Veckans blogg avslutad! Chansen att anmäla sig igen :)!

Så nu har jag utsett en vinnare i veckans blogg :) Och vinnaren blev...
 

Nu kan ni även anmäla er igen för en ny omgång genom att komentera "Jag är med" eller liknande i kommentarsältet :) 
Lycka till!
 

Tillbaka!

kom hem från landet klockan 18 typ men nu är första gången jag använder datorn. Ska fixa veckans blogg nu och utse en vinnare och sedan starta en ny omgång. Godnatt hörs med kvalitets bloggande nån gång imorgon :)

Världens bästa pojkvän !!!....❤


Godmornin' beautiful!

IPaden äger ju! Den har ju i princip 3G överallt medan min iPhone inte öns har 3G i skolan ibland... Fast jag är ändå en av dom som absolut inte skulle vilja byta ut min lille telefon mot en IPhone 5 för jag älskar min lille skrutt <3 jag sover t.o.m med den :)

Idag ska mamma och pappa ut på någon slags skördefest med en massa andra tråkiga vuxna vänner så jag stannar hemma. Bloggar lite, läser lite och myser med vovve fluff <3
Sound good!
Vad ska ni göra idag ?


Aldrig mer igen!

Vart och shoppat nu och det blev inget mer än mat. Var vid torp och handla och jag måste bara säga att jag hatar den Ica maxin! Inget finns där det ska, tex när man kommer in så kommer det chips som brukar komma ungefär i slutet när man handlar. Sen när man står och tar potatis så ser man hylla med mascaror över och man bah what !!! Hahaha bara en liten sak jag stör mig på!


Goddag goddag!

Här har jag det bra ute på landet en fredag mesans alla andra går i skolan/jobbar haha. Hittills idag har jag kaklat lite i köket och läst i min bok (nu lät jag väldigt gamma!l ). Ska duscha om fem minuter typ och sen ska vi iväg och handla. Har med mig kameran hit så fotar väl lite så långt batteriet räcker haha :)
Hoppas ni får en bra fredag för det har jag ;)

( och för att skryta ännu mer så måste jag meddela att vädret är fantastiskt här! Sol och fint ! )


auf wiedersehen

Nu är jag på sådant där bra humör igen :) Kanske följer med ut till vårat land på Orust redan ikväll för att det är ingen ide att jag åker till skolan imorgon fö att det ända vettiga jag kommer att göra är att läsa och det gör jag ändå hela tiden på landet eftersom det inte finns något internet. Och eftersom det inte finns något internet kommer jag inte kunna blogga förutom då på IPaden men då utan bilder. Så låter bloggen gå i ide fram tills på söndag kväll då vinnaren av veckans blogg väljs ut och en ny omgång påbörjas. Glöm inte att ni fortfarande kan anmäla er HÄR
 
Ha de bra så ses vi på söndag igen :)

Gnägg

Kom hem från stallet för en timma sedan och är duschad och klar och ska plugga lite nu innan jag ska sova. Asså fatta ni vilken fyndig rubrik jag kom på, har liksom vart i stallet och sen så skriver jag gnägg. Bättre kan det ju fanemej inte bli :*  !!!
 
Somsagt back 2 work and goodnight <3!
Fina kompisar man har då... <3
 

Bajs

Hemma från skolan och sitter och gör en massa läxor :/ Sen vid 18 ungefär ska jag till stallet för att vi har teori och ska löshoppa bakús :)
Med detta vädret orkar jag verkligen inte att blogga så ska fortsätta med läxorna.
 

Elevens val

Tjoobree! 
Sitter i skolan och har elevens val och ska trycka en deathly hallows linne, kul..
aja ni få ha det bra idag :)
Teori och löshoppning idag i stallet :)

Svenska hollywoodfruar

Gottar mig i soffan efter att ha duschat och sitter nu och kollar på shf :) orkar inte blogga mer nu för att jg är skittrött och ska sova så fort det är slut. Skönt!


Hemma från skola och kompisar

Är absolut inte på blogghumör idag, det är slldeles för regnit grått och deprimerande väder idag så skippar bloggen idag.
Har iaf vart i skolan idag och sedan vart hos jennifer med en jävla massa andra personer ^_^
 

Ledig

 
Nu är det viktiga som ska vara klart, klart :) Har tränat engelska som jag kan nu, sen har jag tränat franska och den här typ klar, det är väl något ord jag inte kan. Sen har jag städat hela rummet, packat gympapåse till imorgon och lyssnat på lite musik med tiden som faktiskt blev över. Snart innan jag går och lägger mig ska jag även läsa lite ur min bok då vi har en stor sveska uppsats där vi måsta läsa två böcker..
 
Och jusste! Vi kanske ska köpa en kattunge! :D Eller rättare sagt jag ska få köpa en kattunge. Har växt upp med katt ända sedan jag föddes men sist när vi flyttade så ville våran dåvarande katt Pelle inte flytta med oss tyvärr och började springa bort och tillslut sprang han bort till min homie Jennifer så nu bor han lyckligt där och vill inte komma tillbaka.
Men jag kan i alla fall inte hålla mig längre från att skaffa katt så vi funderar lite smått på att göra det och har mailat med lite uppfödare och så nu. Och då kommer det vara jag som har fullt ansvar för katten och alla veterinärkostnater etc. så när jag flyttar hemifrån får jag ta med mig min katt isf. Lite taggad nu då va även fast det inte ens är 50% säker att det blir någon..

Skolan - Check √

Hej hej hemskt mycket hej!
hemma från skolan nu och har en massa saker att göra så uppdateringen kommer inte vara top notch direkt. 
 
•Engelskaglosor + text
•Franskaglosor + uttal
•Städa exakt hela rummet
•Städa ut gerbilburen eftersom jag inte har några gerbiler längre
•Läsa lite
•Kolla på katter ;)
•Planera inför room makover :D
 
 

Godmorgon!

Ska till skolan om. Ett tag för att jag börjar halv tio så jag sitter mest här hemma och inte gör något. Idag kommer vara en skit tråkig dag för jag går i skolan och sen när jag kommer hem måste jag göra läxor och städa :/
Jag hoppas att ni får en jättebra dag så hörs vi senare.
Kram


Godnatt


Veckans vinnare och ny anmälning!

 
 
 

Nu är veckans blogg avslutad för denna vecka, men du kan även nu anmäla dig igen för nästa vecka  genom att skriva jag är med i kommentarsfältet. Lycka till!
 
Edit: Det funkade inte att trycka på bildlänken där uppe förut men nu ska det funka :)

Halló

Halló Halló!
Börjar med att ursäkta mig för den asdåliga uppdateringen idag för att jag har vart och ridit islandshästar.
Imorse, klockan 9 var vi redan på plats i Lindome vid Raudhetta Islandshästar AB, eller Raudhetta som det heter då då. Vi kom dit, betalade, blev tilldelade våra hästar och sedan började vi gosa och mysa. Jag fick hästen Bliki och han var en dröm. Köper jag en häst i framtiden ska det helt och hållet vara honom! Började sedan rida lite i paddocken vilket gick jätte bra och även där var han en dröm. 
Sedan far vi av ut i skogen på en långritt med mycket kraft och fart. Mycket tölt och galopp vilket var jätteroligt och man så ju ut som en dalmatin när man kom tillbaka efter galoppbackarna då hästarna visste exakt vad dom skulle göra och for iväg med dom små benen.
Efter uteritten som var på ungefär 3 timmar kanske så var det mycket mys i boxen då han var jätte glad och nyfiken och ville mer än gärna mysa bli klappad och kramas. Efter det satt vi och fika med de andra i gruppen och hade jättetrevligt!
Så om ni vill rida islandshästar någon gång i närheten av göteborg, åk till raudhetta så blir du inte besviken kan jag säga!
 
Bliki! <3 Kommer mer bilder från mobilen när det funkar :)

Bjuder på lite humor


We are never ever getting back together


Oppan Gangnam Style1


Godmorgon!

Sitter i mitt kök och äter frukost. Ska snart ta på mig lite kläder och sedan åker till iväg till stallet där vi ska rida islandshästar :) uppdaterar på plats om det går!

Cookie för några veckor sedan :)


Williams Lista!

 

Forever Alone

Mamma & Pappa är på middag hos några bekanta, min bror är ute, och jag är hundvakt. Roilgare kan det inte bli, jippie...
Och kan inte gå ut eftersom jag passar hunden och måsta lägga mig tidigt eftersom vi ska rida tidigt i morgon.
Kollar iaf på nått maraton med Dundee filmerna som är på Sjuan & läser bloggar, någon som har något tips ? :)
If you saw what I did there ;)

"Vi" är med i GT!

Nu har vi äntligen fått lite mer publicitet om sadelstölden och kan förhoppningsvis få mer hjälp :)
Läs hela artikeln HÄR.

De som gissade rätt var..

 
 
 
(ingen blogg)

I morgon ska vi...

 
Ja, det var några få som hade gissat rätt! :) I morgon ska jag och mamma iväg till Raudhetta i Lindomme och rida Islandshäst. Har gjort det en gång innan men då var jag jätteliten och kommer inte ihåg mer än att min häst hette Stjerne. Funderar på om jag ska ta med systemkamera, kan ju ändå inte ha den när vi rider och det är ju ovärt att ha den i bilen hela tiden. Tar bara moblen så kan ni få "The typical öronbilden" ist :)
Blir gör bra detta jue!
Åker halv 9 på morgonen och kommer vara borta ett tag så jag får göra ett par inställda och mobilblogga så fixar sig allt :)

LWWY - 1D

 
 
Asså dom är ju verkligen för gulliga <3!

Ute med hunden

Blundade ett ögonblick och nu är han borta. Det är väl bara till att börja leta då då..


Lördag 22 septepber

Yo y'all! How ya doin ?
 
Vaknade för ungefär en timme sedan men har inte orkat gå upp än. Har kollat bloglovin och lite youtube och planerat lite inlägg för dagen och ska snart göra dom verkliga. Måste även fixa lite inställda till imorgon då jag och mamma ska göra något as kul! 

Sista inlägget för dagen

 

Svea Rike!


GossipGirl

Sitter i soffan och kollar GG. Älskar verkligen orienteringsdagar :D

Det gulligast jag har sett!!!


Veckans blogg!


Hemma och jag lever!

Hemma från orienteringen nu och det gick verkligen as bra! Fast mitt knä är as svullet då jag har slagit i det lite överallt och sedan sprungit vilket inte är en så bra kombination.. Sen är det ju något fel inuti mitt knä och jag borde åka till doktorn någon dag men jag vågar inte så vi tar det någon annan dag ;) Ska sätta mig med one pice nu i soffan och blogga lite och äta lunch :)


Popinator

För mycket fritid eller vad? SKulle va lite coolt att ha en sån ast jag skulle aldrig klara av att fånga :(

*svordom* *svordom* *svordom* blogg.se *svordom *svordom* *svordom*!!!

Usch fyy vissa dagar vill jag bara gå och dränka blogg.se! Eller inte riktigt men nästan. Hade gjort massa tidsinställda till idag men inget av de har publicerats och e finns inte i utkasstet :( Var fem stycken som nu skulle ha fått men nu blev det noll ist :( Därbland fanns utvärdering av gårdagens ridpass på ronaldo och massa annat skojj. Slutar tidigt imorgon så får åka hem och skriva inlägg, haha!
 
Jag har iaf orienteringsdag imorgon vid finnsjön och jag kan ju säga att jag kommer döö; Så förvänta er inga inlägg ändå ;) Ska även til stallet med mamma för att hemta upp alla ridgrejer då vi ska göra en väldigt rolig sak i helgen tsm. Resten får ni veta imorgon.
Godnatt <3
 
 

Instagram!

Nu kan man ladda upp sina intagrambilder direkt till blogg.se! Toppen tycker jag :D
 

@ home

Hemma från stallet och duschad och klar för att sova. Gick jätte bra på ridpasset och jag hade Ronaldo, oboy vad jag vill köpa den hästen! Måste sova nu men inlägg om ridpasset kommer imorgon :)
Godnatt sov sött :*
Lille Ronaldo gulle plutt <3
 

Horseshoe shield

Såhär skriver hippson om horseshoe shield,
 
"Ju närmare hösten vi kommer ju vanligare blir det att många hästar lyckas med att få tappskor, speciellt när hagarna blir upptrampade och blöta av höstens regn. Shoesecure har tagit detta problem på allvar och kommit fram med en innovativ lösning, svaret heter Horseshoe shield. Det är alltså en formad plastbit som man fäster i broddhålen på skorna och som sedan skyddar skorna och ballarna mot tramp. Horseshoe shield är designad för alla typer av hagar, speciellt våta och tunga marker, och särskilt användbar när hästen är ute större delen av dygnet. Den är dock inte designad för ridning, användning i skrittmaskin, att lämnas på under en längre tid samt om hästen går i hage med väldigt hårt underlag. Den är gjord i hållbar plast och finns i olika storlekar. Den är lätt att ta av och på och den ska inte störa hästens gångarter. Enklaste sättet att tillpassa Shoesecure är att ta hjälp av sin hovslagare vid skoning. Man mäter då ut vart broddhålen kommer på Horseshoe shield."

 
Vad jag tycker om detta då,
Tror inte detta är något jag skulle sätta på min hästa ifall jag fick välja. Extremt fult och ser så obekvämt ut för hästen. Sedan om det är väldigt blött eller regnar kan jag tänka mig att det sammlas mycket vatten vid hoven och stanna där, så jag får inget direkt bra först intryck.
Ifall ni hade chansen, skulle ni välja att använda detta på era hästar ?

Onsdag 19de september

Hej!
Ledsen att jag inte har hunnit uppdatera under dagen men jag har vart i skolan och läste min bok när jag kom hem för att den är så jävla bra plus att det är en läxa :/
Ska ta och göra hamburgare nu och sen får jag skjuts till stallet för det blir enklast att få hem mig då jag inte kan cykla för att det typ är minusgrader och svartare än kolsvart när jag kommer hem.
Har inga inställda på g men kanske kan fixa ett att läsa under tiden jag rider och sen blir det uppdatering när jag kommer hem :) Ska ju hoppa baracka eftersom vi inte har några sadlar nu och jag slår vad om att jag kommer ramla av så kan inte lova uppdatering ;)


Stjäla från en ideell förening!

Hur IQ befriad kan man vara undrar jag då?!
 
Nu är det så att under natten till tisdag (17/9-18/9) så var det inbrott på Gunnebo RS där hela 16 sadlar stals även om det var både lås och bom på stallet. Det flesta tänker väl då " men 16 sadlar är väl inte så mycket i ett ridskolestall?", jo det är det, för oss. Vi har ett litet stall på ca 17 hästar och 1 hyrhäst. Så om 16 sadlar är borta så är det ju bara en ridskolehäst som har sadel och hyrhästen. Så dår blir det ju lite svårt att driva en ridskola utan sadlar.
Tills vidare får vi nu rida barbacka tills vi får pengar från försäkring osv. Gunnebo RS är en idell förening och jag får t. ex. inte ett ända öre för att hjälpa till i stallet och att vara med i USS, men det jag får är minnen och upplevelser, och det räcker gott och väl för mig. Vi är väldigt glada att tjuvarna inte skadade hästarna på något vis då det kunde ha varit mycket värre då. Men det är ändå väldigt sorgligt att någon skulle vilja trycka ner en förening på det sättet!
 
Har du sett något? Hört något? Eller har du kanske en sadel du skulle vilja skänka till ridskolan eller bara låna till oss under tiden vi är utan sadlar?
Kontakta då ridlärna på ridskolan!
Kontaktuppgifter:
Gunnebo RS 
Telefon: 031-276200
E-post: [email protected]
Hemsida : grys.net
 
Ridskolan ligger i Göteborg, Mölndal.


hola mi amigos y amigas!

hola hola!
Kan inte spanska så jag vet inte om detta blir rätt men vi siktar på det :)
Hemma från stallet nu och mötet som var helt OK och Felicia bjöd på kaka ( tack^_^!!) som var jättegod! Dock har det hänt det en mindre rolig grej i stallet, men det kommer i ett inlägg efter jag har duschat och ätit innan jag ska sova. Alla nöjda och glada ?
Oj vad jag saknar att vara brun! Känner mig redan som ett spöke (hehe) och det är bara september!

Dagsplanering

Idag är det tisdag och nu tänkte jag då berätta vad som händer under dagen :)
 

Bild

Vi har bild och jag sitter och blir avmålad.... Jätte kul verkligen ..!

Min fina målare eller vad det nu heter :)


Gympa

Jag kan inte vara med för jag är förkyld :(
 

One Direction - Wonderwall


Ångesten intar

Skola imorgon, inte taggad för fem öre men so what? Livet rullar på. Pappa kom precis hem från england nu och hade med sig lite presenter från släkten i england där det bl a fanns en sån det über bra nackkudde som är perfekt för när jag bloggar. Behöver verkligen en sådan då jag får så sjukt ont i nacken annars.
Ska sova nu så godnatt <3
Haha så grymt överredigerat så det finns inte! Visade den för mamma förut och hon blev jätterädd, haha!

Överredigerad


Jag är med och tävlar om en objektivmugg på hannalovisasol.se

Hannalovisasol.se
runns.se
erikasgarderob.se
Varan jag vill vinna

Skulle inte väntat med att gå ut..

..för nu regnar det! :(

Fixar mig snabbt nu och ser om det slutar att regna när jag är klar, annars får jag väl vänta lite till eller trotsa regnet..
 
 
 
(nej jag vet inte varför jag gjorde ett par ögon, bara testar gimp lite)

Goddag :)!

Klockan är ca 1 nu och jag vakna väl för ca 2 timmar sedan men äter frukost nu, lat..

Idag är jag hundvakt åt min konstiga hund som borde åka in till psykhem för an är ur konstig. Han väckte hela familjen inatt av att han var as rädd och skaka och gnydde när man hade lampan släckt men så fort man tände så slutade han. Han är mörkrädd våran hund det vet vi, men vi har aldrig sett honom så rädd stackarn. Det kanske var för att det var storm här inatt och det lät så mycket.
 
Fixade gimp till datan förut och herre j*vlar va de levererar!

Goodnight ya'll!

Waz up ?
Går och lägger mig nu så att jag kan bli frisk haha. Vi har studiedag imorgon så då ska jag försöka bli ännu friskare och förhoppningsvis är jag helt frisk på tisdag :)
Just nu kollar jag på accent tags på youtube för att jag är en nolifer som ska gå och lägga sig nu.
Beddibize time <3
 
 

Något jag vill göra..

är att...
 
... Platta min hunds hår och sedan styla det. Skulle se sjukt roligt ut men jag tror inte att min hund skulle uppskatta det så jag tror att jag skippar det, haha!
 
... Fixa mitt rum, NU. Fast jag är ju sjuk just nu så det får bli inom snar framtid.
 
... Köpa ny dator och photoshop :)
 
...Åka utomlands, just nu när det är så mörkt och regningt ute. Åker ju till Hawaii i oktober 2013 så det är bara att hålla ut :)
 
Gullematilda & Gullebrio :)

Dagens goda gärning

Jag har matat rådjur :)
Vi hade hö till gerbilerna som dom inte vill ha ( mina gerbilder gillar inte hö :3 ) så då gick jag upp och la lite i skogen. Ska se om dom äter det istället för mammas fina blommor, haha!
 

Vaknade inte frisk, men jag lever ändå :)!

Sitter i soffan och vaknade för ca en timma sedan. Blir inget stall eller lisse idag för jag kan inte andas eller gå en minut utan att snyta mig/nysa :(

Btw, mina nya kompisar var på besök i morse :) två rådjur, en mamma och ett litet barn som har kommit till våran trädgård och hängt här i ca fem dagar nu :) någon som vill döpa dom ?


Imorgon vill jag vakna frisk!

Går ock lägger mig och läser min bok nu och ska snart sova :) hörs imorgon ❤


Nu funkar det igen :D

Hyper taggad och glad nu :) Internetet i vårat lilla hus har fått en liten gullig blackout under dagen. Den kanske har fått en förkyldning precis som jag ^_^
 
Idag har jag iaf kollat på lite mer photoshop filmer och lärt mig lite mera. Sen har vi även haft middag tillsammans med mormor och morfar.
Känner mig fortfarande inte frisk och tror inte det blir något liseberg imorgon för mig då jag nyser ca 15 ggr/minut så jag stannar hellre hemma och blir frisk istället för att bli sjukare. Stannar även hemma från knatten imorgon så jag somsagt vill bli frisk för att vara sjuk är det tråkigaste som finns.
Om det blir så att jag blir bätte mot kvällen kanske det blir filmkväll eller så men jag är inte säker än, det får vi se imorgon.
 

Internet problem

Hej!
Vårat internet i huset har lagt av helt och pappa är inte hemma så jag vet int hur länge jag inte kommer kunnda blogga. Och det blir inga vettiga inlägg nu när jag skriver på mobilen så jag tror jag skippar det ist. Ni kan ist följa mig på Instagram där jag heter ajmallar :)
Ses igen när internet funkar :)

Godnatt <3

Sorry för överdålig uppdatering men aja. Kanske drar till lisse imorgon med Matilda, Valle och Karl så vi får se hur det går med uppdateringen då. Vet inte om jag är frisk nog för att springa runt på Liseberg, så kanske tar det på söndag eller måndag ist för att vi har studiedag enligt Valle :) Men man kan ju vara med folk utan att vara på lisse jue :D
 

Naaw!


Godmorgon!

Idag känner jag mig mycket bättre! Fast ända inte helt frisk. 
Dagens planer är ju typ bara att bli friskare och vila, inte så mycket mer. Skulle jätte gärna vilja gå på kapten röd ikväll men tror inte jag klarar av det, vill inte direkt börja må ännu dåligare bara för det. Kan ju gå någon annan gång ist.
 
Ni får gärna kommentera vad ni vill att jag ska blogga om!
 

bildkälla

Djurtakuten

Bästa programmet att kolla på när man själv är sjuk, djurakuten!! Man får ju lite extra medlidande ;)
 
Ska kolla på några avsnitt av det och sedan ska jag sova. Förhoppningsvis är febern borta imorgon men just nu verkar det som om det inte kommer att hända.. tyvärr. Men man kan ju alltid hoppas!
 

Nu blev det läskigt!

Såg att någon random hade kommenterat min instagram för ett tag sedan och personen i fråga skrev på tyska. Så eftersom jag har så tråkigt så tänkte jag översätta och se vad denna personen hade skrivit....


Långsiktigt mål

Jag SKA ha ett SIxpack! 
När jag är frisk igen ska jag komma igång med träningen och ut och springa och börja jobba fram mycket muskler. Jag ska gå upp i vikt, muskelvikt och skaffa mig ett nice sixpack. Vad sägs om det ? :)
 
Me Gusta!
 





Min åsikt om iPhone 5

Har fått lite kommentarer om att ni vill höra vad jag tycker om den nya iPhonen som släpptes igår, så visst kan jag berätta det.
 
Har ju varit sjuk nu i ett par dagar och med den uttråkade tiden man får så satt jag och kollade lite live på nätet när dom släppte iPhone 5 igår vilket var väldigt intressant.
Personligen fick jag ingen WOW känsla som man fick när fyran kom ut, det var med som en uppgradering av 4s.
 
Δ Det dom har gjort är att dom har gjort den snäppet långre så att det får plats en rad till med appar och bättre grafik.
 
 
Δ Dom har satt kamerablixten lite längre ifrån kameran så att det inte blir det där suddiga vita ljuset när man tar kort.
 
Δ De har gjort om designen lite med aluminium baksida, smalare och väger bara 112g.
 
Δ Nytt operativsystem till IOS 6, snabbare med längre batteritid.
 
Sen är det säker massa andra småsaker som jag inte fattade, menmen.
 
Bildkälla

Torsdagen den 13, 2012

Godmorgon på er! Jag är fortfarande sjuk och dunderuttråkad.. Har liksom kommit in i det stadiet när man nyser och hostar och låter hela tiden fast man fortfarande har feber så att det gör ont i hela huvudet om man t. ex. nyser. Inte sådär jättekul + att jag har smittat ner min familj, hehehe (a)
 
Funderar på att rensa garderoben idag men jag vet inte om jag "klarar av" det, får sånna där blackouts när man reser sig och rör på sig mycket.
 
Bildkälla

Godnatt ❤

Godnatt ❤ har massa inspo till bloggen för imorgon så vi hörs då.
Kram ❤


September


Vad jag sparar till! :)



 
Fick ju massa pengar i födelsedags pressent då jag fyllde år igår så nu har jag redan satt upp en sak jag ska spara för.  Antingen den nya Macbook Pro eller en iMac. Just nu har jag ingen egen dator som är MIN (har "bara" macbooken man får i skolan ) och när skoldatorn tas ifrån oss måste jag ha en egen dator. Och eftersom photoshopen som jag använder är på mammas dator och jag inte har en egen dator att köpa det till så sparar jag nu då först till en dator, och sen till photoshop. Har redan kommit en liten bit på mit sparande då jag har sparat  ca två månader innan :)
Vad tycker ni ? Mackbook Pro eller iMac ?

Sjuk, feber & halsfluss

FML är bara förnamnet på denna dagen :(
Alla andra får vara i skolan med sina kompisar och ha kul :( själv ligger man hemma och gör inget förutom att äta medicin. Funderar på om jag ska fixa lite i designen och sånt men jag vet inte vad, någon som har några tips ? :)
 
Åh vad jag är sugen på att spela Sims 3 husdjur! Synd att det inte funkar på på min mac och den gamla datorn är för gammal :(

I Like To Move It Move It!!!

Sitter hemma nu och det liksom spöööregnar :(  Dansar loss lite och chattar lite med Axner o Matilda och bara chillar. Jätte gött att inte behöva göra någonting :)
Ska göra tårta nu åt mig själv så vi hörs sen :)
 





Happy Birthday to Me

Idag fyller jag år :)!!! Fast jag är förkyl menmen.. 
Ha en bra dag ni med!!

Känner mig lite sådär då va

Är förkyld.. Kände mig febrig och så imorse när jag vaknade men jag vaknade också med inställningen att jag ska inte vara sjuk. Så det blev istället att köra ner en massa medicin i halsen och överleva dagen helt enkel, och det var det jag gjorde. Funderade ett flertal gånger om jag skulle gå hem från skolan men icke sa nicke.
Har suttit och skrivit SO sedan jag kom hem i princip och ät snart klar. Imorgon är det typ bara att skriva avslut, sånna där "hämtat från" saker och innehållsförtäckning sen är arbetet klart. Jippe!!
 
Imorgon är en dunderbra dag ska ni veta! För jag fyller år, wihoo!! 14 år is da shit! Inte minst längre vilket är super skönt tycker jag i alla fal :)
 
Hörs mer senare <3

Flygresor.se & Hotels.com

Bonjour!!
Sitter på franskan och vi ska planera en låstas resa till paris så nu letar jag flygplan och hotel :) Ambitiös eller vad ? ;)

G-morgon!

Går till skolan nu fast jag inte känner mig helt frisk. Ont i halsen och lite snuvig men förhoppningsvis är det bara att jag är sliten från helgen.

Hade en grym dag igår och det blev så roligt när allt flöt på i slutet. Hade ett möte igår också och det gick så bra att det slutade i gruppkram. Tror verkligen att Gunnebo ryttarsälskaps USS kommer att regera !


Godnatt

Har inte hunnit blogga idag då jag har vart i stallet i stort sett hela dagen. Vi hade helgarbetslag och så var det rådarunt idag vilket var jätte skoj! Imorgon ska jag nog klippa ihop en liten film från den akademiska ridnigen som var skitball!


Sep. 09, 2012

Hej! Sitter i stallet och chillar nu och ska snart kolla lite på akademisk ridning :) bilder kommer ikväll men jag glömde systemen så det får bli ikväll med mobilbilder :/


Godnatt!!

Ska upp tidigt imorgon för att jag ska vara i stallet hela dagen imorgon ( rådasjön runt) och åker dit redan klockan 9. Har inte fixat några tidsinställda men ska försöka blogga on sight och om inte det funkar får bloggen lida lite under dagen :(
God natt ❤


Googlar blogtips

Har verkligen inget att skriva om typ så jag ska googla lite bloggtips nu :) Hemma från stallet redan och det gick bra, inget speciellt. Vanligt helgarbetslag med insläpp, fodring och höpåsefyllning :)

Before I Die






Gina Tricot - The essentials





 

Lördag 8 September

Sitter i soffan och kollar på "The Bachelorette", det är så dåligt så att det har blivit bra. Undertiden äter jag frukost och ska fixa lite tidinställda, någon som har tips på vad ni vil läsa?
 
Idag ska jag inte göra så jätte mycket nu på morgonen. Lite bloggfix och sånt. Klockan 17 ska jag till stallet för insläpp av hästarna och jag funderar på om jag ska komma liite tidigare för att fota. Har ju inte så mycket bilder på ridskolehästarna så man kan ju passa på när man har chansen.
Uss har ju helgarbetslaget nu i helgen så tar med kameran då med.
 
Och på söndag är det rådasjön runt, där alla klubbar som ligger i närheten av rådasjön anordnar aktiviteter. Så på Gunnebo kommer det finnas Knatte ridning, Vuxen provapå ridning och vi kommer bl a visa våran reklamfilm. Så hjärtligt välkomna till Gunnebo RS kl 11 på söndag!
 

Oh vilken rolig dag!

Har verkligen haft en dunderbra dag idag! I skolan så blåste vi lite ballonger och hade skolfoto mm vilket var kul. Sen fick jag ju även prova på att vara engelskalärare vilket var minde kul, men men.
Sen efter skolan så var jag hemma ett litet tag och fixade det med Zack och lite sånt och sen åkte jag iväg till stallet :) I
stallet hade vi Barn & Föräldrarkurs vilket gick bra. Efter det hängde jag runt med Felicia (Hej Felicia!! :* ) och hjälpte till lite med Zima och sånt. När Klara kom upp efter ha ridit Madeira så bjöd gullungen på kexchoklad och jag fick mig värsta sockerkicken och dampa loss. Och efter det så körde vi spjutkastning vi Gunnebo trädgård för att vi kunde :)
 
Dunder dag! 

Riktigt bra inlägg!

Läs det nu!!
LinnOlsson.se
 

Ludde på bild

Hemma från skolan nu och har haft skolfoto och lite annat flum såsom att blåsa balonger osv för att det är skolan 10 års jubeleum ikväll så de ska typ vara "fest". Fast jag kan inte komma för jag ska hålla i barn och föräldrarkurs idag :) Vet inte riktigt vad jag ska blogga om så om ni vill får ni gärna komma med lite tips för att det enda som finns i mitt huvudär luft. Tyvärr, sanningen svider :(
 

H.O.R.S.E





Skolfoto check! Snart mat :)

Skolfotot är taget nu och jag ser helt mongo ut ^^ ska äta nu så vi hörs snart :)


Skolfoto idag! :)


Instagram!

Glöm inte att följa mig via instagram! @ajmallard heter jag där och lägger ändå ut rätt så mycket bilder som inte kommer på bloggen :)
Så ajmallard ska ni söka på så kommer jag fram :)


Livet leker

Ska fixa naglarna nu medands jag kollar på svenska Hollywoodfruar 😊


Magic Brush - Review

När jag var på Göteborgs Horseshow iår, så köpte jag ett set med Magic Brush för att testa dom. Och jag använde dom faktiskt inte på hela våren då jag alltid glömde de hemma tyvärr. Men igår, fick jag skjuts till stallet och när jag letade lite bland hästsakerna hittade jag dom, oanvända. Så jag tänkte varför inte ta med dom och testa vilket jag gjorde.
Ärlig talat tycker jag att dom var riktigt praktiska och bra, funkar till det mesta och Bakus tyckte också att det var väldig skönt. Tror nog att det skulle vara riktigt bra till att tvätta hästen med då den ser till att allt blir tvättat och att inga schamporester blir kvar i pälsen. 4/5 får den utav mig!

Snacka om att jag är grym!

Alla 26 glosor rätt på första försöket och på tiden 1m 37,13 sek! Får väl tacka min kära pappa för att vara engelsmann då :*

Rubrik fattas

Hej!
Har just kollat klart min bloglovin och ska snart börja plugga. Vi har inte så jätte mycket läxor just nu men vi har inlämningar som ska lämnas in i slutet av terminen och jag är hälldre klar med dom nu än att sitta och stressa kvällen innan, min taktik det.
 
Ska även fixa lite blogginlägg som ploppar upp här under dan och imorgon.
 
Min urgulliga kompis Matilda :*

Bloggidéer


Ridlektionen??... fyfan va dåligt det gick!

Uschh! Inte min favoritlektion direkt, skulle önska att få rida en timme till för jag kände mig inte klar :( Vi gjorde ruter ess övningen vilket jag inte gillar ändå och nu när jag hade Bakus gillade jag verkligen inte övningen. Jag skulle kunna säga att han inte är min typ av häst och att jag inte gillar att rida men det tänker jag inte säga. Ja visst är han tung och lat osv men då måsta jag bara lära mig att rida sådana hästar isf, så enkelt är det. 
 
Ska duscha nu så jag skriver inget mer, finns inte direkt något att skriva haha <3
Bildkälla

Liljas Brio

 
 

Går hem

Är på väg hem nu och är la framme om dryga kvarten. När jag kommer ska jag baka en äppelkaka för jag är gottegris ^^ sen ska jag också blogga göra läxa och sedan fixa bilderna på Matildas Brio vilket ska bli kul att se för att jag har inte ens laddat över dom till datorn än.

Min fina avatar från bilden idag :*


Går till skolan idag

Kände inte för att cykla så jag går ist, så simpelt blev det. Slutar kl 14 idag och efter det blir det läxa, bloggning och sen till stallet för att rida Bakus :) bilderna på Brio kommer förhoppningsvis nån gång när jag har slutat skolan :) ha en bra dag!

Ser ut som jag bor värsta ute på landet haha!


Godnatt <3

Hej!
Var i skolan och stallet hela dagen idag typ så har inte hunnit blogga, trött osv vidare nu så jag skiter i det och sover ist. Träffade lille Brio och oj va gullig man kan vara då! Bilder o sånna såker kommer imorgon för nu ska jag sova i min onepice, natti <3
 

Ludde













Blogger ligger nere

Bloggen får slappa lite under eftermiddagen medans jag är med Matilda hos hennes häst och fotar :) fast det regnar ju så vi får se hur det blir med det.


Godmorgon!

Går till skolan nu om 5 min :) Sen efter det åker jag direkt till stallet med Matilda och fotar och umgås lite med Brio och Matilda helt enkelt, superdag helt enkelt. Dessutom slutar vi ganska tidigt idag och har roliga lektioner om jag inte minns fel.

Godnatt <3

Ska gå upp tidigt imorgon så jag ska sova nu :*

Dagens outfit

Hår: Platt som fan..
Tröja: Pippitröja från New Port
Byxor: Gina
Inget speciellt idag utan bara varm och mysig i detta kalla väder.

Studying in candlelight ♥

Oj det bliv lite suddigt men skit i det :*
 

Liljas Brio

Hej!
Det har ju inte varit världens bästa bloggning idag, men men :( Just nu sitter jag i soffan och ska plugga lite SO och Svenska för vi har två inlämningar i det. 
Har vart en rätt så trög dag idag då två av mina bästisar (haha vad fjolligt det låter ^^) var borta, men som tur var hade jag ju David där som räddaren i nöden :) Jennifer åkte till Cypern idag och jag hoppas att du redan har blivit lite brun åt mig idag, det skulle behövas här hemma i Antartiks ;)
 
Och Matilda, vad gjorde hon idag då? Jo,hon var "hemligt" ledig utan att någon visste vad hon gjorde. men det visade sig vara så att hon köpte en häst tillsammans med sin syster Anna i skåne. Riktigt avundsjuk blir man ju då, hahaha. Fast som tur är får jag träffa sötnosen redan imorgon då vi åker upp till Brio som han heter direkt efter skolan och jag tar självklart med kameran :) Så var berädda på bildbomber imorgon :)
 
Nu ska jag då fortsätta med min lilla pluggstuga här då så ses vi senare :)
 
Bild lånad från Matildas fb ♥  "Lilla" Brio som han heter ;) Matildas syter ( på bilden ) är väldigt lång men hästen är ändå större, måste vara en riktig bjässe!

Omg omg omg omg omg omg omg omg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Matilda Lillkurre Johansson har ni köpt en HÄST tsm med sin syster!! GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Liljas Brio tror jag den hette <3
Följer med henne upp till stallet någon gång i snar framtid så då jävlar ska ni få se bilder!
http://lillkurre.blogg.se/ http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/http://lillkurre.blogg.se/
 
 
tror ni fatta att ni ska trycka på länken ;)

Sitter på franskan -.-

Jag slutar klocka kavrt över fyra idag och jag har inte hunnit blogga än ^^ Men jag bloggar mer när jag kommer hem :)

Nighty nighty <3

Ska messa lite med vissa personer och sen ska jag studera insidan av ögonlocken några timmar. Imorgon åker finaste Jennifer till cypern  en hel vecka :( Kommer bli tomt att cykla själv till skolan i en hel vecka, va fan ska jag typ prata med mig själv eller vara helt tyst ? Det går ju lixom inte ihop det där ...:(
Det jag önskar mig av dig är iaf att du tar med dig lite sol hem i en burk åt mig så jag kan sola litee... ni vet, jag fyller ju år nästa tisdag. Fjortis here I come!! höhö just joking!
Godnatt <3
Februari 2011, va liten jag var då ^_^

New Zeeland 2012

Vi började våran resa i Auckland där vi bodde hos några gamla grannar som mamma och pappa bodde brevid när dom bodde där. Här sitter lilla jag i deras båt medans vi fiskar, haha vad liten jag var ^_^
 
 
Här är då jag med fisken jag fånga, hade på mig en ful surftöja för att jag hade bränt mig som in i helvete ^^


 
 
 

En strandsmileys :)
 
De tre bilderna under var från en kvällspromenad nära hamnen :)



De fyra nästa bilderna är från en A&P show. Det är en slags marknad där man kan tävla i tex största pumpan och kan kan tävla i vem som klipper en alpacka fortast eller vems ponny som är finast osv. Riktigt cool lantlig sak.





Sen är resten avbilderna från när vi vandrade Milford Track i 4 dagar :) Googla det om ni inte vet vad det är ;)




Animerad Header!

Hej!
Ni som ville ha en animerade header av mig så vill jag gärna meddela att jag har lite tid över och kan tänka mig att göra några nu :) Så läs DETTA inlägg innan du skickar iväg mejlet till mig då det står allt vad som ska stå i mejlet osv.
Jag har även fått några kommentar om att ni har skickat iväg mejlet till mig men jag har suttit och kollat och jag har inte hittat några om en header som jag inte har sett så skicka iväg dom till [email protected] :)

Last night told you I loved ya, woke up blamed it on the vodka!





Rice Crispies!!!

Oj va gott det är!! Har inte ätit det sedan jag ver i England men det är fortfarande lika gott ^_^ Hahaha det är alltid så att jag äter "barnmat" till frukost på helgerna, Anna i ett nötskal :)

Godmorgon!

Hej på er :)!
Ligger kvar i sängen nu och bara älskar känslan att inte bli väckt ;)! Ska till stallet och ha knatten med Annie, Linnea och Klara vilket blir dunder kul! Ska nog fråga Linnea nr2 om hon också vill följa med för det brukar hon om hon kan :) Ska även ta med kameran och fota hästarna i hagen innan insläppet för jag har inga hagbilder. Fast jag vet ju inte hur vädret ser ut men det tar vi då :)

Bästa låttexten!!


Goodnight my lover, goodnight my friend, you are beautiful, you are beautiful for me ♥♥♥♥

Godnatt <3 Går och lägger mig nu för imorgon ska jag till stallet och då måste man ju va på bästa humör :) Om Matilda om du väcker mig imorgon kommer du vara död innom en timme, bara varnar dig lite...



Jag blev just träffad av en fladdermus!!!

Ni hörde rätt! Jag är ute med Zack och en fladdermus flög precis rakt in i mig :O!!


Solat hela dan idag :) Hoppas ni lägger märke till det :)

 
Visst blev det fint ? :) Känner mig så gyllernbrun och fräsch nu!! Mmm vad härligt!!!
 

Som ni förhoppningsvis fatta så skojade jag lite med er där ;) Sitter i soffan med ansiktsmask efter en jäätte lång dusch. Hörs med mera bloggning senare.

Bloggar jag läswr #6

Hej!
Det var längesedan jag gjorde en "bloggar jag läser" sak så jag tänkte göra en till nu :)
 
Denna gången blir det Dressyrmupparna! Denna bloggen har ja läst typ ända sedan jag började blogga vilket var väldigt längesedan och jag började väl läsa den för att den var så känd och alla andra läste den ^^
 
 http://dressyrmupparna.se/
 
Allmänt intryck ?
det allmäna intrycket jag får av bloggen är att det är en stor blogg med mycket läsare och att både Linn och Ingrid som driver bloggen kämpar mycket med den och jag tror aldrig någonsin att båda har haft någon bloggpaus samtidigt så det är altid någon som bloggar.
Betyg: 9/10
 
Inlägg? 
Inläggen tycker jag är bra och har bra innehåll men är oftast för långa eller förkorta. Jag tycker också att de är för seriösa ibland och kunde väl dra in lite mer humor i det hela men jag vet att det är en av sveriges kändaste hästbloggar och man inte ska fjolla runt på den ;)
Betyg: 6/10
 
Design och utseende ? 
Bloggen är super upplagd och dunder fin design och finner faktiskt inga designfel ^^
Betyg: 9/10
 
Bloggnamn? 
Dressyrmupparna, hahaha varesig vad dom tycker så tycker ja det är riktigt bra namn. De båda håller ju på med dressyr och det där med muppar gör det ju hela lite tjäckt med tanke på att det betyder efterbliven. Så Dressyrefterblivna är namnet ;)
Betyg: 10/10
 
Totalbetyg: 34/40
 

 
om bloggen får "dåligt" betyg, poäng mässigt tycke jag inte bloggen är dålig för det. Jag följer ju trotts allt bloggen och gillar den. Och den är antagligen bättre än min blogg.


Jag delar med mig av min överbraiga humor!

Visar er lite youtubeklipp nu som kan få er på bra humör och skratta lite granna ;)
Dunder cool snubbe på trummor. Man måste kolla på filmen i ca 1 minut innan det roliga börjar ;)
 
Denna har ni nog sett men den äger!!
 
Kommer inte ihåg om jag visade denna för er men den äger ännu mer!!
 

Wohoo!

 
Vet att jag inte har vunnit men jag vill ju ändå veta vad för pris jag får :) För det vet jat att jag ska få :) Och sen eftersom jag d´fick mer än 300 röster vilket var målet ska jag u lotta ut en pressent till nån av er läsare men först måste jag få veta vad ni vill kunna vinna av mig ? :) Så kommentera på så ska jag se om jag kan fixa det. Iphone skal eller nåt sånt :)

Dåligmorgon :(

Ja det är det för mig ifall för jag har VÄÄÄRLDENS mest störda och morgonpigga kompis >:(!!!
Ni behöver ju inte läsa texten under för den är lite lång men om ni vill veta varför jag har en piss dag idag kan det vara bra att läsa.
 
Det är så att jag och min kompis då är med i en orienteringstävling i skolan och vi är nästan klara och då vill min, väldigt tävlingsinriktade kompis bli klar först och sa att vi skulle orientera i landvetter kl 9 idag (landvetter ligger type en bit bort så man måste åka buss dit) men jag sa att vi kunde göra det en annan gång (för vi har typ 5 veckor på oss och vi är typ redan klara ) och till slut sa hon ja till att vi gör det en annan gång.
Men imorse då när hon vakna ville hon inte att jag skulle sova bara för att vi inte orienterade så hon åkte till mitt hus och stog och knacka på mit fönster tills jag vakna. Och smart som jag är trodde jag att det var min brorsa för han hade vart ute kvällen innan och jag antog att han hade glömt sina nycklar så jag gick upp för att släppa in "honom" men det var då min jobbiga kompis som hade kommit för att vecka mig. Jag öppnade för att säga att jag var vaken och att hon kunde gå nu men istället rusar hon in i mitt rum och sätten på musik och börjar dampa loss medans jag vill sova :( Fick inte ut henne ur huset föräns två timmar senare genom att dampa tillbaka och ta ca 1000 kort på henne vilket hon inte gillar  ch då var det redan försent för att sova igen :(
Och denna världens jobbigaste kompis är då DENNA personen :(
 
Och nu måste jag städa hela huset och rummet för mamma och pappa kommer hem imorgon ( jag och min bror har FF ) och nu ser ju mitt rum ännu värre ut än innan efter att Lillkurre har släppt loss sitt damp där inne :( 
Jag som skulle sova och chilla idag fick duscha och städa istället :(
 
Återkommer senare om jag inte har sommnat med riktig bloggning.
 

RSS 2.0