvunnit igen och tycker inte att bloggen håller med bara massa mobil inlägg  så jag sket i det. Gick och la mig vid tre igår och vaknade för två timmar sedan så är lite trött men inte mycket. Ska gå och duscha nu och sen ska jag höra med Jennifer och Matilda då vi kanske skulle åka och fika/shoppa.
 

Jan. 18, 2013

Orkar inte med att internet lägger av, jag bor ju inte på landet direkt så det borde ju inte vara några problem. Det blir att jag lyssnar på One Direction eftersom dom finns på offline mode på datorn och att jag pluggar. Det är ju iof bra men skulle ju vara kul att kunna blogga lite och ta en paus för jag fattar ju ändå ingenting.

Haha jag orkar inte med min fina sammanfattning😂


Inget internet

Det är väl lika bra det så att jag kan göra läxor ist för att slösa tid på typ 9gag eller nåt. Fast det dåliga är att mina franskaläxor finns på internet. Känns som jag bor på landet mitt ute i skogen.


Ni**as in Paris


Jan. 17, 2013

Jag vet att bloggen suger just nu men här mycket i skolan jag måste ta tag i och sitter och pluggar nu. Det är ordklasser som gäller nu och sen franska.

Mr Sexy i bakgrunden gör plugget mycket lättare ;)


Godnatt

Har kommit hem från stallet och duschat och ligger i sängen och vill sova så jag tar det där inlägget om ridpasset imorgon.


Stallet

Oj jag har visst glömt av att blogga idag hittills. Nu ska jag iaf till stallet och rida Madeira tror jag och antar att det är förberedande hoppning eller dressyr. Tror också att det är näst sista gången vi har våran ridlärare Anna innan hon går på mammaledighet. Hon är verkligen världens bästa ridlärare så det ska inte bli kul att hon slutar ett tag men vi ska få en ny så hoppas att hon är lika bra om det nu går.
Nu måste jag gå så får vi höras efteråt.

Tips & Godnatt

För vill jag bara tipsa om designtorgets minihögtalare My Music. Den är liten och det är hyfsat bra ljud och högt. Har min i badrummet när jag gör iordning mig och duschar så slipper alla andra höra hur fult man sjunger. Det är bara att koppla i telefonen och trycka på play.

Aja, nu ska jag gå och kolla på svenska hollywoodfruar och sedan sova. Så, godnatt ❤


Vårdcentralen

Blev inget uss möte idag. Mamma tvingade mig att åka till vårdcentralen och kolla upp knät. Dom kollade lite på det och tyckte det var konstigt att det svullnar upp när jag springer och hoppar och så vidare och sa att det kan vara något inne i knät som kan vara fel som reagerar på mycket rörelse. Men knäspecialisten hade redan slutat så det var en vanlig sjuksköterska så vi ska boka en tid någon gång i veckan om de inte blir bättre. Men jag tänker fan inte missa ridningen punkt slut.
 
Nog med det. Sedan jag kom hem från vårdcentralen har jag kollat på det sista Glee avsnittet för säsong 1 och tränat svenska ordklasser som jag suger på. Har prov i det nästa vecka och failar helst inte.
Nu ska jag duscha och sedan sova. 
 
Creepy face säger bye bye.

Har fått nog

Blää jag blir så sur på mitt knä för det funkar inte normalt :( Får ont i det och det svullnar upp varje gång jag springer, hoppar eller rider. Så ni sitter jag här hemma med ett knä som ser ut som ett bowlingklot och undrar hur jag ska lyckas ta mig till mötet utan att börja rulla. Det är en svår fråga. När mamma kommer hem ska jag tvinga henne att åka till vårdcentralen och kolla upp det, i alla fall boka tid till undersökning imorgon typ.
 
Haha jag failda i alla fall inte lika mycket som matilda gjorde på gympan idag. Hon sitter hemma med gips nu haha :D "Skadeglädje"
 
Puss hej vi hörs,
 
 

måndag - check

Har bloggat sjukt dåligt idag men har haft annat för mig, som skola och plugg då. Kommer vara samma sak imorgon fast då ska jag även på Uss möte och vi funderar på att byta runt lite positioner i styrelsen men jag har verkligen inte tid för att vara ordförande, sekreteraer etc. Har knappast tid för det som det är nu och kanske måste se över att sluta i uss eftersommaren då jag börjar 9an och måste ta tag i skolan på riktigt. Man går bara ut 9an en gång ju.
Aja nog om det, godnatt säger jag och ber om ursäkt för världens sämta uppdatering. 
 

Pluggis

Sitter och pluggar ordklasser och kollar på Glee samtidigt. Slutade sent idag och stannade kvar i skolan att bra tag efter som vanligt. Var tvungen att gå en långpromenad med Zack när jag kom hem eftersom han inte hade varit ute på ett tag och sedan åt vi när jag kom hem. Så nu sitter jag här och pluggar lite men kan fortfarande ingenting så det är bara att plugga vidare då.


Godmorgon

Går till skolan om en timme och slutar nån gång vid fyra så jag är inte direkt jätte taggad på dagen.
Har inget att skriva om så jag bjuder på lite bilder istället.


godnatt på er

Haft en supermysig dag och nu på kvällen hade jag lite spa. Ska snart sova men först kolla ett till glee avsnitt. Har blivit en liten nörd och börjat kolla om från säsong 1, ska snart börja på säsong 2.
godnatt
 
 

Jan. 13, 2013

Bästa kvällen också! Har ätit hemmagjord spagetti och köttfärssås lagad av mig. Kollar nu på ett till Glee avsnitt och när det är slut ska jag kolla på ponnyakuten, det är bara för gulligt! Efter det ska jag duscha, göra lite spa grejer och hårinpackning och träna lite på svenskan. Vi håller på med ordklasser och känner verkligen att jag suger på det så får öva lite helt enkelt.

Liverpool förlorade med 1-2 men Manchester är det bara laget i ligan så det är ändå skitbra :)


I like this sunday😍

Hej alla det är jag Linnea (som var på bilden i inlägget innan) just nu sitter jag här med bästa Anna och snackar om hur dåliga nybörjare det finns, Men dom är bra enda;-) vi börjar ju skolan imon och jag längtar för jag vill ha hemkunskap😉💩 ikväll är det ponny akuten och det är typ det bästa programmet som finns? Nej men nu ska ja kolla på nybörjarna och prata vidare med Anna!❤❤❤😂haha oseriös bild nedan🙈🙈😵


Jan. 13, 2013

Hejhej!
Sitter i stallet med Linnea och kollar på lite ridlektioner. Kunde inte hålla mig från Twitter så sitter och följer fotbollen under tiden. 2-1 till Manchester och henderson byttes precis in :p


Bästa söndagen

Hello y'all!
Vaknade faktiskt vid nio idag som jag anser som tidigt och var pigg. Idag kommer bli bästa dagen. 
Ska till stallet och ha knatteridning för första gången på typ 2000 veckor känns det som då jag har varit sjuk och det har varit jullov och allt sådant, men nu är jag back on track.
Under tiden jag är i stallet är det match, Liverpool v Manchester United så jag får spela in det och kolla när jag kommer hem. Måste även koppla bort alla sociala medier som twitter osv då resutlatet kommer antagligen stå där. Hoppas på att LFC vinner men vi får se hur det går då Manutd  ligger etta på premier leauge och matchen är på old trafford vilket är deras hemmaplan. 
Och efter matchen är det ponnyakuten som gäller. Haha det är så gulligt så att man måste verkligen kolla på det.
Det var min dag. Hur ser eran dag ut? :)
 

Godnatt


Ändrade planer

Det råkade bli så att jag kollade två avsnitt av Glee i stället för att städa. Så antar att jag får böra göra det nu. Här ska det rensas!

Godmorgon lördag!

Okej jag vet att det snart är lunch men eftersom jag är en tonåring så så vänder jag på dygnet vilket betyder att detta är morgon för mig. Har precis fått frurkost på sängen av pappaeftersom han är så snäll. Närjag har ätit upp ska jag storstäda mitt rum och sedan duscha och det kommer nog ta hela dan så har inga andra planer för idag.
Vad ska ni göra idag?
 

Godnatt


Första skolveckan över

 
Och såhär kommer min kväll spenderas för er som ville veta.
 
Jag är riktigt trött så ikväll får Glee underhålla mig. Jag vet att jag är nörd men men. Klarade dagen i skolan idag trots en hemkunskapslektion och en het diskution om vem som är bäst, tjejer eller killar med i princip hela klassen och lite till. Fick även klart min lilla uppsats om kärlek som vi gjorde i NOn så nu slipper jag det.
 
Goodbye my friends!
Farvel mine venner!
Addio miei amici!
再見我的朋友!
Прощай, мой друзья!
Hejdå mina vänner!
Adios!

Jan. 11, 2013

Det är fredag och skolan är avklarad. Det är snöstorm ute så jag ska sätta mig i soffan och kolla på Glee och ta det lugnt helt enkelt.


Skitväder!

Har redan ramlat en gång och det är skitkallt och as halt.


Godnatt

Ska kolla på ett till avsnitt av Glee och sedan sova. Glömde säga det i förra inlägget men det har börjat snöa igen, suck.

Glee

Pepparkakorna är bakade och nu väntas ett avsnitt av Glee. Hörs efter det


Idre

Kom precis in genom dörren och kollade i kylskåpet och vi hade visst lite pepparkaksdeg som måste bakas så det är det jag ska spendera eftermiddagen med
. Skolan idag ver hel okej, hade mycket svenska och vil håller på med ordklasser så det är skittråkigt att ha svenska nu. 
Har även snackat med mamma och pappa nu och jag bestämde mig för att inte åka till idre med dem eftersom det är skoldagar med massa prov och vill verkligen satsa lite mer på skolan nu och det sista jag vill är att kmma efter då. Jag kommer ju ändå vara borta i två veckor eller mer när vi åker till hawaii till hösten så det blir bäst så.
Mamma gillade att jag tog skolan på så stort allvar så hon har bestämt sig att bjuda på lite ridsaker som jag önskat mig och grejer till rummet så jag förhoppningsvis blir klart på sportlovet, senast påsklovet.
 
Nu ska jag gå och baka mina pepparkakor så hörs vi sen.

+ - 0 Madeira

Plus minus 0. Ja det fanns både bra saker och lite sämre saker med detta ridpasset på Madeira.
 
Duktig i traven och skritten med form, tempo osv.
Skänkelvikningarna var en dröm.
Viljan att jobba var enorm, sjukt duktig flicka.
Anna, ridläraren tycker att jag passar bra på henne och fick mycket beröm för ridningen idag.
- Lyssnade inte bra på högeskänkel.
Vilket ledde till att hon försökte vända in och galopera ikapp andra hästar på volten.
Enormt stark i galoppen vilket gjorde det ännu svårare att få henne att inte gena och galopera ikapp.
 
Vi hade en liten mjukstart idag på ridnigen idag då det var första gången efter lovet och jobbade men skänkelvikningar och halvhalter. Tyckte ridpasset gick jätte bra, specielt skänkelvikningarna då hon var kanon! Men minuset var galopp delarna då hon som vanligt blir lite lite för glad och sprallig men annars gick det super. Sjukt nöjd verkligen!
 
Lille Madeira, har tyvärr ingen annan bild på henne. 

A+ till den som orkar läsa

Som ni vsäkert vet, bygger vi om vårat badrum här hemma och har ett par jättebra byggare Glenn och Roldand som gör det åt oss. Det jobbiga idag var att dom hade målat och fixat med något som luktar så starkt så att måstr ha fläkt till för annar går det typ inte att andas, fråga mig inte vad det är jag är ingen byggare.
 
I alla fall, så när dom hade åkt hem hade dom glömt att sätta på fläkten så lukten spred sig i hela huset. Och precis i slutet av min promenad hem så fick jag sjukt ont i huvudet så då passade det verkligen jättebra att komma hem till den lukten. Så det första jag gjorde var att ta en huvudvärkstablett och gå och lägga mig. Känns jättebra när jag hade lovat mig själv att vara vaken men det är iaf bättre än huvudvärk.
 
Så ja, jag bloggade precis om hur jag fick huvudvärk. Patetiskt vad lite blogginspo jag har. Kommer förhoppningsvis efter ridpasset ikväll.

Dagens outfit

Stickad tröja: Cubus
Svarta byxor: Club L
Skärp: Club L
Skor: Primeboots
 

 
 
 

9 januari 2013

Hej hej!
Glömde bort att jag hade sovmorgon så nu sitter jag här i sängen och det är 20 minuter kvar tills jag ska gå. Det blev inte så bra uppdatering igår för att jag somnade i soffan direkt efter maten och sen sov jag ända fram till halv 11 och sen kunde jag inte sova igen för än vid 1. Bra jobbat säger jag bara.
 
Idag ska jag dock försöka hålla mig lite mer vaken då det är första ridningen ikväll och om jag har förstått det rätt ska jag få en ny ridlärare vilket blir spännande. Uppdaterar ikväll om det.
 
Nu ska jag hitta på lite tidsinställda för dagen så att i får lite uppdatering.
 

Prao

Första skoldagen är över och jag är trött och hungrig, bra start på terminen. Idag har jag inte direkt gjort någonting speciellt. Har sökt 5 praoplatser men hoppas på Gunnebo såklart, får se vad jag får.
Gunnebo som stall och hästskötare
Lill Ica
Burger King
Mc Donalds
Åby Travgymnasium
 
Sen följde jag också med Jennifer till vårt gamla dagis på vägen hem då hon skulle söka prao där.
 

Ja dom ÄR söta.

Kiss You - One Direction

Godnatt

Går och lägger mig nu då det är första skoldagen efter lovet imorgon och jag kommer försova mig annars. Har som tidigast gått upp 9 det här lovet så det kommer bli e chock imorgon tror jag haha.
 
Det jag har gjort idag är att fixa iordning inför imorgon, försöka hitta min skolväska mm. Sen har även jag varit hos vetrinären men Zack för lite vaccin och sprutor och han var faktiskt jätteduktig. Trodde att han skulle vara sådär jobbig, men nej då :)
 
Jag antar att de flesta börjar imorgon ochså så jag säger godnatt nu.
 
 
Walla walla; One Directions musikvideo till Kiss Me kommer ut imorgon! Walla walla!

The chicken goat

 
HAHAHA jag gorkar verkligen inte med honom. Han låter ju som en höna hahaha!

Godmorgon!

Idag är det typ första gången på hela lovet jag vaknar innan 9 och det är även sista dagen tyvärr haha.
 
Jag kommer ha fullt upp med massa småpyssel och sånt inför skolan imorgon och nu på förmiddagen är jag också hundvakt då byggarna är här och renoverar badrum.
Och som sista dag på lovet ska jag träna lite så att jag kan gå till skolan med en go träningsvärk och sen ska jag ta och duscha.
 

Ny design!

 
Nu när ni ser detta har ni antagligen märkt att jag har bytt design. Tycker inte att det är så passande att ha en viterdesign nu när vi är på väg mot våren och den andra såg lite oproffsig ut så där av design byte. Tycker verkligen att det ser mycket proffsigare ut när det är stilrent och jag gillar verkligen svartvitt+färgklick.
 

Omegle och sådan skit :)

Varvar ner nu och ska snart sova. Har sovit typ halva dagen och så har Jennifer varit här resten av dagen. Har inte träffat henne på tre veckor och vi hade så jävla kul nu så ni förstår verkligen inte. Fick henne att äta marmite, oboypulver och lite annan skit. 
 
Nu på kvällen har jag suttit vid omegle och lyckade faktiskt få en normal konversation men nån snubbe från england som inte var ett pervo och körde chattsex haha!
 
Måste vänja mig vid skolan nu så G O D N A T T <3
 
Walla walla! Liverpool van 2-1 mot mansfield med hendo på plan. Superb dag verkligen, walla walla!

Vad jag ser fram emot, 2013

2013 tror jag helt enkelt kommer att bli ett grymt år.
 
Nu redan på sportlovet ska vi antingen åka till något ställe att åka skidor några dagar bara men eftersom mamma hatar att åka skidor funderar vi på att boka in en lång weekend i New York några dagar för att shoppa runt och ha det gött.
Sedan ser jag väldigt mycket fram emot sommarlovet som kommer bli grymt och förhoppningsvis bättre än förra året om det nu gå att slå någonsin. 
Och efter sommarlovet, in i oktober åker våran familj till Hawaii i tre veckor och har det gött. Flyger även över till San Fransisco några dagar för att gå på lite outlets och shoppa loss helt enkelt så det är bara att börja spara helt enkelt.
 
2013 kommer bli GRYMT!
 
 

6 Januari 2013

Godmorgon godmorgon!
Har precis vaknat fått frukost i sängen av min snäla pappa eftersom att han är bäst haha. 
 
Idag skulle jag sovit över med Linnea oc haft en riktig myskväll med henne men det visade sig att hennes familj skulle vara tvungna att åka bort på kvällen och sen skulle hon till tandläkaren tidigt på morgonen imorgon så det passade inte så bra. Så istället hade jag tänkt att ha lite hemma spa med fotbad och ansiktsmasker då jag ser ut som fan nu när jag har vänt på dygnet och jag börjar i skolan på tisdag igen tror jag så det är bara att förbereda sig.
 
Vad ska ni göra idag? :)
 

Restaurang

Just nu sitter jag på en restaurang med släkten där det är en servitör som ser ut som Jonny Depp, är engelsman, har en massa piratringar och halsband och sjunger massa piratsånger när han jobbar. Funderar på om jag ska gå och fråga om Captain Jack Sparrows autograf.


5 Januari 2013

 
Åker till resturangen nu så hörs vi när jagkommer hem sen igen. 
Btw Sverige förlora hockeyn :(

Dagens planer

Godmorgon förresten! Har inte hunnit blogga än då jag har haft fullt upp med att ta ut julgranen och nu är det klart.
Idag hade jag tänkt att hjälpatillmed att ta ner julsakerna eftersomdet inte är jul längre och jag vill ha sommar NU. Sen ska jag träna lite idag igen och duscha. Och när jag har fixat klart mig efter duschen borde det vara dax att åka iväg då vi har blivit bjudna på resturang. 
Funderar på om jag ska dra med nån på My Dog imogon så är det någon intresserad är det bara att ringa.
 

Jan. 05, 2013

Åh vilken härlig dag. Idag gjorde jag i princip ingenting vettigt och jag njöt av det och det var verkligen skitnajs. Och nu ska jag sova vilket gör mig rätt glad med tanke på hur skönt det är också.

Imorgon ska jag iaf göra något vettigt hoppas jag. Vi ska slänga ut julgranen eftersom den fäller medrän våra hund ( som inte fäller haha ). Och så är Sverige i nån hockey final eller nåt tror jag så får väl kolla på det fast jag inte är så insatt som ni kanske märker. Vilka ska dom möta?
Och på kvällen ska vi på restaurang med mormor och morfar och jag längtar verkligen efter sån där riktigt god mat så det ska bli kul.

Godnatt.


Beach 2013 nu kör vi!

En timmas träning med handlar och massa övningar, check!

Är ute med Zack nu och sen blir det efterlängtad lunch 😋


Godmorgon!

Vaknade för typ runt tio på riktigt men innan det halvsov jag från klockan sju då byggarna kom och väkte mig och nu har dom borrat och bankat konstant ett bra tag. 
 
Tror det kommer bli en bättre dag idag än det var igår som är tur. Jag har precis ätit fukost och ska kolla igenom lite bloglovin. Sen skulle jag ha sprungit men nu när jag kollar på vädret vet jag inte om jag vill det riktigt. Så det blir innomhus träning i en timme och sedan duscha och ut med hunden. Festen jag skulle gått på ikväll blev inställd men jag och Matilda ska hitta på något annat men jag vet inte riktigt vad det blir så det får bli en överraskning ;)
Och så ska jag hinna med att äta lunch där emellan också.
 
Vad ska ni göra idag? :)

f*ck. f*ck. f*ck. f*ck. f*ck

Uschh!
Den här dagen sög verkligen. Hade skittråkigt så bloggen har varit i princip tom då jag inte gjort någonting och jag antar att det kommer bli likadant imorgon. Så om du känner mig irl får du gärna kontakta mig och planera nåt så det inte blir en lika sh*tty dag tomorrow.
Tack & Hej för mig!
 
Jordan är iaf snygg och bäst så lite bra var dagen i alla fall. <3

We Heart It


Hendo


Ute med Zack

Haha så ful!


"Godmorgon"

Nu är klockan runt 12 och jag har sovit i tio timmar haha. Byggarna har rivit ut allt kakel från badrummet och det låter skit mycket så är ändå trött.
Har inget planerat idag så jag borde städa mitt rum och stryka massa kläder för det har jag inte gjort på två månader så det ser ut som skit här inne.

Och jag har världens snyggaste bakgrundsbild på telefonen. Just sayin'.


Osocialiserat mig i hemmet

Nu fungerar internet igen! XD
Anledningen till att jag inte har haft något internet eller vatten hemma idag är för att vi har börjar renovera ena badrummet och då var det en massa elektiker och rörmockare här idag och störde min skönhetssöm. Dom stängde iaf av både el och vatten så att jag varken kunde duscha och gå ut eller roa mig med skit på internet. Så idag har jag egentligen inte gjort något haha.
Nu på kvällen kunde jag kolla på matchen som tur var och Liverpool slog Sunderland med 3-0 vilket var väldigt lyckat och jag van mitt vad mot Matilda eftersom Suarez gjorde två mål vilket jag förutspådde haha. Synt att vi inte slog vad om pengar eller något sånt.
 
Nu är klockan mitt i natten och jag ska sova. Ville bara berätta att jag lever men det kanske är onödigt kom jag på nu när jag tittade på klockan då de flesta kanske inte läser min blogg kvart i ett på natten. Men vem vet ;)

Inget internet

Vi har några byggare här hemma eftersom vi renoverar vårt badrum och nu här dom av någon anledning stängt av elen så kommer inte kunna blogga så bra idag, bara då att ni vet.


Jag ryser.


Taken 2


Mat och fotboll

Ska äta om tio minuter men ville bara slänga in ett litet inlägg. Det blir köttfärslimpa till middag i min familj vilket är nomnomnom och sen ska jag sätta mig och kolla på matchen då jag missade den då vi var på resturang i söndags. QPR mot Liverpool och jag vet redan resultatet men kan vara kul och kolla ändå. Och imogon är det Liverpool mot Sunderland och Sunderland är Jordans gamla klubb så får se hur det går då.
Aja ni får ha ett fortsatt gott nytt år så ska jag ta och äta lite.
 

Halleluja jag lever!

Överlevde natten men det var inte så svårt när man sitter ute på landet och firar med släkten. Vi var de ändå som smällde raketer så det var rätt så dött där ute.

Jag var inte ensam om att ha tråkigt som tur va så Matilda fixar fest på fredag i stället för nyår haha.
Ha de gött så ses vi när jag kommer hem för jag sitter i bilen nu.


2013

Nytt år med nya mål. Hade inga mål för 2012 så har ingen lista att bocka av men gör en nu för 2013 så blir det roligt att titta tillbaka och se hur det har gått.
 
 
★ Fortsätta att blogga men även blogga lite mer seriöst.
 
★ Helst vara medryttare i slutet av året, iaf ha provridit några hästar.
 
★ Lyckas med att spara ihop till ett par ridstövlar.
 
★ Höja mig i betygen.
 
★ Börja träna seriöst.

2013!


RSS 2.0