Hemma

Vart i stallet :=) Red fanny :) Bästa dressyrpasset på terminen = SUPER !!! Ingen mer bloggning nu idag :( Trött och ska mysa med Familjen :)

Stall outfit

Dagens stall outfit. Jag vet, värsta fjortisposen ;) hahaha


Just de ja

Jag ska ju rida för mamma idag eftersom hon är i USA så jag hinner inte lägga ut bilder på det jag har köpt nu :( Men det kommer när jag är hemma :) Ska antagligen rida ute nu eftersom det är så fint väder (^.^) och pappa skulle vart med och tagit kort med systemisen fast vi ska ha mormor och morfar här på middag då så det går inte :(


Längesedan jag la upp en bild på en häst :( Hästen Hamlet i stallet ^

What doesn't kill you makes you stronger

Tjoo!! <3

Hemma nu efter att ha shoppat på frölunda :) Fast det hände en väldigt läskig sak på Gina :O ! Jag och jennifer var där inne och valde lite kläder och närm vi skulle gå till provrummet så såg vi att en man/kille i typ 30 års ålderna hade kolapsat och fåt en strokem typ eller nåt!!! As läskigt men som tur var så hade dom ringt ambulansen och hans kompisar var där och satt runt omkring !

Nu tycker jag att vi inte ska prata mer om det för det var så läskigt :P Köpte en t-shirt och en grå tröja och bandeau :) KOmmer ut bilder snart :) Ska bara fota :D


Sparar pengar förfult nu ( förutom när jag shoppar ^.^) så att den kan bli min! KOmmer antagligen få lite pengar nu på konfirmationen och efter det blir den min! bara min !!! :D Då j*vlar ska det fotas !!

Guld värd låt


Ute och shoppar

bättre uppD när jag kommer hem :)

30 april 2012

Godmorgon :) Försökte slänga iväg ett inlägg från mobilen förut men nejdå, det ville den inte :( Kan aldrig lite på att den ska funka för då blir jag bara besviken. Dagensplaner idag är: Duscha , Städa rummet och åka in till frölunda torg med Jennifer och shoppa :) Vad är det jag ska shoppa ? Jo jag vet faktiskt inte själv men typ lite smycken oc sånt till konfirmatioen :) Efter shoppingen så ska jag rida i mammas grupp för att hon är i USA :( De ska byta hästar och jag hoppas att jag får Bakús :)


Svensson Svensson

Har precis kollat klart på Svensson svensson i nöd och lust. Den va inte så jätte bra men man skratta en hel del. ska gå och lägga mig nu för imon ska jag och Jennifer åka till frölunda torg och shoppa :) Ska försöka få med mig lite smycken till konfirmationen och lite annat smått oh gått :) Godnatt !!
Konfirmationsklänning <3

Vinnaren av veckans blogg !

Nu är veckans blogg avsluad! Klicka på HÄR för att se om det var du och anmäl dig igen! :)



Nelly.com

Jadå, nu kommer det efterlängtade inlägget om vad som kom i posten i fredags :)
Jo först så har vi min konfermationsklänning :)
Sen så köpte jag även nagelgrejer :) Det är små plttor med inristade motiv på som man lägger nagellacket på och sen skrapar bort överflödet med ett slag kort. Sedan tar man en slag gummistämpel och stämplar man upp nagellacket och sedan stämplar av det på nageln. Asså jag är så himmla dålig på att förklara så ni kan få se ett litet klipp sen efter bilderna :)
En utav plattorna
Den andra plattan :)
stämpeln
Skrapan
De tre special nagellacken
Resultatet :)

Hehe

Rakade ju kroppen på hunden som vi brukar och sen brukar vi ju klippa benen och fixa till huvet så att det blev snyggt men nu innan jag började raka så glömde jag att kolla var saxen va och nu hittar jag den inte. Hunden ser helt missbildad ut men långt hår på benen och snaggat på kroppen :P Hahaha
Vill ha !! Mamma är i USA nu så om hon ser några ska hon köpa :D ^.^

Hemma

Hemma från stallet nu :) Det var as varmt och helt klart den varmaste dagen på detta året nästan, iaf den soligaste. Har märkt att det är premiär för alla som har cab eller motorcykel och de kör hej vilt på vägarna. Kom ihåg våran cab vi hade innan vi köpte övningskör bilen till min bror. Saknar den enorm mycket nu när jag ser alla andra glida runt som små stekare B) hahah inlägg och vad jag fick i nelly.com paketet kommer idag efter att jag har klippt hunden och solat i det fina vädret :)


Bilden fotad idag - Bevis på de fantastiska vädret !

Glöm inte av!

Att anmäla er till veckans blogg!! Det ända ni behöver göra är att skriva "jag är med" i kommentarsfältet så har du chansen att bli utsedd ! Vinnarenpresenteras ikäll ngn gång efter ponnyakuten :)


Whistle

Så himmla goo !! <3 Värsta sommar feelings flowing towards me!

Knatte

Åker till stallet för att ha knatte nu :)

Ny design ?

Vad tycker ni om den nya designen ? Eller är den för randig ? Funderade om jag ville ha någon blårandig säckväv som bakgrund ist ? Men jag hittade ingen :( Suttit och kodat hela morgonen så jag hoppas att jag blir nöjd med denna och inte vill byta på ett tag :P Har ni märkt att jag har bytt bloggdesign typ en gång i veckan på den senaste tiden ? hehe jag blir aldrig nöjd :( Om ni inte kan se designen uppdatera sidan eller tryck f5 :)


Vilken bild ska jag välja ?

Jag måste välja en bild på mig och en bild på typ natur eller ngt sånt till min header och jag vet inte vilka jag ska välja :O
Natur
Natur
Natur
Bilderna ska dock vändas på och redigeras först ;)
Mig
Mig
Samma sak med dessa bilder att de måste beskäras och roteras och sånt först ;)

Dagens planer

Godmorgon ! Sovit gott ? Det har verkligen jag om ja får skryta lite ^.^
Dagens planer blir :

*Gå upp ur min mysiga säng

*Gå ut och fota

*Åka till stallet och ha knatten

*Hem igen, fika med kompis


Tillfällig design

Gjorde min första design i gimp precis :P Mkt svårare an PS men det funka iaf lite. Fast när jag har inhandlat min vackra kamera är det Photoshop jag ska spara till eller en extern hårddisk att ha bilderna på då jag egentligen kan låna mammas mac om jag vill använda ps.
hann inte fota sakerna från nelly.com så det får bli en sak att lägga på listan inför morgondagen <3

Bakåt i tiden

Denna låten ger så mycket minnen, sjöng den i kören ett tag och den for igenom mina öron 27/7 <3 Så mysig ären!!


Grandma and Grandpa

Tjoo bree !! Sitter vid mormor och morfars dator nu medans dom flyttar tunga möbler som inte jag kan bära ^^ Blev inte så mycket bloggfix för att vi åkte hit istället men jag fixade iaf lite olika kategorier och ska fixa lite mera nu. Någon som har några tips vad ni vill ha på bloggen ? Eller är den perfekt?, Skulle inte tro det ;) Ne men ni kan väl kommentera om det är någon ny kategori ni vill ha. Senare idag när vi åker hem ska jag mmysa med familjen, gå ut med hunden och äta och kolla på TV. Mysigt. 

Kan la se om dom har photoshop på denna datorn så kanske jag kan göpra en header här :) Fast bilderna till headern är ju på min dator.

Har ni tänkt på att jag gärna skriver smileysar efter varje mening i stället för punkt ? Kom och tänka på det precis och det har liksom bara blivit en vana för att jag tycker att texten ser så tråkig ut annars. Kanske va lite outside snack där men n aja :P

image description
Berättar när jag kommer hem vad jag fick i paketet. Ngn som kan gissa?

Kommer hem..... snart :)

Ska dra och kolla in mormor och morfars nya lägenhet nu :) Spänande som attan :D
image description
Har blivit helt beronde av detta spelet som finns på min Iphone och heter nuts :)

Godmorgon ♥

Idag blir en riktig fixa bloggen dag! Ska försöka ta tag i headern och fixa lite olika kategorier och massa tidsinställda om tiden blir över :) Ska också följa med till mormor och morfar så jag vet inte om allt hinner bli klart men vi får la se helt enkelt ;)

Myspys

Myser med vovven och familjen framför let's dance :)<3


Retro

Sitter och lyssnar på massa gamla goda låtar och dessa är några av de som går igenom mina öron.


Hahaha


Undra vd det kan ligga i paketet ??


Back in time

Tja tja !!
Ne bah skojja lite med er ;) Internet är på banan igen :) Kulit :) fast jag ve ändå inte om jag kommer kunna blogga så mycket nu idag för jag ska till Mormor & Morfars nya lägenhet som tar typ bara 2 min att åka till med bil :) Kul att få träffa dom oftare då dom bodde 1h och 30 min bort förut ;) Vart i skolan idag och hade lite chill fast ALLA andra klasser slutade typ 1 timma innan oss , surt. Men man får la bita i det sura äpplet och gå vidare. Men våran lärare ville inte släppa oss så han sa att vi kunde köra hänga gubben fast med typ siffror fast jag satt och måla lite ist :P Vill ni ha film från lektionen ?

Åke o Rudolf


Beroende

Märker nu hur beroende man är av Internet! Internetet har lagt av här hemma hos mig så jag kan inte blogga :( var ju på Konfermationsträff förut och de va la kul men vi gjorde inte så jätte mycket :) hoppas internet kommer tillbaka imon på riktigt så att det blir upD :) återkommer mer imon på mobilen annars om de skulle vara mer problem :)


Hinner inte -.-

Hinner inte blogga få jag måste på ett Konfermationsmöte som håller på till kl 8 :( efter det när jag är hemma uppdateras bloggen som vanligt :)


Kill my boyfriend


Överraskning!!

Ska typ skaffa medryttarhäst fast det lutar lite mer åt fordervärd ;) En tjej i stallet ska hyra häst från sjöstjärnan efter sommarn och vill ha medryttare/fodervärd några dagar i veckan och klar jag vill hjälpa till :) Bussen som går utanför mitt hus stannar precis utanför stallet så det passar perfekt :) Kommer mer info sedan när jag vet lite mer :) Skönt nu att ( förhoppningsvis, är inte säker men antagligen) ha hästen i ett stall med bra bussförbindelser :) Min förra medryttarhäst stog på Annas ridcenter som typ ligger mitt ute i skogen och utan ridhur :( Ingen bra komination så jag inte har någon som kan köra varje gång :P
Någon som har tips om vilken hästsom är bäst på sjöstjärnan ? Gillar alerta hästar som lyssnar bra på anvisningar men inte för het eller för "slö" <3
Tips ?

I stallet

Ska rida nu :) Jippie :) Kolla bloggen ikväll då det kommer ett inlägg om en överraskning :D

Veckans blogg påminnelse !

Glöm inte att anmäla dig och din blogg till veckans blogg ! det ända du behöver göra är att skriva "jag är med" i kommentarsfältet för att delta! Vinnaren pressenteras på söndag, lycka till :)

haha

Synd att det är på tyska men hästen var iaf duktig !!

har inte bloggat på ett tag

Och det hinner jag inte nu heller men jag måste ju typ. Sitter och äter nu och ska göra mig iordning för att åka till stallet så tidigt som möjligt :) Jag ska rida och jag vet inte vem jag får men jag och Klara ska också fixa saker inför Vi i Stallet som vi ska hålla i om vi får ihop ett lag :)


Klar... eller asså typ

Klar med dagens måste :D
jag har gått i skolan
vart på USS möte i stallet och chillat :)
Jag har typ lite ångest för att jag inte har tränat alls på glosorna även fast jag kan dom men vi får se hur det går imon helt enkelt :)
Längtar tills jag får hem mina saker från nelly.com! Beställde ju inte bara ne konfermationsklänning utan också några nagelgrejer som kommer bli så coolt ;)
Puss hej nu ska jag chilla :D
Klänningen jag beställde :)

Min åsikt

Här kommer då ett åsiktsinlägg om jad jag tycker om bett. Ja, den kära metallsaken som oftast bor i hästens mun och är nära grannar med tyglarna. Om då hästen skulle vara lägenheten och bettet hyresgästen. Då skulle du vara hyresvärden.
Om då ett skarpt bett skulle vara en gubbe som betalade väldigt mycket i hyra och det skull passa dig väldigt enkelt och inget strul med att få pengarna i tid och så varje månad. Men när gubben flyttar ut ur lägenheten ser du att väggar, tak och golv är väldigt skadade och fula och det mesta är försört av denna lilla argsinta surgubbe. Och han sticker ifrån som om inget har häst och lurar dig bara på pengar och vägrar att betala i skadestånd.
Men om du fick välja mellen en annan hyresgäst, Fru Gunnarsson som är så snäll och har har lite mindre pengar men ändå betalar precis så det blir bra och är väldigt trevlig mot dig som hyresvärd och mot lägenheten och häller allt i toppskick och lite till.
Ja, när Fru Gunnarsson flyttar ut ur lägenheten så är allt perfekt och inte en ända skråma på varesig väggar, golv eller tak. Utan lägenheten är tillochmed mer värd en när hon började hyra den.
Vilken hyresgäst skulle du då vilja hyra in i lägenheten ?
Jag skulle vilja helt klart välja Fru Gunnarsson utan tvekan. För jag vet att kon kommer  ge mig det jag ber och och lite till.
Det är samma sak med min åsikt med bett. Gubben är som ett skarpt bett, gör att hästen går jätte fin och kröker på nacken perfekt men när bettet flyttar ut ser man vilka skador det har gjort för att hästen ska gå så fint.
Men det mer mjuka bettet "städar" lägenheten om du ber på rätt sätt. Om man vet hur man ska hantera hästen med ett mjukt bett och vet var knapparna sitter kan det och går oftast mycket finare än med skarpa bett.
Så det är min åsikt och jag tror säkert att det finns många som tycker lika dant som mig.
fint vs fint 

God natt sov gott <3

image description

Smileyface

Har mobilbloggat hela dagen men inget inlägg har kommit upp :( Tror blogg.se appen har lite svårt att bestämma sig när den vill blogga eller inte :(
Var i skolan och hade lite chill och sedan följde Matilda med mig hem och så åkte vi till stallet och kolla när mamma red :) Klappade även på alla hästar för Matilda har själv ridit på gunnebo en slutade och ville följa med och titta hur det ser ut idag :) Inte så mycket har ändrats men vi har fått några nya hästar och det har byggts leksaks kossor bakom stallet att leka på som jag har fina filmer från idag ;)
Ska träna inför ett prov nu så det blir inte mycket mer blogg men jag ska fixa lite tidsinställa och sånt och sen kanske jag lägget in ett åsiktsinlägg från min gammla blogg jag har skrivit och gör några nya att lägga på lager så jag har lite att skriva om :) Tips ?
Kom ihåg att ni gärna får ställa frågor om det är något ni undrar så ska jag försöka svara på det så fort som möjligt :)



Matilda

Är med matilda nu :D Bloggen ligger down low :(

x3

Alla rätt!! På en tredjedel av glosorna -.- Har tyo 165 glosor tre verbformer tills på torsdag :/  Fast jag kand dom så det gör inte på mkt :P Ingen mer träning för mig :D

Vinnaren av veckans blogg !

Veckans blogg är avslutad !! Kul att så många ville vara med denna gången! Ni kan redan nu börja kommentera "jag är med" för att få chans att vinna nästa vecka :)
Klicka på bilden nedan för att se om det var du dom vann  !
vinnaren lottas ut och är inte på något sätt fovoriserad !

Avslutning

Kom ihåg!
Veckans blogg avslutas ikväll ngn gång efter PA så passa på att anmäla er nu då!! ^^

Nu börjar jag

Har kommit hem från stallet och kollar på världscupen i hoppning nu och ska börja lite med designen :D Är så glad att det är så många som har anmält sig till veckans blogg och man kan fortfarande anmäla sig. Bara att skriva jag är med i kommentarsfältet så har du en chans att vinna.
När vi hade knatten i stallet så var det en liten kille som hette Edvin (tror jag) som vi ledde och var sjukt söt. Han tälde frågor hela tiden och var jätte seriös med dom :P Tex:
Edvin: Om man skjuter hästen... blir det hål då?
Vi: Aa ^^
Edvin: Blir hästen ledsen när den är trasig ?
Vi: Aaa^^
Edvin: Då måste man  lämna in den på verkstad för lagning :P

Hahaha gulligaste ungen på länge :P
Nu får jag allt ta och börja med designen :) Ha de !

Är i stallet me Emma


.

Är i stallet nu :)
Bloggar mer när jag kommer hem!
image descriptionimage descriptionimage description

Ny

Det blir en ny header ngn gång denna vecka :) Börjar med den ikväll och det blir ngt i stil med den gråa och ljusrosa bakgrunden jag la in nu :)

Godmorgon solstrålar!

Ne, det regnar faktiskt här :(
Längtar verkligen tills min saker landar i brevlådan :P Köpte inte bara klänningen utan även lite nagelsaker som jag ville ha när jag var liten men aldrig fick köpa :P Det är faktiskt riktigt cool och man typ lixom stämplar på naglarna. Nu ska jag ta och läsa lite bloglovin och sedan ta på mig stallklder och cykla till stallet och ha knatten med USS. Ngn som vill komma till Gunnebo Ryttarsällskap kl 14.30 och rida ponny ?
Man måste ju göra lite reklam :P
Ännu lite mera reklam ;)

Landar snart i min brevlåda :)

Har beställt hem denna fina klänning att ha på konfermationen :) Super fin i spets med flätat bälte :)
Längtar tills denna goding kommer till postkontoret så att jag kan få hämta ut den :)
Jag är egentligen en sån person som hatar klänningar och allt vad det heter med denna var riktigt min och jag kan tänka mig att det kommer användas riktigt mycket i sommar :D
När jag ändå håller på kanske jag ska bäställa hem lite mera :P hihi

@ home

Hemma nu efter en lång dag på landet :) Tränat Zack i agillity bl a och ätit go tårta så jag är proppmätt :P Bytt design på bloggen för att jag hade med mig min gammla dator med PS men det är en gammal version så jag ska se om man kan uppdatera den för nu kan man inte göra animerade headers :( Är inte så nöjd med bakgrunden på desgnen men ska se om det går att fixa någon typ cream vit med lite krumelurer på :P Fråga till er läsare: Vet någon om det går att göra animerade headers enkelt i gimp ? Asså man behöver inte göra själva headern där men asså att man bara kan animera tex två bilder ?
Imorgon bil det start på dagen i stallet och ska ha knatte med USS och sedan får vi se vad det blir av dagen. Kanske åker och shoppar lite med någon kompis eller kanske åker och kollar på systemkamera med pappa :D
Nästa inköp. Canon eos 1100d

Away

Är på landet= med inget internet eller teckning :( Mer blogg kommer ikväll :)

Godnatt

Datorn har inget batteri kvar så jag säger godnatt nu :)


Digging a hole


Hiss & Diss

Hiss:

Jag vill hissa dessa über snygga converse med Amerikanska flaggan på :)

 

 

Diss:

Jag vill verkligen dissa jeans som man har gjort egna hål i. De e helt ok om byxorna e kopta eller om de e shorts. men annars, Piss Off!


TGIF!!

Äntligen är veckan slut :) !!! Haft temavecka och vi jobbade med ANT ( alkohol, narkotika och tobak) och gör egna arbeten om det typ. Inte så jätte kul men det går bra. Och sedan har vi dansat också :) Kommer upp en hiss o diss sedan och en gulli film på Zack :)
jag har bestämt mig vad jag vill ha för kamera :) det blir en canon eos 1100d :) Måste bara spara ihop penar först så blir den min :)

Godnatt

.


Glöm inte av

att man fortfarande kan anmäla sig till veckans blogg :) Det ända du behäver göra är att skriva "jag är med" i kommentarsfältet :) Vinnaren dras på söndag :D Lycka till :)


Ur tråkigt

Sitter helt ensam hemma och kollar Hockey på TVn och jag gillar inte äns Hockey. Då har man tråkigt. Sitter också och äten en risifrutti och ska kolla Hofh's gimp-skola nu :)

VideoB :D

Ni fick som ni ville :P hahah här kommer den iaf :)

VideoB på G

Tjaa tjaa!!
Nej jag bara skojja med er lite :P Jag är inte sån :P Eller ?
 Ne men jag var ju ute i skogen med Zack precis och då passade jag på att göra två videobloggar men dom kommer upp här ikväll men jag ska bara ladda upp filmerna på andra datorn och fixa till videofyme eller vad det nu heter så kommer det upp här :) Första videobloggen på denna bloggen :P
Piiinsamt :O ne nu skojja jag igen :P Jäklar va roliga jag är nu för tiden :P

Gulli Boo <3


PMS

Ja det är vad min gammla datpr har-.-' Den får typ värsta humörsvängningarna och ena dagen funkar den, sen slutar den funka och nu funkar den igen :) Älskar verkligen när den funkar då den har PS och jag kan sitta och redigera lite bilder och fixa saker till bloggen men ibland är den verkligen ett svin !


Ute med älskling <4

.


Kul man har då

Tycker den såg ut lite som våran präst :p


Mulen dag idag

Men det blir säkert jätte bra :)

Btw så slutade min gammla dator att funka igår igen -.-'


Nu blev det svårt

Har precis kommit ur duschen efter att ha ridit bakús igen :) Svin kul och svin gulli är ponnin <3 red som ett timglas med skänkelvikningar och raka spår. Gick rätt så bra, helt nöjd med passet är jag inte med det var väldigt kul och han är ju så gullig så man kan ju knappast vara onöjd efter ett pass med Bakús :p
Imorgon ska jag nog inte göra så jätte mycket men vi kanske ska fira morfar som fyller år idag ( ock min hund ) eller så kanske vi ska göra det på lördag men då får jag inte vara med och hjälpa till på blåbärshoppningen på ridskolan för de små barnen. Såg idag på startlistan att det var en unge som hade anmält sig till klassen 10-20 cm. Så gulligt och jag skulle gärna vara med och kolla på det ^^ men ni får ha det gött hörs vi imon <3



GRATTIS ZACK & MORFAR !!!!!!!! <3


Veckans blogg

Nu gör vi igång med veckans blogg som avslutas på söndag :) Det ända du behöver gjöra är att skriva jag är med i kommentarsfältet :)

Den funkar !!!!!!!!!!

Så jävla glad nu !! Testade min gamla dator och nu funkar den efter att har varit död i ett år :)


Glennifer

Hello :) Sitter hemma lite snabbt hos Jennifer :) Och ja det ska stå Glennifer i rubriken :* Ne men vi typ sitter här :P Ska till stallet sen och rida och jag hoppas serriöst att jag får Bakús och att han iaf bockar lite idag ;)

Nolifer for real


Grattis 18 april !!

Vill såga grattis till fyra personer ! Men främst till min morfar och min underbara hund som fyller år idag !!!! Och sen fyller även en killkompis och Kissie år så grattis till dom med !!!

Berlin dag 1

Tänkte att jag skulle berätta dag för dag om vad vi gjorde i berlin och hur j*vla kul vi hade. Asså det har varit den bästa resan utan föräldrar någonsin och kommer bli väldigt hård att slå!

Resan dit började i onsdags den 11 april 2012 kl 07.30 på morgonen. Vi samlades 07.15 i råda församlingshem med våran packning och tråkiga morgonhumör för att bli avcheckade och kliva på bussen. Det var en najsig buss där man kunde fälla ner ryggstöden, det fanns armstöd och persiener och gardiner och dra för. Perfekt för att sova i och åka långt. Men sova blev inte av över huvudtaget. Man kände ju inte alla då och då kändes det ju lite konstigt ifall man somnade mitt i allt när alla var vakna och hyper.
Fick reda på att busschauffören hette Kurt och gubben som körde grupp 1 buss hette Bengt. Så Kurt & Bengt var något man skämta internt om hela resan då det var två jävla sura svin.
image description
Bäst bussen <3
Snyggaste bussen dessutom !!
Buss åkte vi i ca 12 timmar inklusive färja och sen var det ju massa mat pauser och sånt på det så det tog ett bra tag. Vi åkte på två färjor och den första var bara i 20 min från sverige till danmark och sedan var det att sitta och åka igenom hela danmark för att sedan åka färja till danmark till tyskland. Den sista färjan tog ca 1h & 20 min och efter det var vi framme i tyskland. Därefter åkte och åkte och åkte vi vidare i bussen tills kl 8 ungefär då vi åt hamburgare på Mc Donalds. Det ironiska var att det var en av assistenterna som kunde tyska och hade därför ringt till denna donken för att se om dom kunde börja göra hamburgarna före så att alla skulle vara klara kl 20.00 när vi kom fram men dom trodde inte på oss och trodde att vi skulle skämta med dom när vi sa att vi ville ha 47 hamburgare och lika många drickor och pommes. Men vi kom iaf instormandes på den lilla donken och ni skulle se deras miner när våran buss rullade in på deras parkering, hahaha :P Men när vi åt på maccis hade Kurt (surgubben, svinet, farbrorn, busschauffören) kört iväg med bussen och tagit med sig all packning så vi fick gå från donken till vårt vandrarhem JH am Wannsse. Inte så jätte jätte långt men de var lite jobbigt med tanke på att man precis hade ätit och suttit på en buss hela dan var det lite anstängande hahaha :D
Men vi kom iaf fram och fick vårat rum. Jag bodde med Matilda, Jennifer och lovisa i rum nr 333 på våning 3 och när vi hade tävling så hamnade alla i grupp 3 :O Läskigt för oss som har sett filmen the fourth kind :S Aja Det var ett rum med två våningsängar ett litet bort och fyra stolar. Rummet hade ochså ett badrum med handfat och två speglar och lite hyllor och sång och sen var det en dörr till en gemensam dusch man delade med rummet brevid. Toa fanns inte i rummen utan iu korridorerna  där det också fanns bänkar man kunde sitta och umgås.
Vårat lilla kortbord där alla kortkvällar hölls ;)
Jennifer och lovisas säng
Min och Matildas säng :) Jag sover överst ;)
Spegel i "badrummet" ;)
Det var allt från dag ett typ. Efter vi hade tagit dessa bilder gick vi typ och la oss :) Kan hinta med att nästa inlägg " Berlin dag 2" Kommer handla om när vi var på koncentrationslägret sachsenhausen :)

Kommentera

Jag har skit trisst så jag undrade om ni kommenterade era bloggar så kan jag läsa dom och så kanske jag börjar läsa den bloggen på heltid :) Kul va ;) Så kommentera på nu !!

Done my nails

Är ju sjuk idag så jag passade på att fixa min naglar :)
Skojjsigt och riktigt

Vackert!

hihi <3 Lite kul att skriva med annat typsnitt och jag hoppas att ni kan läsa det på eran dator för det är nästan lika gulligt som mina naglar <3<3<3<3



Före:



Efter:


Reminder

Glöm inte bort att följa mig via bloglovin HÄR eller i sidofältet !! :)

<3

Älskar dig <3


Jag har inte försvunnit

Hej alla glada :)
Nej jag har inte försvunnit utan jag är nu hemma från Berlin och vi hade as kul( kommer ett inlägg imon med bilder och sånt) blev typ sjuk de två sista dagarna och hade ont i halsen och hostade hela tiden och det var samma sak igår fast jobbigare. Och idag då har det blivit ännu värre och jag hade feber inatt och nu har mamma tvingat mig att stanna hemma :( suck. Fast det är la bättre än att smitta ner alla andra. Var ju på skol DM igår med alla hästtjejer och våran skola vann. Jippie! Hade med mig systemkameran och fotade massor så nu ska jag se om jag kan redigera dom och lägga upp dom på bloggen.


12 timmar i en buss

Såhär blir Matilda när man säger att vi ska sitta i bussen i 12 timmar. Ahahaha☺


Resan har börjat


Testar

Just nu testar jag att mobilblogga och ser om det funkar att lägga ut bilder och så :) ska na na nu i min mysiga säng men en go lurvig hund i som jag kommer sakna sjukt mycket under tiden jag är borta :( Kommer hem på söndag kväll rätt så sent tror jag så då vet jag inte om det blir någon bloggning och på morgonen därpå är det tre tjejer i min klass som ska tävla finalen i skol DM i hoppning så då ska vi som rider med och heja på :) Gör kul fast vi ska samlas kl 07.15 vid mölnlycketerminalen så jag hinner nog inte blogga då heller men vi får se :)

Kolla in den underbart fina hunden jag har :)


Saker vi borde göra i tekniken !

Riktigt coola saker vi börde göra i tekniken :D
Imorgon åker jag till Tyskland/berlin som ni säker vet med konfermationen och det ska bli super kul :) As taggad inför allting och sånt och idag (senare) ska jag testa att mobilblogga och se om det funkar för då kommer jag kunna blogga från mobilen på bussen hela ( hoppas jag ) imon :) Jippie :) För jag hinner ju inte sitta och göra tidsinställda för hela helgen direkt :P
Och om det funkar, ska jag blogga från mobilen minst varje kväll så att ni har någonting att läsa :)

Typiskt mig

Hemma från frisören nu och blev jätte nöjd :) Nytt och frescht :) Har ju hållt på att packa inför berlin imon hela dan idag och då var jag tvungen att tvätta ett par byxor och då hade jag glömt att ta ut hörlurarna som låg i : ^_^ Typiskt mig asså, det är typ fjärde gången dessa hörlurar har hamnat i tvätten och dom funkar nästan bättre nu :P Älskar dom :)
Lööve 2 the earphones !!
Före:
Värsta fulfejset ^_^
Efter:
Värste mega fula fejset här ist :P

Ny design uppe :)

Fixat en snabb ny design på bloggen att ha medans jag är borta :) Har packat hela dan och vart ute med hunden i regnvädret :) Men nu ska jag dusha och sen bege mig ivag till frissan :) Har ingen aning om hur jag vill klippa mig :O Inte bra :P Några förslag ?

I'm back for a while

Hello alla goa superduper bra läsare :)
Som ni märkte nu så ar jag tillbaka, men antagligen bara för idag då jag åker till berlin med konfirmationen imorgon 07.15 -.-' Hatar att gå upp så tidigt men vi hoppas iaf att det blir jätte kul :)

Dagens planer blir idag att:
  • Klippa mig kl 3
  • Packa inför berlin
  • Gå ut med hunden
  • Börja med en ny vårdesign på bloggen
Kommer lite mera uppD senare idag också men jag måste verkligen packa så jag gör det när jag kan och det samma gäller i berlin :)

Take a break

Måste tyvärr ta en bloggpaus :( Imorgon åker vi till landet och där finns det iget internet och jag har inte hunnit göra några tidsinställda nu sista veckan innan påsk och nu på onsdag åker jag till berlin med konfirmationsgruppen :) Kul kul ska det bli och jag kommer berätta massor om det för er sen och massor med bilder från resan och landet :) Gick på sista gudstjänsten idag och hade väldigt kul med kompisarna  efter det :)
Kom på att jag måste köpa en extern hårdisk till min lilla mac så att jag kan få mer minne då jag tar extremt mycket bilder och laddar upp alla på datorn och jag är en sån som INTE kan slänga några bilder :P Typiskt mig :)
Chillar lite nu med alla saker då man ska skriva typ Dag 5...bla bla bla då jag inte kommer ha något internet men det kommer antagligen komma ett långt inlägg om det eller flera små :P Det får ni bestämma :) Men vi hörs om ca en vecka eller mer då jag kommer vara bortkopplad frånvärlden. Hahah ne bara skojja men jag tror inte jag kommer ha något internet men jag vet inte :P Vi får se :)
Kram Kram :)
Hittat värsta flum bilderna på min gammla tegelstensmobil och detta är då en hatt och en spegel från landet :3

Nöjd och glad med varmchoklad

Jippie vad nöjd jag är :) Har vart i stallet idag och var lite skeptisk först då jag fick en liten svanryggad ponny vid namn Ryan ( Ryans Deal ) men sedan ville lilla goa Klara ville byta med mig då hon hade Ronaldo :) Min älskling !
I början var både han och jag lite ovana men i slutet gick det galant :) Vi skrittade ut en liten sväng i början och sedan började vi rida fram på riktigt :)Efter det var det att hoppa fem och en halva och studs på varsin långsida :) Kända att jag hade lute för korta tyglar först i början så att armarna blev lite mer raka och sisten paja i språnget med det fixade sig till efter några språng :) As nöjd osv men nu ska jag plugga fysik så ni får ha det bra :)
Bild från landet :)

Dag 4

Dag 4 – Mina passioner
Ja du, vad sa man skriva här då ? Jag har en passion och det är ridning och en annan kan va djur så jag har rätt många men orkar inte rabbla upp alla :P

Dö trööttt

Vet inte varför jag har stannat uppe när jag är så här trött men aja. Bara tre skoldagar kvar nu och efter det får jag vila ut !! Och på ONSDAG åker jag till berlin med konfermationen :) Kulit.se !!

Coolt


Dag 3

Dag 3 – Det här åt jag idag
Har ätit våfflor idag till brunch ( frukost-lunch ) Jätte gott med grädde och sylt på :) Och sedan ska jag äta Kyckling sen till middag väldigt snart :)

Inte ett moln

så långt ögat kan nå
inte en droppe regn
på flera dar
Med en glass i min mun
Och med sandaler av plats
Ligger jag i solen och bara tänker på dig
Sommaren är kort...
Ne här ska vi inte sjunga :P Eller jo kanske lite ;)
Var ju precis ute med min hund Zack på typ en as lång promenad :P Tog alla promenad slingor jag kunde komma på och la ihop dom till världens längsta :)
Tränade lite Agillity också när vi var i skogen och när vi kom ner till stranden badade han :) Eller aa, inte bada men jag kastade ut pinnar och han hämtade dom. Fast min lilla damp hund gillar inte att simma så han går bara ut till magen för då blir det lite för klallt ^^
Senare idag ska jag på utvecklingsamtal -.- det är ssåååå tråkigt !! Det ända man gör är att sitta där och prata om skolan. Bland det tråkigast man kan prata om :O Och det sämsta av allt är att jag missar USS mötet för att utvecklingsamtalet ligger precis på samma tid -.-' Jag har inte kunnat vara med på USS möterna på typ 2 gånger ni ( :O ) och jag måste verkligen gå men så kommer det där jävla utvecklingsamtalet iväge :@ ! Nu är jag sur :P Kan väl glädja mig själv med att jag ska till stallet imon och hoppa :)
Venne vem jag har med det blir inte Bakús i alla fall :) Hoppas att ni har haft en bra dag för det har jag haft hitills för det har jag haft och jag hoppas att det ska fortsätta så :)

Zack

Är ute på långpromenad mer blogg kommer när jag är hemma


Våfflor

Sitter och äter våfflor nu som jag har gjort :)

Min humor

Satt och skratta åt detta i typ 3 timmar när jag såg det :P Min humor asså !!

Inte för att skryta

men jag är ledig imon :) Ha studiedag :) Jippie :) Fast har uvecklingssamtal sen på kvällen och sedan blir det att skynda sig till stallet för USS möte om jag hinner :)

Dagens Outfit



Veckans Planering

Nu kommer veckans planering :)

Måndag: Skola, chill och kanske stallet

Tisdag: Studiedag, utvecklingsamtal ( på min studiedag -.-) Uss möte i stallet

Onsdag: Skola, stallet hoppning :)

Torsdag: Skola chill typ

Fredag: Långfredag, ledig :)

Lördag: Ledig :) Åka till landet kanske

Söndag: Är på landet kanske :)


det var veckans planering men det kanske ändras lite men så här ser det ut i grunden iaf :)


Dag 2

Dag 2 – Min familj
Min familj ja, Den består av en mamma en pappa och en bror och jag då :) Vill inte lägga ut för mycket om min familj men kan säga att alla i min familj kommer från olika länder :) Är född i Australien min bror i Nya Zeeland och min pappa i England och mamma :) Typ familjen annorlunda :)

Sitter i skolan

för er som vill veta det så sitter jag i skolan och fixar tidsinställda åt er :) Nöjda ?

:'(

Haft en jätte bra dag idag :) Eller asså det va kul och så fast för min kompis har det inte vart så kul ;( Vet att du läser detta och jag vill att du ska veta att jag tänker på dig!!  <3 Ska gå och bada våran lortiga hund nu och jag vet inte om det blir något mer inlägg idag :P men vi hörs !

I got my ass back home

Nu är jag hemma från konfermationen :) Det var la inte jätte kul men inte jätte tråkigt och jag fick en stämpel i mitt lilla häfte så det var bra. Man ska nämligen få 8 stämplar för att konfirmera sig och nu har jag bara en kvar på påsk :) Bloggar mera sen för min dator har 1procent kvar och jag hittar inte laddaren :O Men vi hörs senare :)
Tröök fakta <3

Dag 1

Dag 1 - Om mig själv
Okej då :) Jag heter Anna-Jean Mallard är 13år och fyller 14 i september. Älskar djur av alla slag och har en hund vid namn Zack, 2 gerbilder och massa fiskar :) Rider gör jag också 1 gång i veckan och letar medryttarhäst lite smått men det bli väldigt svårt nu med allt och USS så jag vet inte hur det blir med det. Jag älskar att fota och fotar just nu med en Nikon Cool pix men lånar mest min pappa systemkamera medns jag håller på att spara till en egen :)

Hinner ikke blogge

Nej som sagt hinner inte blogga :( Kom på att det var konfermationsmöte och gudstjänst som började klockan 11 idag och jag sitter fortfarande i pyjamas :P Men jag tar med min mobil och bloggar i pauserna om jag hinner och annars ska jag fixa ett tidsinställt under dagen med den nya blogglisan som börjar idag :)
Matildas lille hund LUDDE :)

RSS 2.0