Sommartider

Har varit hemma från England nu i start en veckan och har mest varit hemma och på landet och slappat. Har gått ungefär två veckor på sommarlovet nu och har redan hunnit glömma vilken dag på veckan eller ens vilken vecka det är, inte för att jag brukar kunna hålla koll på det direkt. Tyvärr är vädret sämst och det regnar och är molningt konstant så det finns inte så mycket "sommriga" grejer att göra men det btyder också att man kan gå runt och slappa en hel dag utan att känna några skuldkänslor.
 
Igår åkte min mormor in på sjukhus igen tyvärr så idag ska vi dit och hälsa på och lite sånt och ikväll hade vi tänkt att ha grillkväll och sen är det confederations cup bronsmatch och final så det måste man ju kolla på. Hoppas självklart att Spanien vinner över Brasilien i finalen.
 

New Forest

Gårdagen spenderades i New Forest-skogen bland en massa hästar och med kameran i högsta hugg. Tog inte lika många bilder som förra året men vissa bilder blev bra ändå. Tänkte visa er några nu och inga bilder är redigerade eller så utan direkt tagna från kameran :)
 
 

Det var ett tag sedan ja

 
Hej, kände att det var dadgs att skriva något litet här. Det var ju ett tag sedan kan man säga. Sedan jag sist bloggade har jag vart på Håkan konserten i GBG.
Den var så sjukt grym så det går inte att beskriva med ord ens. När jag och Sofia som jag var där med följde stimmet med människor på väg ut när konserten va slut var tårarna i ögonen och man kände sig bara helt tom. Konserten var MAGISK och det kommer ta lång lång tid innan något slår det.
 
Jag har blivit ett rälsbarn på överkäken och den senaste veckan har jag inte kunnat äta någonting som är i fast tillstånd. Det börjar bli lite bättre nu men framtränderna gör fortfarande ont och går inte att tugga med.
Sista måltiden innan rälsen sattes in blev jordgubbar, otroligt gott!
 
Jag har även fått sommarlov och åker redan idag till England tillsammans med min farfar och min vän Matilda. Farfar som är en engelsman har bott hos oss i Sverige senaste två veckorna och nu när det är dags för honom att åka tillbaka hem till sig så följer jag och Matilda på för en veckas semester/ språkundervisning.
Det passar även extra bra att åka till Great Britain idag då världens syggaste, bästa, sötaste osv. fotbollsspelare Jordan Henderson fyller 23 idag.
 

FÖR HAN HAR TAGIT STUDENTEN!!


Kompledigt

Hejsan hejsan! Idag har vi kompledigt på morgonen eftersom vi var på chalmers en heldag och tävlade i teknikåttan vilket betyder att vi börjart klockan elva idag med lunch. Det gör att jag kan ligga kvar i sängen tills halv elva och sedan bara ta på mig kläder och sedan cykla iväg till skolan.
 
Tyvärr är jag fortfaraden grovt förkyld men skiter i det idag då jag inte orkar sitta hemma när det är sjukt fint väder så får väl snora hela dagen i skolan i stället.
 
Såhär mycket sol och värme får det gärna vara idag. Då blir jag glad.

Inte min dag.

Igår va en trevlig dag. Var på Solway med några vänner men ärlig talat var det skittråkigt så vi stack till vällsjön och spelade lite fotboll och det slutade med att jag, Jakob och Matilda stod på fotbollsplanen i en trekant och passade en boll fram och tillbaka tills 00.30. Fint väder var det också vilket blir plus i kanten.

Idag däremot är ingen bra dag för jag är förkyld, ÖIS förlorade med 4-1 och Jonte spelade som en kratta. Tur att Adam inte har glömt av hur man lirar fotboll i alla fall.

Ligger nu hemma med feber och kollar på Indiana Jones med familjen och ska snart gå och lägga mig så att jag blir frisk snart.


RSS 2.0