Gillar inte skogen.

Skulle gå ut med Zack i skogen på en kort promenad men nu har jag tappat bort mig och vet inte var jag är :( Har gått i en och en halv timme nu och går säkert i cirklar. Har dessutom shorts på mig och har redan plockat flera fästingar #yolo


Skola

Sitter i skolan och har SO och vi slutar 12.15 idag. Rätt skönt! Min partner in crime är i musiksalen och bygger instrument eller nåt så jag orkar inte riktigt jobba, är redan klar typ. Det visade sig iaf att det skulle vara gött väder idag så när jag kommer hem ska jag lägga mig i solstolen direkt och jobba lite på brännan, lyssna på podcast och lite musik.
 

Vad är väl en bal på slottet

Sen sist jag bloggade har min bror hunnit gå på bal, jag har sovit och jag har sprungit ett beep-test. Inte så jätte intressant men de är mitt liv det ;) Snart när jag är klar med allt som ska göras hemma åker jag iväg till stallet och tror att det blir uteritt ikväll, får hoppas på det!
 

Morsdag

Matchday! :D
 
Idag spenderas dagen delvis ute på en fotorunda, delvis på Gamla Ullevi och delvis hos mormor och morfar. Innan matchen ville Josse som jag ska gå med testa min teleobjektiv så vi tar väl en fotorunda snart i det fina vädret. Väntar bara på att hon ska duscha klart. 
 
Runt halv fyra åker vi in till gbg och Gamla Ullevi för att hämta ut biljetterna och sätta oss i solen på östra stå. Förhoppningsvis är det mycket sol och mycket mammor på plats. Nackdelen med det är dock att kön till tjejtoan kommer vara onödigt lång i pausen.
 
Sen när vi åker hem åker jag direkt till mormor och morfar med bussen för en liten "morsdag" middag med familjen. Kommer bli en grym dag så jag får väl ta och tjata lite på Josefin så vi kommer ut nån gång.
 

Besök i trädgården


Träningsmotivation - Värt att se


Liten uppdatering

Det har inte hänt så jättemycket under tiden när jag har varit borta men lite har inträffat i alla fall.
Gillade nån ÖIS grej på facebook och helt oväntat har jag blivit vald till matchens supporter inför matchen mor Degerfors nu på söndag. Så har under veckan gjort en liten intevju med Oskar deras eventchef som kommer publiceras i söndagens matchprogram och fick även två stycken fribiljetter till matchen vilket var kul. Så på söndag blir det ingen knatte utan häng på Gamla Ullevi! :)
 
Vi har vart med klassen på teknikåttan som är en tävling för åttondeklassare runt om i hela sverige som hålls på chalmers inne i GBG. Alla tre klasser tog sig till kvalet där en klass gick vidare till semin där de tyvärr åkte ut. Kul var det och kan nu mera säga att Båtsmansskolans åttondeklassare är riktigt smarta ;)
 
Var även på en lite spontanshopping igår med familjen då Daniel min bror behövde skor till sin student och bal och ja vi resten var bara med för att vi skulle ut och äta middag senare tillsammans. När vi kom in på Sisters var jag tvungen att visa mamma och pappa Kenza jackan och de tyckte att den var så snygga så att det slutade med att jag betalade halva själv och fick halva i tidig födelsedagspresent och numera hänger världens snyggaste jacka här hemma. Köpte även ett par lite ljusare, sommriga jeans från JC. Riktigt lyckad kväll blev det med restaurang som avslut senare.
 

Juste ja

Har inte bloggat på drygt två veckor nu efter en liten spontan paus. Kände att fantasin tog slut och behövde en lite reload bara. Men ja lever och mår bra och nu är jag här igen.
I fortsättningen kommer jag helt enkelt brara blogga när jag känner för det och har något att blogga om så bli inte förvånade om det står tomt vissa dagar. Kommer snart med ett inlägg om vad som har hänt under veckan iaf så att ni inte missar något.
 

13

Idag är det en riktigt jävla astråkig måndag. Måndagen den 13 utav alla måndagar. En dag där det är äcklig mat i skolan, tråkiga lektioner, regn, match som inte går att se och kyla. Men nu är jag hemma iaf och sitter och lyssnar på pod och äter. Ska faktiskt inte göra mycket mer än det idag.
 

Liljas Brio

Hej! Allt har gått bra idag på treårstestet och jag lever :) Matilda, Anna och Brio har vart superduktiga idag alla tre och det hela resulterade i en liten roset.
Nu sitter vi i bilen på väg hem och den lilla ponnyn vandrar runt i hagen med lockar.

Nu när jag kommer hem ska jag bara kolla igenom bilder och lyssna på podcast under tiden. Tat' lugnt helt enkelt.


Träning 1.0

Sitter svettig som fan nu och har tränat i en timme eftersom jag hade tråkigt. Så går det när man är ensam hemma men det gör inte mig något. Gorde övningar ni kan se HÄR och HÄR och sedan filmerna under.
 
 
Nu ska jag ta mig en snabb kall dusch och raka benen. Sen ska jag börja göra lite mat vilket blir hamburgare ikväll. Är svinhungrig nu efter träningen.

När man cyklar hem med "Känn ingen sorg för mig Göteborg" i öronen, då är det sommar.

Hurtig jag känner mig. Har cyklat till och från stallet och agereat fotograf åt Emma när hon red Mr. Darcy idag när jag skulle hämta min hjälm. Så nu skajag kolla igenom bilderna och skicka iväg några till Emma så kanske det kommer upp lite fler här ikväll.

Lördag

Godmorgon! Har precis ätit pannkakor till frulle och har diskat och plockat undan i köket. Kom hem vid 8 ungefär igår och fattar fortfarande inte vad vi gjorde typ. Åkte till några kompisar och åt där och tror vi firade någonting men har ingen aning vad. Vi fick god mat iaf. När vi kom hem åkte mamma, pappa och Daniel upp till landet medan jag stannar hemma. Ska ju vara någon form av fotograf/hjälpreda imorgon när Brio, Matildas häst ska på treårstest. Kul kul ska de blir så nu ska jag cykla upp till stallet och hämta hjälm och lite annat nödvändigt.
 
 

Livet leaker

Hänger inne på media markt i massagestolen ❤


Valborg

 
Håkans nya skiva är verkligen grym! Har lyssnat på den konstant i ungefär en vecka och Valborg är verkligen storfavoriten.
Godmorgon på er förresten! Nu ska jag springa en liten runda sen duscha och sen ska vi åka och handla och sen skulle vi göra något annat som jag fortfarande inte har fattat vad det är. Men så ser min dag ut i alla fall

:)

Kom igår på att jag hade ju ridning sen så skulle inte hinna med att shoppa så vi tar det idag i stället. Mamma kommer även ha lite mys :)

Hej.

Heej! Bloggade inte igår utav en speciell anledning.. Det var faktiskt sommarvärme och då sitter man helt enkelt inte inne vid datorn när man kan vara ute i solen. Satt ute i solen varje rast, håltimma och SO-lektion men dock gjorde jag misstaget att inte ha shorts på mig :( Men direkt när vi slutade vid 2 så stack jag och Jennifer hem till mig och pressa sönder i solen ända fram tills projektkvällen (öppet hus i skolan) vid fem och Sofia kom även hon när hon hade slutat. Och av allt detta solande kan jag bara se lite skillnad från gympalektionen som var ute i solen den också och har nu en fin liten bonnebränna.
 
Efter projektkvällen åkte jag och Sofia hem till mig och sen gick vi ut och spelade fotboll/lekte med mopeder resten av kvällen.
Nu väntar jag bara på att städerskan ska åka så att jag kan använda mitt rum igen och göra mig iordning så ska jag ut och shoppa lite med Jennifer idag. Något som verkligen behövs och kommer förhoppningsvis hem med mycket saker.

En oväntad vänskap

På franskan idag så tittar vi på en oväntad vänskap. Har set den filmen innan på bio och det är verkligen en av mina favorit filmer. Så sjukt bra!


Kickstart monday with a smoothie

Sitter och dricker en smoothie eftersom jag har sovmorgon och det är gott. Idag är det måndag och går i skolan till 4. Jag har dötråkiga lektioner och allt suger. Men efterskolan blir det mycket roligare. Ska kolla på ÖIS -GAIS gamla ullevi med Sofia och Josefin och hoppas att ÖIS får hem en seger nu efter förlusten i Svenska Cupen förra onsdagen. 
 
När jag och Jennifer drack smoothiesar tillsammans efter en springtur.

Supersöndag

Gud vilken bra söndag det har varit idag! Började dagen med att somna ute i solstolen i bikini men är tyvärr inte en nyans brunare, inte ens röd :(( 
Sen på knatten idag gick vi en runda i skogen för första gången iår tror jag det blev och det var verkligen supermysigt, trots att det var typ 40+! Kände nästan för att slänga mig i sjön när jag hade cyklat hem.
Nu på kvällen har jag bara slappat och städat, lite vanligt söndagsfix inför veckan. 
 
Förtillfället sitter jag även och skypar med min 9åriga syssling i Leeds Libby. Hon ville att jag skulle nämna att hon har fått en valp som heter Joseph (Joey) och att den är fluffig. Så aa, här är den :)
 

Ingen söndagsångest här inte


SOL

Godmorgon! Vaknade imorse och det var supersoligt så förmiddagen kommer att spenderas på altanen i bikini och med musik i öronen innan jag cyklar iväg till knatten. 
 

Känner mig duktig!

Har börjat komma in i rutinen med att springa varje lördag och har nu bara missat ett fåtal gånger pga sjukdom och semester :) beach 2013 här kommer jag! Haha nej men sitter och väntar på Jennifer så ska vi springa en liten runda men jag vet inte vart än. Funderar på att ta sig bort mot herkules och sedan kötta i pixbotrapporna.


Bokredovisning check

Gick väl sådär, pratar väldigt sluddrigt på redovisningar så aa. Hade vart bättre om vi bara pratade om vardagliga saker i vardagliga samtal istället. Aja nu är det inte mycket kvar i skolan så kan ta det lugnt nu i helgen :)


Insändare

Sitter på den soligaste av soligaste balkonger i soliga Pixbo och försöker att skriva en insändare till ett skolarbete. Man ska argumentera om något som man brinner för och ligger en varmt om hjärtat och där känner jag att det tog stopp. Började att skriva om "bitincidenten" mellan Ivanovic och Suarez men det slutade med att jag flöt över till engelska och allt sket sig. Så får ni får om vill gärna kommentera med lite saker jag kan skriva om så skulle det vara väldigt snällt!
 
Tack o hej!
 

19 skoldagar kvar!


Då var det kört

1-0 till Bayern mot Barcelona. Det blir en tysk CL-final i år då, tyvärr. Barca måste verkligen lägga i en växel om de ska göra 6 mål nu andra halvleken. Vilket inte kommer hända.
 
Ska sova nu direkt efter matchen slutat om jag nu orkar se klart den då det är skit. Har redovisning imorgo på boken jag läste ut idag men orkar verkligen förbereda något. Vem fan planerar en redovisning dagen efter en Champions Leauge-semi? Fattar inte hur lärare tänker ibland..
Aja godnatt från mig då.
 

1 MAJ

Idag är det första maj och de människor som bor i landet Sverige är lediga för att kunna demonstrera. Men egentligen är det för att det var Valborg igår och alla är bakfulla..
 
Idag ska jag inte demonstrera så vitt jag vet utan jag har en lugn behövlig dag hemma. Jag ska läsa ut min engelskabok jag har en muntlig redovisning på imorgon (yeey!.), jag ska duscha och äta och jag ska använda mina träningsappar för att röra lite på fläsket då vi varken har ridning eller gympa idag. Men först läsa bok.
 
Bjuder på lite fitspo såhär på moronkvisten.
 

RSS 2.0