Ridpass Hugo - 31 oktober 2012

Sjukt nöjd med dagens ridpass på Hugo. Vi red lite öppnor och skänkelvikningar på långsidorna men med ett spö mellen båda tummarna vilket gjorde underverk.
 
Vi började med att rida som vanligt och värma upp som vi brukar i båda varven. Redan då känndes han stel i vänster varv och lite slö och efter att ha gjort lite skänkelvikningar från och till spåret blev det lite bättre, men inte helt okej. Sedan var det dags att stoppa in ett spö under båda tummarna och verkligen få rätthandställning och det kändes jättekonstigt i början men blev bättre.
Tog en liten skrittpaus och efter det gjorde vi öppnor på ena långsidan och skänkelvikningar in mot en kon på kvartslinjen och ut till spåret igen på andra långsidan. Det gick väl lite hackigt osv i början men sen flöt det på som en dans. Är lite extra nöjd med öppnorna i vänster varv och om jag ska skryta lite så tyckte Anna (ridlärarn) att de var dom finaste öppnorna hon hade sett Hugo göra på lekton.
Gorde de i båda varven och tog sedan en skrittpaus. När vi skule trava av så tog vi bort spöna från händerna och vilken skilnade det var från att man travade igång honom i början tills jag travade av honom i slutet. What a feeling!
 
Lille bögpojken i sin gröna bögfläta innan passet.
 
Bild lånad ifrån Dressyrsnack.se

I got a good feeling, Yeah!


En vägg klar

Hej!
 
Idag tycker jag att jag har fått väldigt mycket gjort måste jag säga. Varit hos mormor och morfar och målat en hel vägg i mitt rum. Jag håller på att göra mat och ska gå ut med Zack efter det och runt 7 nån gång ska jag till stallet och rida dressyr på Hugo. Får se hur det går denna gången med tanke på att det verkligen gick skit förra gången så jag hoppas att det blir bättre.
 
Och mina Primeboots borde komma typ vilken dag som hällst nu.
 

Ett evighetsjobb

Jag hatar att måla men jag hatar min röda och lilarosa vägg ännu mer så det är bara att fortsätta. Ni får se före och efter bilder sedan :)


31 oktober 2012

Buu!!
Glad Halloween på er!
 

Idag kommer väl blir en rolig dag fast den kunde ju ha blivit roligare om jag hade kunnat vara med på höstlovsridningen i stallet.
Idag ska vi istället iväg till mormor och morfar och göra något som jag inte riktigt vet vad det är och sedan när vi kommer hem runt 5 kanske och då ska jag förbereda för att börja måla om  mitt rum :)
Rider ju iaf ikväll så får åka till stallet en gång iaf.
 

The human centerpide

Vi kände för att kolla på en till skräckfilm så vi satte på The human centerpide, inget smart drag. Det måste vara den läskigast och äckligaste filmen jag har sett.


Gomorron

Vaknade upp i soffan med Erik, Viktor och Matilda efter våran skräckfilmskväll. Vi såg paranormal activity 1 & 2 och vi skulle ha sett trean men ljudet funkade inte plus att det var holländsk text så vi såg en annan paranormal Tokyo eller nåt och fyfan va dålig den var i början och sen blev den den skitläskig :)

Nu steker Matilda pannkakor för att hon var hungrig och vi andra bara sitter :)


Einstein it is!

Haha bara för att! Och det roliga är att alla får typ 104 på detta testet :P 

Den regnigaste dagen av dom alla.,

Oh jag bestämmer mig för att gå långpromenad i skogen med min springare...


29 oktober

Godmorgon godmorgon!
Nu är klockan redan halv tolv och jag orkar fortfarande inte gå upp ur sängen. Idag ska jag och mamma iväg på någonting och ikväll blir det Paranormal Activity maraton hemma hos mig med Axner, Erik, Matilda och kanske Jennifer och Viktor. Måste städa lite och så tänkte jag att jag att jag kunde ta en springtur fast det är 2 grader ute och spöregnar och blåser så jag tror att jag hoppas det, kanske kör innomhus workout ist :)

My name is Bond, James Bond.

Fyfan va bra den va!!! Får 5/5!! Ska äta nu på Jensens Böfhaus så hörs när jg är hemma.


KLADDKAKEMUFFINS

Ingridienser: 
2 ägg
2,5 dl socker
3 msk O'boy
1 msk kakao
1 tsk salt
100g smält smör eller margarin
2-3 dl mjöl
Lite florsocker för granering
 
Gör såhär:
 

1. Sätt ugnen på 175°C. Lägg smöret i en liten ugnsäker form och ställ in i ugenen. På så sätt smälts smöret medan man gör resten av smeten.
 
2. Vispa ägg och socker pösigt.
 
3. Tillsätt resten av ingridienserna förutom smöret.
 
4. Rör långsamt i de smälta smöret i smeten och vispa sedan ifall det behövs.
 
5. Lägg smeten i muffinsformar och stoppa in i ugnen.
 
6. Grädda muffinsen på 175°C i mitten av ugnen i ca 10-15 min. Gör sedan stickprov för att få rätt konsistens.
 
7. Ta sedan ett te-sil och strö lite florsocker över dom för en slutfinish.
 
 
 

Ny Header!

Så går det när man är lite kreativ på söndagsmogonar. Har laddat ner Photoshop CS6 nu som testversion på datorn men vill inte köpa de jag snart ska byta dator ändå, så jag sparar till en egen dator haha. Är lite pank nu efter primesen så det är bara att börja spara.
 

07.46 28 Oktober 2012

 

Vilket väder!

Frost i Oktober.
 

Är verkligen jättepigg nu och det är jobbigt eftersom resten av familjen sover men jag drog iallafall med mig Zack ut och fotade lite. Bilderna kommer innom kort.

Rolling Stones T-shirt

Godmorgon!
Vaknade kvart över sju idag utav att Matilda väckte mig av att hon svarade på ett sms jag skickade inatt men hon hade visst somnat då. Och nu är klockan tjugo i åtta och jag kan inte sova. Har inte kollat ut genom fönstret än men det lyser in coolt gult ljus så kanske fotar nu på morgonkvisten. Ska bara få i mig mitt te först ❤

Snygg plansch man har då!


Bara för att ❤

http://www.nattstad.se/isabellehällström

Shopping shopping!

Var ju på Freeport och frölunda torg idag men köpte inget på Freeport. 
Det var 30% på allt hos Cubus denna helgen så där köpte jag en halsduk, jacka och en vanlig svart hoddie med dragkedja. Sen skulle jag köpa ett par Primeboots inne på Raglady men min storlek fanns inte så de är nu beställda från Nelly.com, så dom kommer antagligen nån gång i veckan :D
 
 
 
 

Fast tröjan i svart då ;)
 
 
 

Strong, the new skinny

 
 

Random Questions


Q: Vad är ditt favorit godis?
A: Allt som har färgen röd och smakar jordgubb och sött.
 

Q: Om du skulle blir strandad på en ö, vad skulle du då ta med dig?
A: Zack och lite mat <3
 

Q: Vad är din favorit parfym ?
A: Turquatic från M.A.C helt klart!


 

Doggie woggie!

Höstpromenad med vovve ❤snart shopping 😃


Back Again!

Haft en lite behövlig bloggbreak nu vilket var as skön och vill välkomna alla tillbaka!
Kommer ett inlägg ikväll, lite senare om vad jag haft för mig osv så håll ut.
 
Idag ska jag iväg med mamma till stan och shoppa. Står rätt mycket på listan men som vanligt blir det väl inte så mycket alls.
Det jag behöver mest  är vinterskor, höst/vinter jacka och lite kläder i allmänhet. Bilder kommer upp ikväll på vad det blev så stay tuned som sagt.
 
Imorgon  blir en as grym dag. För är det knatte på gunnebo, sen blir det att åka hem så fort det går eftersom att mamma och pappa blev så nöjda när jag och min bror hade varit ensamma i en vecka så bjuder dom ut oss på resturang och sedan ska vi titta på Skyfall, den verkar vara så jävla bra!! 
 

Död.

Har precis haft matteprov och det gick ju skit kan jag ju berätta, har typ bara ett rätt säkert. Det är typ as många lektioner kvar för vi slutar typ nån gång vid fyra idag och sen är det hem, äta och sedan åka till stallet eftersom vi USS möte idag och ska planera massa inför spökkvällen :)
Hörs!
 

Hälsning till min fina vän Matilda <3

 
vi hade inte så rätt med texten...

Jersey Shore

Sitter och kollar på MTV, ska gå och lägga mig snart då jag har sovit väldigt lite det senaste dygnet så säger godnatt nu ❤


Hemligt Projekt

Tjoo bree!
Fårr klart det mesta med alla läxor idag tack vare allt plugg, fast en sak jag fortfarande inte har fattat och inte kommer fatta är att räkna i potensform, aja får träna mer imorgon :)
 
Som det står i rubriken så håller jag på med ett "hemligt projekt". Fast jag vet inte om jag ska fullfölja det för att jag är en fegis och behöver verkligen träna annars blir det inte bra. Men om jag får la testa ett tag ochså blir det säkert bättre. Fast jag kommer inte visa det här på bloggen på ett bra tag så ni får la helt enkelt gissa.
 
Ha det gött!
 

Trötta pojkar sover tungt

Eftersom min bror och hans kompisar lanade igår igen så höll dom mig vaken hela natten och jag sov bara i en och en halv timma för att dom spelade musik hela jävla natten, och nu när dom har däckat så ska dom få igen :) Sitter och gör en jävla massa läxor och lyssnar på musik, en aning för högt haha! Jag spelade t.o.m Jusin Bieber på högsta och dom vaknade inte, dom mäste verkligen vara jätte trötta! För min ljudsystem suger ju inte direkt :P
 
Låten som spelas för nuvarande:
 
 
Hahaha dom vaknar ju inte äns av världens sämsta låtar :)

Läxans helg

Hatar läxorna vi har nu! Måste skippa knatten idag för att få klart svenskan och plugga till matteprovet mm. Sen får man ju en massa skuldkänslor för att man inte kan :( 
 
Och det gör det inte bättre att min bror har haft lan hela helgen och natten till igår sov jag 3 timmar och natten till idag sov jag 1 och en halv. Det gör ju inte de hela bättre.. Men efter som att dom jävlarna väckte mig ska dom få smaka på sin egen medicin nu när dom har däckat lite överallt i huset. För mitt lilla ljudsystem är faktiskt ganska bra när man tänker efter ;)
 

Paperweight

 
been up all night
staring at you
wondering what's on your mind
I've been this way 
with so many before
but this feels like the first time
you want the sunrise
go back to bed
i just want to make you 
laugh
 
mess up, my bed
with me
kick of the covers i'm waiting
 
every word you say 
I think I sould right
down
don't wan't to forget 
come daylight

Happy Chappy


Stalker

Eftersom jag inte uppdaterar bloggen bra alls förtillfället så kan nu ju stalka mig på andra sätt och vis.
 
Instagram @ajmallard
Twitter @ajmallard
Weheart❤It @ajmallard
Kik @ajmallard
 
Inte så svårt att gissa vad jag brukar använda som användarnamn ;) 
 
På dessa sociala nätvärk uppdaterar jag mycket mer så det är bara att följa följa följa!! :)
 

Jävla Telia!

Andra helgen i rad vi inte har något internet och ni fattar inte hur beroende jag är av det så kommer typ sitta med mobilen och även försöka göra en vettig bild till hedern för jag HATAR den jag har nu :(


Jim Chapman <3

Seriöst jag bara älskar hans hår!! Egentligen är det ju helt vanligt hår men ser jag en kille med den hår stylen är det nästan garanterat att jag kommer gilla honom haha! Det är liksom sjukt hur mycket jag älskar det, vill typ bara klappa på det hahaha <3
 

 

.


Hot & British

 

Tottenham VS Liverpool!

Hemma från skolan och skit trött efter att ha behövat gå upp typ 6 eller tidigare för att gå ut med hunden innan skolan varje dag. Nu ska jag kolal på match, tottenham mot liverpool och hejar såklart på Liverpool! Vet inte om Jordan ska spela så kanske blir Suárez men aja, ingen annan kommer fatta vad jag babblar på om då bäst att jag slutar ;)
 
Ha de gött!!
 

Mattelektion med bästa musiken i öronen!


Goodnight


Latis!

Det regnar jätte mycket och jag orkar verkligen inte gå ut :( så ligger i soffan och ska kolla på kalla fakta om parkens zoo som visades igår ;) ha de gött!


SO

Sitter nu på sista riktiga lektionen vilket är SO. Sen är det lunch och sedan ett-pass då en klass ska redovisa någonting vilket kommer bli jätte chill och bara titta på. När jag kommer hem ska jag tjäna ihopp lite vuxenpoäng genom att hänga upp tvätten, sätta på en ny omgång tvätt och laga mat. Snacka om vuxenpoäng ;) Nu börjar lektionen så vi hörs när jag har slutat :)
 

Stallet

Ska snart cykla iväg till stallet och hoppa :) Sen får jag skjuts hem eftersom världens bästa klara rider i min grupp så har hennes mamma erbjudit säg att skjutsa hem, tack så jätte mycket!
Har precis ätit så sitter och smälter maten lite innan jag åker :)
Ha de gött så hörs vi efter ;)


Detta är vårat köksfönster just nu

Svårt att tro att det kommer vara ljust där ute om en halvtimma.


Dagens dilemm

Rider ju idag men varken mamma eller pappa här hemma så jag kan inte få skjuts hem från stallet, slutat rida vid nio så någon gång efter det.

Så antingen går jag till stallet och ser om jag kan få skjuts hem av någon.

Eller så cyklar jag till stallet och då måste jag cykla hem själv sen i de regniga svarta mörkret.

Dagens dilemma haha!


Our House

Dagens ilandsproblem, jag har världens jobbigaste sång i huvudert!!
 
Den heter Our House, är skriven av ett engelskt gammalt bad som heter madness. Började sjunga på den när jag var ute med Zack förut och fattade inte ett skit då jag inte har hört den förut. Klurade ut var den hette ( inte så svårt hehe ) och sökte på youtube i mobilen, lyssnade på refrängen, the catchy part om och om igen och nu sitter den ännu mer i huvudet. Började sjunga på den när jag kom hem och nu sjunger alla här hemma på den också, får seriöst ett anfall på nästa person som sjunger den!
 
Lyssna och njut!
 

Najs Bajs

Ursäkta mig lite för den usla uppdateringen och den gudomligt fula rubriken men aja.
 
Dagens braiga saker:
 
•Jag fick skjuts till och från skolan för första gången sedan typ dagis.
 
• De är roliga lektioner på tisdagar.
 
•Pappa hade köpt massa mat så att man kunde frossa lite när man kom hem.
 
• Båtsmansskolan har världens bästa vikarier ( heter det så i plural ? )
 
 •Imorgon är det onsdag och då är det hoppning på schemat.
 
 
Dagens dåliga saker:
 
•Jag försov mig det var därför jag fick skjuts, så jag hann ändå.
 
•Jag har ont i magen.
 
•Det är mörkt ute.
 
•Vissa personer är jävligt jobbiga.
 
• Vi har en massa läxor och sån skit.
 

Cha cha bloggen!

Har världens snällaste pappa som kör mig till skolan idag då det spöregnar och jag försov mig lite :p hehe en halvtimme :p
Så nu är jag glad igen :) har en rätt så nice dag i skolan idag, typ inte så många hjärndödande lektioner som tur är för att vi går till kvart i fyra, det är den delen som inte är så nice.
Ha de gött!

Kolla mongot på bilden nedan :o


Städar

Städar rummet med skillrex på högsta i högtalarna! Här jävlar ska det städas!


Training

Hej!
Hemma från skolan nu, har ätit och om typ fem minuter ska jag iväg och träna med Jennifer. Har absolut ingen aning om vad vi ska träna men det blir säkert as bra!
Ha d gött!
 

När jag var liten

♥ Fick min bror mig att tro att mamma och pappa hade köpt en pingvin till mig i födelsedagspresent.
 
♥ Ville jag köpa en riktig orm så att jag kunde skrämma folk. Den skulle ha hetat Slinky...
 
♥Hade jag en celebcrush på en kille i en film och jag visste inte äns vad han hette.
 
♥Ville jag ha kryckor och gips så jag och min kompis Fanny brukade hoppa av från verandaräcket ner i snön för att se om vi bröt något.
 
♥Kunde jag verkligen inte sitta själv på mitt rum och leka med dockor, tyckte det var ur tråkigt men lekte jag med någon annan var det ju gör skoj!
 
 

Gå och döö!

Hatar verkligen elektonik! Igår efter tävlingen när jag precis hade kommit hem så stängdes internetet av :( Så har inte haft nåt internet på ett dygn+ Sen hela tiden när jag försökte blogga från mobilen så funkar inte det heller urgh!!!
 
Har iaf varit i stalllet idag och igår. Nu ska jag typ klippa Zack eftersom jag inte hann det i fredags och sedan ska vi äta :)
 
 
Linnea och Annie + Bakús på kantten idag :)

Godnatt

Tävling imorn så kommer inte kunna uppdatera så bra :( men hörs senare imorgon :)


Hola!

Går hem nu över ängen och det är skitfint väder! När jag kommer hem ska jag raka Zack en sista gång innan vintern och sedan ha gäster :) Chill kväll och imorgon ska vi hålla i CR på Gunnebo och jag står på banan. Chill det också!


Godnatt

Är trött så jag lägger mig tidigt ikväll, typ nu. Imorgon är det fredag så ska tagga sönder helgen asså! Godnatt <3

Fredäng asså, hahaha!! ^_^


Well done!

Fan vad jag äger, mitt snabbaste utvecklingssamtal någonsin! 4 min hahah :) Mormor och morfar e här så vi sitter och fikar typ. Har blivit värsta Farm Ville nörden nu tack vare Jennifer typ.. Har inte spelat sedan i början av fyra då jag skaffade Facebook hahahah :P Aja hörs!
 

Utvecklingssamtal

Usch ska snart tillbaka till skolan för att ha utvecklingssamtal. Det måste verkligen vara det tråkigast i hela världen att sitta och snacka med en lärare och förälder om hur det går i skolan i hen halvtimme. Aja sånt e livet ;)
 
Ska träna lite franska nu ett tag och sedan utvecklingssamtal ;)
 
Hörs efter!
 

Do you see what I see?

Det är ju as kallt så att man bara vill ligga i min varma mysiga säng och sova!


Lipton <3

Har precis haft markarbete med rätt så mycket inslag av hoppning på Lipton vilket han tyckte var jätte kul! 
 
Lite krångligt kanske, men man rider in mellan bommarna och sedan över travbommarna, runt konen men inte för långt ut då det låg en bom där. Sedan travhoppa krysset och ut genom bommarna. Efter ett litet tag höjde vi krysset till en räcke och travbommarna blev galoppbommar.
 
Jag tycket det gick rätt så bra faktiskt. I slutet gjorde vi så att vi kom från sidan de rosa travbommarna, fattade galopp vid de rosa travbommmarna, red över de blå bommarna som nu hade blivit galoppbommar, sedan svänga mot krysset/räcket. Det var mycket svårare och både jag och Lipton var väldigt trötta och sega men det gick tillslut bra. Nöjd! 
 
Nu ska jag gå och ta en långdusch och sedan sova, har utväcklingssamtal imorgon, bläää!

10e Oktober 2012

Ska kolla bloglovin och svenska hollywoodfruar eftersom jag inte kunde kolla igår då vi hade strömavbrott ( därav ingen bloggning ) och sen äta och efter det ska jag till stallet. Är riktigt nöjd med förra ridpasset på Lipton så hoppas det går lika bra idag. Tror vi ska rida bommar på antingen Ronaldo eller Lipton skulle jag gissa :)
 
Hörs och ses!
 
Strömavbrottet igår ;)

Välkommen vinter

0,6 grader ute idag där jag bor så vinterjacka, halsduk och vantar på. Svinkallt!


Bild!

SItter och ska skära ut mitt t-shirt tryck nu. Kul kul! 
 

Oj oj oj!

Inte ett ända inlägg än idag och klockan är 8! Skandal :O!
Ne men så fort jag kom hem från skolan skulle jag äta mat och sedan var jag tvungen att åka upp till stallet för ett USS möte :) Gick skit bra och vi planerade inför CR på lördag och spökkvällen vi ska ha, kommer äga ut allt!
Så jävla ful bild från bildlektionen idag!

Rumsplanering

Har ju just nu världens fulaste rum,  eller universums om jag ska vara exakt. Så nån gång innan sommarn (ja jag vet att det är lång tid men min familj skjuter ju på det hela tiden..) så ska jag göra om det från scratch. Här nedan är det då en liten ritning på hur jag vill ha det.
 
 
Och på sängsidan ska det vara denna egen designade tapet, fan va grym jag är! resten av väggarna är simpelt vita.
 

Pluggvila

Tar och chillar lite i en timme och sen är det dags att sova för jag är trött. Har hunnit plugga lite av varje men mest franskan och jag är nöjd för jag kan den nästan :)
Puss hej leverpastej!
Vettigare bloggning imorgon då jag har lite roligare saker för mig än att göra läxor.
 

Plugghäst

De e jag just nu ja. Sitter och skriver på svenskauppsatsen och efter det ska jag göra engelska och franska hela natten lång. Nä men jag hinner inte göra det någon annan dag denna vecka så får göra allt på en dag, kul..
Nä men nu ska jag fortsätta så ge mig lite space så bloggar jag igen när jag är klar :)
 

Glöm inte att ni kan läsa min blogg i mobilen


Paperweight

 
Godnatt, imorgon är e det ny dag nya tag eller va e det man säger? Godnatt!

Veckoplanering

Måndag: Skola, läxor om vi får några. Stallet om jag hinner.
 
Tisdag: Skola, USS-möte i stallet och ut för att fota hund i skog & mark.
 
Onsdag: Skola, stallet och rida antingen Ronaldo eller Lipton.
 
Torsdag: Skola, engelska läxa, skriva svenskauppsats.
 
Fredag: Skola, förbereda inför tävling.
 
Lördag: Uss håller i Blåbärshoppning för barnen på ridskolan. Jag står på banan.
 
Söndag: Knatteridning, williams liste & solsidan haha <3
 

Stackarn

Fanny hade gått och skadat sig i hagen stackarn :(


Höst

Canon EOS 1100d // 18-55 mm.
 
Första gången jag vart vaken såhär tidigt på en helg. Så jag tog tummen ur röven och gick till andra sidan gatan och fotade ett fint höstigt träd som jag har sagt att jag ska fota i två veckor nu. Nådde inte alla fina löv på toppen så skakade lite på trädet tills dom rammlade ner och sedan satte jag som på tvättlinan ;)

Slå den du Bieber!


The One And Only

Blev lite hastigt igår så jag hann inte fixa ett inlägg innan jag åkte. Åkte iaf till Matilda och sen satt vi och fika lite med henns familj. Vi åkte sedan till Brio hennes häst och mocka, bortsta, gick promenad och sånt från typ fem till 8 nånting. Hennes mamma & syrra hämta oss, köpte lite godis och pizza. Fortsatte att goss oss hela kvällen tills vi gick och la oss. Vakna nån gång vid tre eller så av att några av hennes grannar hade fest och var lite lagom påverkade och en annan granne bråkade med dom för att dom var ute och sprang runt i trädgården och hade sig, haha. 
 
De skulle upp tidigt idag för att åka och löshoppa Brio på ett närliggande stall så nu sitter jag här hemma, klockan 8 på en söndag och har inget att göra. Får la kolla på tv eller nåt.
 

Sover med Kurre

Ses imorgon


Planera sin tid

Mitt i bullbaket medans allt jäser på plåten kan man ju skriva på sin svenska uppsats. Mamma åker ju till USA idag så jag måste skriva klart om boken "hundraåringen som klev ut genom ett fönster" eftersom den ligger på familjens IPad och hon tar med sig den till USA idag. Så det är nog bäst att jag fortsätter att skriva nu.
 
Böckerna jag skriver om

Godmorgon godmorgon!

Satt och kollade på morden i midsommer igår innan jag skulle sova, somnade i soffan och nu några timmar senare vaknar man här i soffan. 
 
Idag skulle ett stort gäng gått på Taken 2 på bio men det är femtonårsgräns och nu är det så att man inte kommer in utan idkort så vi är rätt körda. Pappa hörde att vi hade bakat bullar igår och eftersom han är en sån gottegris så smög han ut imorse och köpte ingridienser så nu får jag hundra spänn om jag bakar kanelbullar till honom; Världens gottegris!
 
 

Världens roligaste uppgift!

Mamma åker till USA imorgon för att hon ska på någon konferans i två veckor och sen åker hon till Florida där pappa ska möta henne så ska dom på golfsemester i en vecka. Fuskigt asså!
 
Men för att gottgöra oss för att dom leavar oss i en vecka så ska dom åka till en outlet och handla lite åt oss :) SÅ ska göra en lista med kläder ja vill ha nu och storlekar osv. Tänk hur mycket hollister, abercombie & fitch och ralph lauren de kommer finnas :O <3 <3 <3 <3

Nu är det fredagsmys<3

Om de så är det sista jag göör!
Nu är det slut på veckan det är dags för fredags myyys!
 
Tjeina! 
Hemma från ITK-mässa, skola och Viktor. Mässan var väl inte så där jätte kul men man fick ju lite gratisgrejer och godis vilket va bra :) I skolan tränade vi typ bara på vårat drama och sång, sen gick vi hem.
Då gick jag till Viktor och började baka kanelbullar i två lag och vårat lag vann ju lätt asså! Vaniljfyllningen var as god!! Är iaf as mätt nu och kommer inte orka äta något mer på hela helgen. 
 

Gomorron!

Drar snart till skola, ska bara käka lite frulle och ta på mig kläder och sen börja gå.Nu på förmiddagen är det IT mässa i centrum som vi ska gå på och det ska även finnas representanter från apple där om jag hörde rätt så man kanske kan leka lite med en IPhone 5, nä tror inte det i lilla lilla mölnlycke. Efter det måste vi tra tillbaka till skolan för att äta och sedan typ jobba ien timme till eller något. Hörs när jag är hemma!
 

Somnade 2 ggr!

Hemma från bion nu och usch va dålig den va. Men eftersom mamma fyller år får hon välja vad hon ville göra så vi såg på Palme. Typ en dokumentär eller något och så åt vi middag också vilket som tur var gott :) Men somsagt, se inte Palme! Somnade 2 ggr..

Ridpass Lipton - 3 oktober 2012

Igår red jag Lipton vilket var jätte kul då det är första gången jag rider honom sedan han kom till Gunnebo och mitt första intryck var "jag är kär". Man känner sig verkligen fast och nerkärad från att man börjar fixa med stigläder och mysa lite med honom innan man sitter upp. Min ponnysmak. Dock väldigt liten men jag är kär ändå.
 
Satt upp och började skritta fram lite och direkt kände jag att han var seg och stel, ogenomarbetad även fast han hade gått lektionen innan. Kan nästan beskriva det som om han hade förstoppning och gick stelt och trögt.
Efter några minuters uppvärminig var det redan bätte och traven var också bra. 
Vid första galoppen kände jag att han var seg och lite trög och fick arbeta mycket med att få fram galoppen riktigt utan att han skulle bryta av vilket han gärna ville. I slutet av galoppen gick det lite bättre men inte så som jag ville ha det, framåtbjudning men ändå stadigt och inte för snabbt heller; Precis lagom skulle det vara.
 
Då var vi uppvärmda och klara hade jobbar lite i skritten med att flytta lite i sidorna, ställa och böja. Nu gjorde vi öppna på ena långsidan och ökade/tempoväxlingar på andra långsidan. Till en början, de två första öppnorna blev ju inte jätte bra men efter det flöt det på bra och jag blev jättenöjd med plutten. Ökningarna gick också bra och iblande belv det nästan för mycket ökning så att han rusade iväg så det fortsatte jag att jobba med. Fortsatte med detta i trav och det gick bra det med.
 
Sen fick jag ett litet spö som hjälp då jag kände att han började bli slö även när jag drev och försökte få mera framåtbjudning och detta hjälpte enormt. Han blev mer lyhörd och kvickare utan att jag någonsin använde spöt på hela lektionen då det inte behövdes. Ibland hjälper det ju att bara ha ett spö i handen. Vi bytte varv och gjorde övningen i andra varvet i bara trav denna gången och det kändes också bra. Vi gick in på volterna och började galopera lite och denna gången händes han med reglerbar och med mera framåtbjudning vilket jag gillade starkt och det märktes att han trivdes mycket med, duktiga ponny.
 
Det sista vi gjorde innan vi skrittade av var en övning där man i början av långsidorna gjorde öppna fram till B/E sedan en åttameters volt in mot mitten och sedan ut i sluta resten av långsidan. Detta gick väl inte lika bra som allt annat då han görna kom ut från volten i öppna också och sen var jag tvungen att rakrikta och sedan ställa om till sluta och då var ju långsidan nästan slut, men det blev bättre mot slutet. Sen var det att skritta av och få respons från ridläraren, världens bästa ridlärare!
 
Märkte i slutet att den lilla gummiplattan i stigbygeln hade åkt av i högerfoten och det var antagligen därför jag haded tappat stigbygeln i galoppen och den foten inte var lika stabil då den inte fick något fäste, synd att jag inte märkte det tidigare!
 
En liten misslyckad förklaring av övningen.
 
 

Words of wisdome!

FUCK YOLO. HAKUNA MATATA IS THE SHIT.
 
 
Hur mår ni idag då? Själv har jag det bra. Mamma fyller år idag så hela familjen ska snart iväg och gå på bio. Fan va mobbade vi kommer att se ut. Mamma vill se filmen Palme så jag antar att man får leva med det. Verkar ärligt talat vara årets sämsta film,men aja.
 
Btw, inlägget om ridpasset och filmen kommet om typ högst en timma då jag sitter och laddar över det till youtube nu :)!

Grattis mamma ❤

Går till skolan nu och vill bara säga grattis till mamma som fyller år idag, så grattis till henne ❤


Inlägget kommer imorgon

Hej eller rättare sagt godnatt! Har skrivit hela inlägget och redigerat videon. Senare idag ska jag bara lägga ut filmen på youtube och publicera inlägget så är det klart för klockan är ju tolv så jag orkar inte göra det nu, hehe. Idag fyller mamma år så grattis till henne ❤


I'm in love I'm in love I'm in love I'm in love I'm in love I'm in love I'm in love

Usch!! 
 
kan man älska en ponny mer än lilla gulli plutti nutt lipton ?! Antagligen inte. Pappa filmade för fullt idag på både systemkameran och mobilen men vissa av systemkamerafilmerna blev lite suddiga för att han inte viste hur man fokuserade haha! Tyckte att passet gick riktigt bra ch nu ska jag ladda över alla små klipp han filmade till dator, borja skriva utvärdering och sen klippa film. Gör skoj! Kommer ta lite tid så vet inte om det kommer ut idag eller imorgon, youtube måste ju samarbeta också :)
 
Gullebild från bäste Klara <3

Stallet

Åker till stallet om 45 så får vi se vem jag får, går ju på ridskola you konw ;) Dressyr är det nog tror jag och pappa kanske kommer ock filmar så då blir det film till utvärderingen, men det är då om kan kan komma och kolla :)
Gunnebo Piké
 

Oct. 03, 2012

Hej!
Går hem från skolan nu så slänger in ett inlägg. Har vart på Ica och köpt present till mamma och ska äta nu sen skriva lite på svenskan och sedan stallet ha dressyr i stallet på Ronaldo tror jag det blir :) utvärdering av ridpasset ska jag försöka skriva så fort jag kommer hem annars glömmer jag bort det och då får ni påminna mig.


Skolfotot.

Ja vad ska man säga ? Det går ju inte att bli snyggare det fattar ju varenda levande varelse på planeten tellus.


Städat my ass off!

Städade som sjutton nu när jag kom hem efter min lilla effektivitetskik! Fast nu har jag redan stökat ner igen, lyckat!
 
Fick i alla fall städat lite, gått ut med hunden, duschat och ska slappa lite nu. Sitter redan med fotbad och funderar på om jag ska ta ansiktsmask men är inte säker på om jag orkar, hehe redan lite lat.
 
Vi har iaf lite nattgäster här ikväll så får väl ta och umgås :) 
Taco Hej ! :)

Nu jävlar ska jag vara lite effektiv!

Kom hem från skolan för ca 2 timmar sedan och har gått ut med vovven och lite annat tråkigt. Tänkte att jag bara skulle slappa idag men bestämde mig för att vara effektiv,bra val där!

Nu är det bara på med musiken, städa rummet skriva svenskauppsats och planera nytt rum! Grymt kommer det bli om jag kan få fingret ut röven (inte bokstavlingen!) och börja jobba någongång och inte bli uppäten av allt som händer på alla sociala medier! 
 
Hehehe! Snapchatta med mig dårå! ajmallard heter man där..
lite lagom fejkglad..

I'm sexy and i Know it!


Dagen!

Vet att uppdateringen suger men sär ner lite på bloggandet från och med nu, tar typ en paus. Va i skolan idag som typ alla andra måndagar och vi har börjat med temavecka. Jag och några tills står för manus och nån skev pjäs som kommer äga ut allt typ.
Efterskolan gick jag hem till jennifer och åt och fick lita allmänna ryck som vanligt och sen typ somna vi i hennes soffa..
Vid 7 ungeför åkte vi till Valle och kollade på film :) Taken såg vi och den va ju as bra! Trodde den skulle vara läskig men det var ju den inte :) Ska sa Taken 2 på bio lördag tror jag också vilket blir as kul :)
 
Ja vet att bloggen suger men Hejdå :)!
 

Taken

Går snart still Valle och kollar på taken :) ses ikväll!


RSS 2.0