Fotboll

Har inte haft lust eller tid att blogga idag så har bara inte gjort det. Har ingen innspiration och aa orkar inte. Sitter och kollar på Chelsea Rubin Kazan matchen och rubin leder med 3-2 nu. Antar att jag hejar på rubin då den enda jag gillar i Chelsea är Torres. Stackarn nåste spela med mask i ansiktet efter att bli sönderbombad med skador. Han börja komma in i sin topform nu så det är skönt att se. 
 
Ska träna lite franska och plugga lite till ett prov jag ska ha imorgon på morgonen. Kommer inte blogga mer denna helgen då vi åker upp till sommarstugan på orust denna helgen så kommer ändå inte ha internet och känner inte för att blogga nu så aa.
Ha en bra helg!

Kommentarer
Postat av: Tova ~ TOVAEIVINSON.SE

Hej! Tänkte ta och tipsa om min pågående bloggtävling där priset är ett snyggt schockemöhle schabrak i valfri färg. Bara genom att ägna någon minut av ditt liv och följa tre enkla steg så är du med i tävlingen och har chans att vinna detta! Här hittar du tävlingen: http://tovaeivinson.se/2013/april/vinn-ett-schabrak-fran-schockemohle.html#comment

Kram! (Sorry om du inte vill ha sådana här kommentarer, men hittade ingen information om det på din blogg!)

2013-04-12 @ 12:43:29
URL: http://www.tovaeivinson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0