Julafton ❤

Idag är det julafton och massor som ska göras. Vi ska åka hela familjen till mormor och morfars lägenhet där släkten samlas. Kommer nog bli väldigt trångt i år då dom har flyttat till en minde lägenhet men det blir säkert jättemysigt!  
 
Åker dit vid två och fikar, sedan ska vi kolla på Kalle Anka och hans vänner såklart.
Och efter Kalle Anka brukar vi alltid ha present utdelning och öppning av att tomten kommer under tiden morfar är och köper tidningen. Och efter julklapparna är det mycket mat hela kvällen helt enkelt.
 
Innan vi åker ska jag hinna byta om, klippa hunden lite julfin, hjälpa min bror att slå in hans julklappar eftersom han är helt inkompetent #nohate. Hjälpa till med julmat ska också göras. Och allt detta ska ske på en och en halv timma.Hur ska de gå, jag är ju en sengångare :(
 
Har varit vaken i en timme och bilen har redan lyckats fastna nedanför våran uppfart tvärs över vägen haha. De har snöat som in i helvete sedan klockan 3 igår och inte en ändaste människa har skottat vägen. Hahaha det är ju  jul så ingen jobbar. Ska väl bli lite speciellt att åka till mormor och morfar i den bilen sen.
 
God Jul på er alla! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0