Superduper glad!!

Nu är jag så himmla glad för när jag vaknaoe var det redan 25 grader ute och det anser jag verkligen som sommar :) Solen skiner och inte ett ändå måln på himmlen :) Ska nog ut och lägga mig och sola nu och sen kommer mamma hem :) Se om hon är ledig imon så vi kan åka upp till landet :) Är så himmla sugen och annars ska vi nog ändå göra det i helgen för att klippa gräset :)
Bild på Zack tagen på landet :)

Sommarlov

Jag vet att det hart vart jätte jätte dålig bloggning sedan sommarlovet började men det är faktiskt mycket svårare att blogga på sommaren då ibland gör man jätte mycket och ibland gör man inget att göra så det blir liksom ingen vardag och man sitter ju aldrig vid datan. Och sen nu när blogg.se appen inte funkar så kan ni ju inte få följa med och se vad som händer medans jag är ute och gör saker :(
 
Och på det senaste har det ochså blivit väldigt mycket bloggande om Jordan Henderson men det är för att han är så jävla grym rent ut sagt! Kan sitta och kolla på bilder på honom och videos i flera timmar. Det är som beiberfever fast med Jordan <3 Han har till och med fått en egen Kategori. Just can't get enough!
 
 
 
 

Dålig humor

Äre bara jag eller har the typical svensken har fått väldigt dålig humor ? ;)
 
 
 

Guten Morgen

Godmorgon! Idag sov jag ju över hos Jennifer och vi gick och la oss typ kl 3-4 ? Och vakna typ 12... Fast första gången jag vaknade så var typ klockan 9 men man vaknade lite från och till tills vi bestämde oss för att gå upp :P Idag ska jag vara hundvakt åt min hund och kanske grannens hund då grannen ska vara bortrest tror jag och mamma är ju i Rhodos med jobbet på en konferans och pappa skulle på nån middag med jobbet ikväll tror jag så det blir jag brorsan och hundarna hemma ;) Fast min brorsa ska ha filmkväll med massa kompisar och dom ska se på alla Harry Potter filmerna som kommer typ vara i 20 timmar så det är ju tur att man har lite sälskap ^^
Jordan <3

Sleepover

sover över hos jennifer och hon satte på Never Say Never... -.-'

Göllig <3

Bästa musiken osv <3
 
 

JH


Jordan Henderson <3

 
Sitter hemma hos Jennifer och innan maten så gjorde några mer Jordan bilder ;) I hörnet står det JH i varje bild vilket står för Jordan Henderson såklart och om det står det så är det jag som har gjort dom ;) Just letting you know ;)

Kan inte hålla mig för skratt

Haha Jordan blev intervjuvad efter en fotbollsmatch och jag så som han kan inte sluta skratta åt gubben brevid hahaha <3
 
 

Såå lågt

Nu är det så att en person som har utgivit sig själv att heta Sigrid och använda en annan persons mail har bestämt sig för att kommentera på min blogg i namnet Sigrid och med den andra personens mail och det är inte ok. Antingen skriver man sitt riktiga namn eller så skriver man inte alls, OK ?

Jag har nämligen fått kommentarer tillbaka från den riktiga Sigrid att hon inte alls har kommenterat och detta har hänt flera gånger förut och att hon får mail om att någon har svarat på hennes komentarer på flera olika bloggar fas hon i själva verket aldrig har varit inne på dom.
Jag vet att dessa två personerinte är samma person då det väldigt tydligt visas IP adress när man skickar kommentarer och "fejk sigrid" har kommenterat min blogg innan med sitt riktiga namn och länk till sin riktiga blogg med samma IP adress som "fejk sigrid" så jag vet exakt vem personen är så om det händer en gång till anmäler jag.
Detta är bara en varning då jag vet att "fejk siggrid" läser min blogg så jag vill att hon ska ta åt sig detta nu. Antingen använder man sitt riktiga namn och mail eller så är man anonym , okej ?
 
Hoppas ni fatta för det blev lite rörigt men jaja :P

Gjorde några mer :P

Kunde inte motstå :p
 
 

Jordan Henderson <3

Hehe <3 Kände för att göra något så jag gjorde denna ;)
 

Twitter

Nu kan nu följa mig på twitter!
Sök på ajmallard eller Anna-Jean Mallard helt enkelt så borde jag komma upp :)
Det går även att följa snyggingen Jordan där som tur är <3
 
Har denna bildern som profilbild :)
 

Morotskaka

Tjääna! "Tidig" morgon idag för jag skulle duscha och sen nu håller jag på att baka en morotskaka till mormor idag för hon fyller år och vi har inte bestämt att vi ska komma dit så vi ska överraska henne lite ;)

KROKODILTÅRAR!

Nej !! :'''''''''''''''''((((((((

Handsome <3

Tja tja <3 Sitter och kollar fotboll nu :) Mr. Henderson handsome och de engelska laget ska spela mot Italien. Gissa vem jag hejjar på ?
England såklart, dels för att jag är halvengelsk och dels för handsome är med <3 fast han ska inte spela förän andra halvlek tror jag men man kan ju kolla på bilder på honom på google ist... nörd <3
Liten bildbomd på Jordan <3
 

Godmorgon :)

Vaknade supersent idag men det kanske inte va så konstigt då jag och Jennifer chatta/smsa till typ halv tre  :P Idag blir det mest n hemmadag förutom att jag ska åka och byta min trasiga plattång äntligen efter typ flera veckors tjat på pappa :) Och sen ska vi åka och handla lite ingridienser till en morotskaka som jag ska baka till mormor som yller år imorgon och sen behöver jag köpa lite smink :) Så denna veckan/ hela sommaren kommer det vara lite seg sommaruppdatering för egentligen är det ju ingen som sitter vi datorn hela sommarlovet och det vill ju liksom inte jag häller göra ;) Så det blir typ 2 inlägg perdag nu iframtiden och ibland lite mer och ibland lite mindre :)
Vad ska ni göra idag då ?
 
Fotograf Matilda <3

Godmorgon :)

Vaknade supersent idag men det kanske inte va så konstigt då jag och Jennifer chatta/smsa till typ halv tre  :P Idag blir det mest n hemmadag förutom att jag ska åka och byta min trasiga plattång äntligen efter typ flera veckors tjat på pappa :) Och sen ska vi åka och handla lite ingridienser till en morotskaka som jag ska baka till mormor som yller år imorgon och sen behöver jag köpa lite smink :) Så denna veckan/ hela sommaren kommer det vara lite seg sommaruppdatering för egentligen är det ju ingen som sitter vi datorn hela sommarlovet och det vill ju liksom inte jag häller göra ;) Så det blir typ 2 inlägg perdag nu iframtiden och ibland lite mer och ibland lite mindre :)
Vad ska ni göra idag då ?
 
Fotograf Matilda <3

Men vah ?


Spa - Fra fotboll

Tjena tjena! sitter med familjen framför TVn nu och kollar på fotbollen. Har blivit riktigt kul att titta på fotboll nu i det senaste hehe. En sak jag kom att tänka på när alla spelare stod och sjöng nationalsången så tyckte jag att det spanska lagets spelare Gerard Piqué var otrologt lik Liam Hemsworth. Någon som kan se några likheter ?
 
Liam?                                                                      Gerard ?
 

SHM

 

Utkast: Jun. 23, 2012

Hehe :P Blir inga bilder idag förutom dom som redan finns på datorn för jag hittar inte kamerasladden.. IGEN :( Suger på att hålla reda på den. Nu ska jag iaf göra pankakstårta och äta till middag. Höhöfettohöhöhö :p

God eftermiddag ?

Säger man så ?? Idag har jag inte gjort så jätte mycket förutom att fika med mormor, morfar och pappa då jag sov över hos dom nu på midsommar :) Hade jätte mysigt och åt massa gott men det var bara jag och Zack som sov över för det var så lite plats där för dom har precis flyttat till en lite mindre lägenhet som det bara får plats en person som kan sova över och hunden då. Har kommit hem nu och har fixat naglarna lite för dem såg rent ut sagt misshandlade ut och snart ska jag ladda över midsommarbilder från igår och massa bilder på blommor för de har en väldigt fin blogsterrabatt på balkongen som jag var tvungen att fota ;) Men vi hörs lite senare när naglarna är klara :)

Äntligen tillbaka :)

Hej alla underbara söta fantastiska människor :) Bloggen har legat på noll nu i några dagear för att det har kommit upp en grej om nån j*vla kossa när man skulle logga in på min blogg -.- Men ville liksom bara berätta att jag lever och det funkar att logga in nu :) Fastd et går fortfarande inte att logga in på blogg.se appen tyvärr vilket skulle vara bra då jag vill kunna blogga på plats annars blir det så glest med inlägg :(
 

Jag är med och tävlar

.. om smink från MAC till ett värde av 4500:- på hotgossips.se
 

Working hard

Hej :) Det blir som ni säker har märkt jätte dålig bloggning idag :( Jobbar hela dan för att få ihop pengar. Går t.o.m minus nu så jag är verkligen i ett jätte behov av pengar. Har jobbat med att trimma hela Zack för han såg förskräcklig ut innan ( och det gör han väl fortfarande) men nu är det mycket bättre. Raka, klippte klor, borsta tänder och allt va det heter och nu får han en paus innan jag fortsätter. Tog lite förebilder förut så kan ju ta lite efterbilder så att ni får se hur det blev. Sen måste jag också duscha för jag är full med hundhår och sen ska jag äta spaghetti med kötfärsås. Ikväll ska jag också släpa med Jennifer ut på en fotorunda på ängen och så tar vi med Zack så får hon testa att ta lite porträtt och om hon orkar bära får hon låna stativet ;) Så bilder kommer komma upp i slutet av dagen :)
Canon eos 1100d / 18-55mm

Total däckning

Skulle ju skrivit ett inlägg igår kväll om vad vi gjorde på lisse och allt va det heter men jag total däckade :P Får väl bli idag eller så skiter vi i det :) God morgon förresten <3

Våt

Tjena :)
Hemma från lisse nu och det började piss-regna och jag hade ju bara en hoddie så jag köpte mig en ful regnponcho men jag överlevde :) Fingrarna är stelfrusna så jag kan inte skriva på datorn men så fort dom har tinat så kommer ett inlägg om dagen :)

Är på Liseberg

Bloggar men när jag kommer hem för de funkar inte att blogga med mobilen :(((

18 juni 2012




DAGENS OUTFIT:
Solglasögon - Prestige
Hoddie - Cubus
T-shirt - Typ Ullared
Jeans - Gina Tricot
Skor - Converse

Dagen planer

Jag har ju hållt tillbaka lite med att berätta vad jag ska göra idag men här kommer det :)

Hehehe

Skulle ju gå upp och göra mig iordning och sånt men då hamnade jag på en blogg som hade lagt upp en filmoch jag var tvungen att se den och den var ju faktiskt rätt bra :) Så har man typ två timmar över kan den vara värd att se :) Nu ska jag däremot duscha och äta lunch och sen får ni veta vad jag ska göra :)
                                     
Filmen jag kollade på :)

Godmorgon :)

Ska äte lite frukost nu och fixa mig och sen börjar en star av bloggdagen :)


Skolavslutnings facelook
 
 

Godnatt♥

Hej♥
ska sova nu så vi hörs imorgon någon gång ♥ Då får ni höra dagens planer och allt annat som tillhör morgondagen såsom dagens outfit + dagens facelook om ni vill ha det :) ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Godnatt♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Rain rain go away come back another day

Canon eos 1100d / 18-55mm

Hairdonut


                                            Canon eos 1100d / 18-55mm

YOU rock!

Slog besöksrekordet igår !! NI äger fett mycket !!!

Somewhere over the rainbow

Canon eos 1100d / 18-55mm

Talang




Tänk vad mycket fritid den personen måste ha haft!

Goodmorning sunshine

God morgon allesammans! 
  Nyvaken efter en hel kväll med summerburst och massa andra roliga program ;)
Har inte direkt några planer för dagen förutom att idag kommer mamma och pappa hem från landet och om Media Markt är öppet åker jag och pappa dit och byter ut min pissdåliga plattång som dog efter 1 vecka och köper ett nytt linskydd till min kamera för jag vågar inte avända den annars och sen kanske det följer med ett iphone ska med hem ^^


Vad är era planer för dagen ?

Waterdrop



Summerburst 2012

Vill vara där NU!! Men som tur är finns det live sändning nu på svt2 ända fram till 00.00 eller på
http://blogg.svt.se/psl/2012/06/16/live-psl-fran-summerburst-pa-stadion/!
Kommer ett bildinlägg snart ska bara ladda över bilderna ;)


Matildas syster på Summerburst här i GBG!

Du har väl inte glömt ?

att följ mig via bloglovin ? Det gör du genom att trycka på bloglovinknappen i menyn eller knappen under :)bloglovin

Forrest Gump

Ute på landet och kollar på Forresst Gump. Grym som alltid, Åker nog hem snart då gräset är färdigklippt.


Veckans blogg

Kör en snabbis av veckans blogg så skriv "jag är med" för att delta :)
Vinnaren utses imorgon :)

Gratis header

Någon som vill ha en animerad header precis som jag ? Maila bilder och info om hur du vill ha den till [email protected]! Döp mailet till Animerad header!

Saker som ska vara med i mailet:

Minst två bilder i "liggande" form
Mått på headern
Hur länge bilderna ska visas innan dom byter
Vad som ska stå på bilderna och vilket typsnitt
Vilken färg på texten
Om jag ska sätta in den eller inte
Länk till din blogg

Om jag är intresserad att att göra headern får ni ett mail tillbaka :)




Blöt hund

Har precis tvättat hunden och detta är resultatet ;)


Men va faan ?!?!

ASSÅ VA ?!?!?! Dom skulle ju vinna ! Aja, tur att man kan kalla sig engelsk ;) Ändå bra jobbat för jag skulle inte klara det bättre ;) Imorgon börjar den första riktiga dagen av sommarlov då denna dagen inte räknas för vi va i skolan idag och hade avslutning och vissa fick lite olika utmärkelser. Jag fick Året skojare tsm med Axner men jag fattar inte varför för vi är inte roliga för 5 öre.
Godnatt och sov gott. Uppdaten kommer börja sent imon då jag SKA ha sovmorron :) <3

Halvlek!

1-0 till england! inte bra :(
Kom igen nu! Zlatan ibrahimovic gör lite mål ! <3



Earnie Kadrilj <3

Kolla vilken fin bild Wilma tog på Earnie under kadriljen! Gulle pöjk <3

Sverige - England <3

Heej :) Precis hemkommen efter att ha varit med en massa vänner på fotbollsplanen, riktigt kul! <3 Ikväll blir det hemmakväll med familjen och vi ska se på fotbollsmatchen men jag vet inte vilka jag ska heja på. Mamma kommer ju från Sverige och pappa frång england så känner mig lite splittrad. Jag och bror min kommer ju från Australien o Nya Zeland så vi vet ju liksom inte vad vi ska välja fast jag tar nog Sverige ändå :)

Fick sommarlov idag och det känns så J*VLA BRA!! Riktigt rolig, men kall avslutning idag och fint sällskap hem. Planerar också en grillkväll med typ hela 7an för alla roliga personer som vill komma :D

Ha de, nu ska jag kolla på fotboll :)


Avslutning 2012


Hey I Just Met You




Tänk att han hr sån röst naturligt :O

Sommarpromenad

Älskar att kunna döpa rubriken till sommarlov :) Går ut med hunden nu och bloggar mer när jag kommer hem. Det blir sena outfit bilder och lite annat skojj :)


SOMMARLOOOOOOOOV!!

SCHALALALALALLALLALALLALALALALAAA!!!!!!!

HIMYM


Oj oj

Somnade i soffan igår när jag hade målat naglarna så han ju inte ut med det inlägget med bilder på avslutningskläderna så det får bli ikväll ELLER imorgon. Hann inte blogga imorse och de var ansvarsgruppens dag / klassens dag då vi stannade i skolan medan alla andra klasser åkte och gjorde något kul fast det var rätt kul i skolan också fast det hade vart bättre att ha sommarlov som alla andra har men det är ju avslutning imon så :)

Outfiten kommer snart

Ska bara ta på mig skor, klänning och måla naglarna + ta kort så kommer avslutnings outfiten ut senare ikväll :)
 

I want it that way


Gillar ni designen ?

Tyckr den blev mycket mer somrig och så nu och jag gillar mer att haen animeradheader men jag vet inte om jag behöver ändra på bloglovin knappen och XOXO Anna ? Vadtycker ni ?

Lärar match

Hemma från brännboll/fotbollsdagen nu och det gick väl hyfsat bra. Jag spelade bara brännboll och där var typ vårt lag sämst som tur var så att vi inte kom till final vilket jag inte ville :P Sen gick vi mest runt och kolla när alla andra spela och typ finalen i brännboll och sen finalen i fotbollen. Dom som van fotbollsfinalen fick spela match mot lärarna och den vann dom också :) Grattis till dom! Nu ska jag ta och testa att fixa håret inför skolavslutningen och se hur det bli och hur jag ska ha det och sen ska jag duscha. Sen ska jag då vänta på att mamma kommer hem och sedan ska vi handla. Vet inte riktigt var och vad men det får vi se då. Kommer mer info ikväll och vill ni se bild på det jag ska ha på mig på skolavslutningen ?

Brännboll

Godmorgon :) Nu ska jag snart sticka iväg och spela brännboll med skolan :) Idag ska jag åka och handla med mamma tror jag och sen ska jag äntligen få flytta ner till mitt rum då golvet där nere är klart :) Tror inte jag kommer ha så mycket att blogga om idag så ni kan väl lämna en kommentar om ett önskeinlägg.

Photoshop

Tjoo :) Säger godnatt nu och att jag inte längre behöver någon som hjälper till med designen :) Har hittat en dator här hemma med ps CS5 så det blir jätte bra :) Ska bara välja ut lite bilder och sånt så det blir att spåna en massa nu.
Imorgon är det bränboll/fotbollsdag så jag ska spela brännboll från kl 9 till 14 och förhoppningsvis får vi sluta tidigare :)

Ikonen ändrad

Ni vet iconen som är uppe i hörnet vi mallards.blogg.se ? Där det på blogg.se blogga brukar stå BL typ ? Där står det nu ett m :) Som i Mallards.blogg.se. Och färgen är nog den färgen jag kommer ha på designen men jag är inte säker ;)

Design ?

Någon som vill och är skicklig och vill göra en ny design till mig ?? :) Photoshop funkar inte längre på datorn så kan inte göra någon :(

Testar nya blogg.se

Heej :) As glad nu för jag har blivit en av de utvalada till att testa den nya blogg.se plattformen som kommer lanseras innom kort så att allt är bra när det väl lanseras :) Väldigt nöjd med det och enkelt att se statestik lägga upp bilder mm. Kommer mer bloggning ikväll då jag kanske t.o.m börjar slipa lite på en ny design. Och jag kan bara säga en sak, SOMMAR!!!


Tacos <3

Håller på att laga lite tacos till min familj nu :) Har typ inte ätit det på as länge så det ska bli supergott! Kom precis på att det var jätte enkelt att stå och blogga när man lagar mat så det får bli något att göra oftare. imorgon är det onsdag och jag skulle ha ridit fast ridningen är slut så det känns helt tomt :( Ska sitta och söka medryttarhästar nu under tiden jag lagar mat men jag har antagligen redan hittat en men det är inte säker och isf blir det efter sommarn :)
Saknar redan att vara i stallet sååå mycket och jag har bara varit borta sen i lördags :O


Gästblogg

Hej :)
Sitter i skolan nu och har typ städat skåpen och ska filma när dom spelar musik. Nu ska Sofia gästblogga :)


Hej jag heter Sofia och jag är bäst!! Detta va lite bra information tyckte ja :)


Här ska de spela... TAGGAA!!!


Du muckar inte med mina kompisar!! >:(

Asså jag fattar inte hur man kan vara så omogen! Sätta sig bakom en skärm på sin blogg och inte våga skriva det face 2 face! Vilken planet kommer man ifrån då liksom!? Aja, länkar inte bloggen för jag vet att jag går inte så lågt men vissa kan tydligen inte skilja på rätt & fel, skäms hur dåligt det är! DAGISNIVÅ in da house

Ska iaf sova nu så att inte "bägaren rinner över" hahaha! Imon är det skola och och vi ska byta skåp och jag ska få ett fittunderskåp! Hatar det skåpet och kommer inte äns använda det. Börjar 9 och slutar typ 14 så det e gött och så ska jag filma när mina underbara vänner framför enlåt för vi har typ så att alla band på skolan får framföra någonting om dom vill :) Skulle ju filmat med systemkameran men den ligger ju i mitt rum och eftersom vi lägger om golvet där nere utanför mitt rum så han jag inte nå mitt rum så jag sover här uppe nu och måste filma med mobilen men whatever ;)

Godnatt bloggen och ursäktar för lite rage och dålig bloggning idag men det tar vi igen imorgon :*
image description
Welcome 2 my crib once again :)

Sista lektionerna

hemma nu efter sista riktiga skoldagen på terminen med lektioner och så men allt blev ändå inte helt efter schemat. Imorgon är det städag och på onsdag är det brännboll/fotbolls dag, på torsdag är det typ klassens dag eller vad man ska säga och vi ska vara kvar i skolan och typ spela sälskapspel.. Fast om det är bra väder, som det inte kommer vara så ska vi bada :) Nä,  nu får jag allt ta och gå ut med hunden så ses vi när jag kommer tillbaka :)


Överlevt

En natt avklarad på luftmadrassen nu! Bara två kvar. Hörs efter skolan sen Ida.... Vanlig skoldag mesans alla andra Har sommarlov.


Welcome to my crib

Måste sova på en uppblåsbar madrass nu i några dagar för imorgon kommer en byggare och ska lägga om golvet utanför mitt rum så man kommer inte kunna gå där och det är liite för långt för att hoppa ;) so i just say, welcome to my crib!


Svar på frågestunden!



Bloggarna jag läser:

Alexandra och Winnetoo! http://vibyalexandra.blogg.se/

ccameraa http://ccameraa.blogg.se

Daniela Andersson http://powerpony.blogg.se

Darios.se http://www.darios.se

Dressyrmupparna http://dressyrmupparna.se/

feliciamyrheim http://feliciamyrheim.blogg.se

Gennes.se http://gennes.se/

hyff http://hyff.blogg.se

Josefines.se http://josefineolssons.blogg.se

KENZA http://kenzas.se

Klara Sannerholm ♥ http://sannerholm.blogg.se

lillkurre http://lillkurre.blogg.se

Linn Olsson http://linnolsson.se

NellieBerntsson.se http://nellieberntsson.se/

Paulina med islandshästen Saga http://fotopaulina.blogg.se/

Ponnysanning.se http://ponnysanning.se/

proud to be a ginger ~ http://hannalovisasol.blogg.se/

skogsrusset http://skogsrusset.blogg.se/

teamgrys http://teamgrys.blogg.se

tyras http://tyras.se









Frågestunden

Nu är det försent att ställa frågor till frågestunden för jag sitter och svarar på dom nu ;) Ska bara redigera filmen och lite sånt sen kommer den upp här ;) Fixar även ett inlägg med Wilmas bilder och här har ni ett smakprov ;)


Wilmas bilder


På framridningen


Inridning


Inridning


Uppställning




Vi delar påp oss


Snett igenom


I varandras luckor


Jag är den sista vita hästen ;)


Från båda håll på stora mittvolten



Tack Wilma för dessa fina bilder du har tagit! Guldvärt!! <3

Elins bilder

Tack Elin som har skickat in dessa fina bilder från kadriljen igår :)
Elins blogg :)















Glöm inte att följa Elin på instagram! ellllinnnn :)

Nu i efterhand ser man ju att jag hade alldeles för korta stigläder vilket gör att skänkeln kommer bak och överlivet fram = ful sist. Men man lär ju sig av sina misstag ;)

God"morgon"

Vaknade tyå för en och en halv timme sedan men har ändå inte orkat kravvla mig upp ur sängen. Det ös regnar och jag är verkligen glad att det var uppehåll igår under kadriljen :) Idag ska jag inte göra så mycket. Pilla lite med gloggen och lite sådant :)


Kidnappad

Har just blivit kidnappad av min säng :O Hörs imon om  jag lyckas rymma ;)


Uss kadrilj 09/05 - 2012

Klippte ihop mammas små filmsnuttar från kadriljen till en liten film :)


Gör en film åt er


Kadrilj bilder












(skulle vart skänkelvikning men det var då han blev rädd för publiken ;) hahaha söta ponny) igga minen







Detta är då bilderna pappa tog med sin kamera :) Tyckte ddet blev lite konstig färg på dom men aja. Flera som har plåtat oss idag så de kommer ut i separata inlägg med deras bilder och länkar senare idag eller imorgon :)


Fiiiilm <3

Ska sätta mig och försöka samarbeta lite med iMovie = klippa ihop film från USS kadriljen :) Håll ut <3

Vill ni skicka bilder från Avslutningen och få en länk ? Skicka bilderna till [email protected] så publicerar jag bilderna här på bloggen med stora feta länkar :)


Kadriljen gick la sådär..

Hemma från kadriljen nu och det gick väl lagom bra. På ett ställe skulle jag rida tät med Earnie som förövrigt är en väldigt feg ponny men då stog det publik där så han ville inte riktigt gå ut till staketet men annars var det bra. En tjej var sjuk så det blev lite platsbyte och sånt för vissa men det gick bra ändå. Pappa var med och fotade några bilder och mamma försökte filma men hon var visst inte så begåvad så det blev massa olika klipp och hon vände och vred på kameran mycket men jag ska se när dom kommer hem ifall jag kan klippa ihop någon liten film av det hela :) Om det var någon där som fota så får ni gärna skicka bilder till : [email protected] och länka eran bloggadress, insagram whatever så lägger jag upp bilderna här och ni får en massa länkar, kul va ?


Bilden har inget med inlägget att göra ;)

Taggar till med Medina!

Pisnervös nu men det ska allt gå bra :) Taggar med att lyssna på flyger fritt och hoppas det verkligen kommer varaså på kadriljen :) Kommer nog inte hinna blogga alls nu tror jag för att jag pker snart till stallet men kanske någon mobilblog men jag lovar inget :)
Kram Hörs senare :)

Spänd.se

As taggad inför imon nu ju !! Tänk om man liksom failar och inte överlever !! Inviga de nya, lite förstora ridnyxorna imon :) hoppas dom är bra för de va väldigt sköna när man testade dom :)


Ni äger!

Massa fågor :) Svaren kommer antagligen på söndag :) Om ni ställer tillräckligt många frågor kommer svaren i ett videoinlägg :*


Uss kadrilj

Hehehe, somnade visst i soffan ett litet tag :O Fast det gör inte för det är min chilldag idag ;) Slappar mig iform för Kadriljen imorgon:) Wilma är där och tar kort, ska be pappa ta kort och se om mamma vill filma :) Kan berätta lite vad vi ska göra.
Hela USS samlas imorgon klockan halv 12 och tar in ridskolans alla hästar för att göra iornningdom inför avslutningen.
Sen antar jag att vi kollar om det är några hästar som ska gå innan oss och då kollar vi ju om vi hinner knoppa eller inte. För om någon häst gå innan måste vi ju knoppa dom innan dom andra kommer. Fast jag har ett problem, jag SUGER på att knoppa så kanske får be någon annan ;) Iaf först på programmet är det knattarna som går tävla i en staffet och efter det är det typ handikaps gruppen som ska ha någon uppvisning och efter det är det vi och jag antar att vi rider någon gång vid 14 tror jag ? Rider näst sist och näst längst fram så jag tror inte jag skulle kunna faila så jätte mycket men man får ju fortfarande träna nu in i det sista ;)
Ridordning:
Hugo & Annie, Charly & Annie
Manfred & Sara, Tiffel & Sofia
Hamlet & Ebba, Fanny & Linnea
Earnie & Jag, Cookie & Felicia
Boro & Klara, Ronaldo & Emma

Och efter ett tag så byter vi så att klara och emma kommer längst fram och vi näst längst fram :)


Gästblogg<3 ;)

Hej alla Annas läsareeeee :) nu har vi franska och har precis spelat upp en pjäs :P snart ska vi äta lite mat och ha kul! :) ps. Ställ mke frågor nu :D <3


Snygg frisyr vi gjorde på Viktor igår XD <3


Frågestund!


Nu kör vi igång med första frågestunden på denna bloggen!! Så ös in med frågor nu!!
Blir det tillräckligt många frågor svaras det i ett videoinlägg!
JA, du får ställa flera frågor från samma person!

Avslutas när jag tycker att det är tillräckligt med frågor så fråga på! Kan vara allt från stallet till vad jag äter till frukost! Fråga på!


Testar gamla datorn

Längesedan jag testade den gamla dator men nu sitter jag iaf vid den. Tur att den också har spotify annars hade det vart as tråkigt här jue. Vart uteoch små fotat lite i trädgården nu men det blev inget bra alls så det är inte äns värt och visa men kan lägga upp lite bilder från Linneas ridning som jag har missat ikväll :) Ska träna svenska redovisning nu som jag ska ha imon för att det måste vara klart innan terminen och imorgon är det sista svenska lektionen så det är bästa att passa på. Ni tycker säkert att det är jätte tråkigt att jag skriver om skolan men denna bloggen handlar om mitt liv och jag går ju i skolan så, deal with it. Hörs sen :) Nu ska jag jobba med detta..

Jag har läst boken Kram från Alice som är skriven av ... och handlar om en flicka som heter Alice och hennes familj som råkar ut för en bilolycka...


Kan inte blogga

Får blogga lite smått från mobilen för jag håller på att göra en film till ett arbete i skolan och den håller på att omformatera och det kommer ta en timme och det har redan gått två timmar -.-' kanske kör på frågestund sen ikväll men vi får se :) hörs sen när datorn är klar :)


Natti <3


6 juni 2012. Sveriges Nationaldag











Bilder från gårdagen :)

Hemma nu igen :)

Tjaa,
Hemma från en dag i stallet med hela USS :) As kul och vi tränade på kadriljen som jag inte trodde att jag kunde men det kunde jag visst ;) Gick super och jag hade Earnie , fina ponny. Så på lördag är det då uppvisningpå Gunnebo och jag tror att vi ska va va ute om det är inte regnar då så får se om jag får med någon som vill fota :) Nu ska jag gå ut med Zack och fota så vi hrs lite senare ikväll.

Sötnos <3

Godmorgon

Godmorgon godmorgon :) blev ingen tältning men det blev film kväll hos Felix och sen så sov Matilda över här :) jätte rolig natthumor fick vi precis innan vi däcka. Inget kan slå den humorn. Idag blir det stallet kl 2 och träna på kadriljen men mitt papper med programmet blev blött andra fan jag hade vart i stallet och det hade regnat när jag cyklade hem då jag har inget papper och får råplugga när jag kommer dit ;)


Tältning

heej :) Drar snart på tältning i det super iskalla vädret med regn och vind :) Hur mysigt och kallt som hellst kommer det bli :)

Lägger upp lite bilder ..




Bilden

Sitter på bilden just nu och har tråkigt. Är klar och sitter och väntar på att vi ska sluta.


Zack










Det rullar ju på som vanligt nu :)

Allting är som vanligt förutom at...

•Det är FF
•Jag har ridigt idag och det är måndag
•Jag har skrattat sönder en engelska lektion med dålig humor..
•Jag äter en pizza på en måndag
• Jag har lyckats hitta min kamera sladd så jag laddar över bilder nu
• När jag hittade sladden tappade jag bort  lens skyddet...
• Statestiken är på topp

Så förutom det så är allt som vanligt... tror jag. Laddar som sagt över bilderna nu till dator så kan ni få se bilder från lite allt möjligt. Hundpromenader, linneas ridlektion och massa annat flumm så håll ut :)
Bjuder på denna super fina bild som är tagen av min personliga fotograf och kompis Matilda som driver fotobloggen lillkurre.blogg.se med MASSA superduperfina bilder :)



Nej det är inte min hunds svans som sticker ut bakom mig. Det är matildas lilla ludde ;)

Stallet Snart

Nu sitter jag då här hemma med Felix och Matilda. Ska snart gå till stallet och rida men jag vet inte vem jag ska rida. Rider i mammas grupp för hon är inte hemma. Hinner inta ladda upp bilderna innan ridningen iaf men kanske efter.


Klara får stå för dagens bild ;)


Lovade saker jag inte kunde hålla..

Blevingen mer blogg igår. Hittade inte kamera sladden så det fanns inget annat att blogga om. Liksom inga ideer :( aja :( tänker inte lova nu men det kanske blir bättre, eller inte för jag har FF ikväll :D Hittar jag sladden så kommer det bilder.

image description
Tagga USS kadrilj på Lördag och kadriljträning på onsdag :) Hoppas vi ska ha vita ridbygor för det skulle vara så snyggt :)




Ursäktar mig

Ursäktar mig själv för dålig uppD. Ute med hunden nu och har med mig kameran så det bli bilder när jag kommer tillbaka. Har också ovisade bilder från massa andra saker inklusive stallet så stay tuned som dom säger på youtube 😉


Sen godmorgon

Godmorgon :)

Han inte blogga så mycket igår kväll då det mest blev chill. Väldigt mysigt att bah slappa o take it easy. Drar till stallet snart för sista knatten tror jag det är :) hörs mer sen :)


Why Am I The One


Hälften klart

Nu har jag typ städat ut hälften av rummet, hälften av garderoben och all tvätt struken :) Sen ska jag måla naglarna till små zebror ;)
image description

Ska jag ?

Funderar på att måla mina naglar såhär efter att jag har städat mitt rum. Någon som vill se vill osv ? ☺


Min kompis den närmaste timmen 😔


Nytt in

Besökte Börjes igår med mamma innan vi fick gäster och shoppade nya tävlings ridbyxor och strumpor. Riktigt kap faktiskt. Om vi ska ha vita ridbyxor på kadriljen så är det ju bra att ha några som passar.
Vita ridbyxor från Domino. Helskodda vita i strlk 38, 36an var för liten så det fick bli 38 och dom är lite förstora men jag ska ju ha dom efter sommarn också.

Sen blev det också ett tre-pack KL strumpor också.
Nöjd med alla inköp ☺


Instagram! @ajmallard

Glöm inte att följa mig via Instagram!

ajmallard heter jag där ❤


Inte bra men nu kommer vi igång igen

Tja tja ! :) Blev en bloggpaus där utan förvarning. Inte bra. Första dan glömde jag helt bara bort att blogga men andra dan släppte det helt och inte äns fans i min hjärna.

Aja, nu ska jag allt kommaigång igen. Hänt rätt mycket sen sist men det orkar jag inte rabbla upp nu lat. Idag har jag verkligen sovit ut, till 10 efter att ha haft en väldigt dålig vecka med sömnen. Idag händer nog inget speciellt går väl ut med vännerna ikväll eller bara en till chillkväll. Ska iaf storstäda mitt rum vilket är ett måste om man någonsin har varit i mitt rum så vet man.

I torsdags kväll gick jag med Zack bort till Matilda så att våra hundar fick träffas lite och då fotade matilda en massa fina bilder på oss. Tack Matilda <3







Glöm inte att klicka på ån utav bilderna för att komma till Matildas underbara fotoblogg!

RSS 2.0