Superduper glad!!

Nu är jag så himmla glad för när jag vaknaoe var det redan 25 grader ute och det anser jag verkligen som sommar :) Solen skiner och inte ett ändå måln på himmlen :) Ska nog ut och lägga mig och sola nu och sen kommer mamma hem :) Se om hon är ledig imon så vi kan åka upp till landet :) Är så himmla sugen och annars ska vi nog ändå göra det i helgen för att klippa gräset :)
Bild på Zack tagen på landet :)

Kommentarer
Postat av: Jasmin - The dream of being famous!

Du kanske kommer strunta i denna kommentaren men jag kan åtminstone försöka... Min dröm har alltid varit att bli en skådis och äga ett klädmärke som är större än HM (som är väldigt stort) men man måste ju ta små steg i taget just därför vill jag att min blogg ska bli stor, väldigt stor! Så kolla gärna in mina kategorier och läs runt i bloggen lite. Vem vet du kanske gillar min blogg?
Annars hur mår du? :)
Har även en tävling där du kan vinne en design!  http://jaasses.webblogg.se/2012/june/tavling-vinn-en-design.html#comment (direkt länk)

Kommentera det på min blogg annars får jag ju aldrig ett svar! :P (allt det där med den nya blogg.se designen och så :) )

2012-06-29 @ 03:22:38
URL: http://jaasses.webblogg.se
Postat av: Tova & Lina ♥

Sugen på ett nytt schabrak? Eller kanske ett tagelarmband? Just nu så pågår två bloggtävlingar på vår blogg, en där man kan vinna ett supersnyggt schabrak från HV Polo och en där man kan vinna ett tagelarmband med tagel från sin egna häst + en berlock med sin hästs namn ingraverat.

Det tar bara några minuter att anmäla sig till bloggtävlingarna och ha chansen att vinna detta - självklart är det helt gratis!
Här hittar du tävlingen om schabraket: http://ponnysmurfarnas.blogg.se/2012/june/vinn-ett-schabrak-fran-hv-polo.html#comment.

Här hittar du tävlingen om armbandet: http://ponnysmurfarnas.blogg.se/2012/june/vinn-ett-tagelarmband-berlock.html#comment.

Kram! :D

2012-06-29 @ 12:35:39
URL: http://www.ponnysmurfarnas.blogg.se
Postat av: Julia

Hej, sjukt snygg blogg! Hur många unika läsare har du per dag?
KRAM!

2012-06-30 @ 21:49:05
URL: http://lullzz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0