It describes you twice


Bloggpaus

 

Snapchat

Äntligen hemma från sjukhuset :D Nästan lite deprimerande att vara där nu och det är ca tre kilometer att gå från bilen till rummet och sedan när man ska gå till pressbyrån blir det typ tre kilometer till eftersom rummet ligger på ena sidan av sjukhus delen och bilen och pressbyrån finns på andra sidan helt och hållet.,
 
Skulle vilja lägga mig och sova nu eftersom jag är såtrött men måste få i mig mat så jag tar och snapchattar och smsar lite undertiden. Skicka till annajeanmallard tror jag att jag heter på snapchat :)
Ha de gött!

Hej!

Kom precis in genomdörren efter att haslutat as sent och sedan stannade ja kvar och pratade lite med Viktor efter skolan. Resten av familjen har redan åkt till sjukhuset och om en kvart kommer morfar och hämtar mig så ska jag också dit. Bor där numera ;) Måste hinna äta innan han kommer så HEJDÅ! :)
 

Panik

Har ett ända plagg i min garderob som verkligen är rosa. Och när jag väl har på mig det får jag verkligen panik för allt är så rosa haha :p


Dagen avklarad

Har egentligen haft jätte mycket tid att blogga idag men eftersom jag sitter och slösar bort min tid på facebook hela tiden utan någon inspiration så blir det bara 2-3 inlägg per dag. Skärpning!
 
Imorgon är typ min favorit dag i skola. Vet inte varför med tanke på att vi börjar as tidigt och slutar 20 i 4 men vi har rätt så goa lektioner så det är nog det.
Det är USS-möte imorgon men jag kan inte gå eftersom hela familjen ska till sjukhuset så får väl be nån snäll själ att berätt va som händer ;)
 
G-n p&k <3
Haha så jävla fjortis ;)

26 november

Nu är klockan halv sju och jag har inte ätit mat en eftersom att jag är för lat för att laga den. Bra där ... Otroligt chill dag i skolan där vi gjorde typ ingenting men det var ju bra med tanke på att hjärnan inte hängde med alls för det mesta. Ikväll ska jag inte göra någonting, funderar på att kolla på en film men vet inte vilken så får se hur det blir med det. 
 
Min One Direction Infection har inte gått över än från gårdagens städning men det är väl inte så konstigt med tanke på hur söta dom är. Gullepojkar! 
Ja. Låt mig vara en liten fjortis ett tag ;)
 

Instagram!

Ni har väl inte glömt att följa mig på instagram? Där heter jag ajmallard så det är bara att följa på :)


Over again

Så sjukt bra one direction låt, tyvärr bloggar jag från mobilen men sök på " over again" på spotify eller youtube, Louis del e bäst!
Puss o hej godnatt ❤


Veckans blogg avslutad!

Grattis till de tre vinnarna, kolla om det blev du;
 
HÄR
 
HÄR
 
OCH HÄR
 
En ny rond startas någon gång i veckan.

Myssöndag

Hallå där människor!
Hemkommen och klar för att sova efter en mysig dag. Pappa fyller år idag och vi har varit på bio, på sjukhuset hos mormor och morfar och sedan ätit middag i soffan framför solsidan, haha precis som det ska vara.
 
Filmen var jättebra faktiskt, suger på att förklara vad saker och ting handlar om så kan visa er trailen. Kan va ett smart drag ;) Den var på franska så lite träning blev det allt, haha!
 
Sen åkte vi till mormor och morfar och var där i 2 timmar kanske, har inte riktigt koll, och sedan var det att sätta sig i soffan med mat i knät och kolla på solsidan. Helt grym dag helt enkelt. 
Har städat lite och fått en liten one direction infection som alltid när jag städar men det går väl över om ett tag, får vi hoppas.
 
Fattar inte hur man kan vara så söt 
 
Vinnaren av veckans blogg kommer om en lite stund, stay tuned 

En oväntad vänskap

Sådär, nu var dagen planerad då. Börjar med att kolla på bio, en oväntad vänskap tror jag den heter men senvet jag inget mer om det. Vi får se hur det är. Sen åker vi till sjukhuset, bor typ där nu. Är där en liten stund och sedan åker vi hem och äter middag med morfar då mormor antagligen inte får följa med :(
Kanske går ut ikväll men vet inte om jag komemr orka. Skulle passa bättre att städa mitt rum på jag inte kan se golvet och det är skola imorgon.
 
Vad ska ni göra idag ?
 

25 november

Pappa fyller år idag så ska snart gå och väcka honom osv och senare ikväll ska vi iväg på bio men vet inte vad vi ska. Ska försöka hinna uppdatera så gott det går under dagen.

Snygga David jennifers fina skinnjacka!


Fuck You Thunder!

Fick inte åka tillbaka till Jennifer eftersom pappa fyller år imorgon (rättare sagt idag) och ja va rätt trött så stanna hemma o kolla på film med trevlig sällskap ;)  Måste sova nu/ chatta med Matilda så hörs senare idag <3
 
Faaty the peddo cat is looking you in the eyes!!

Fantasias.blogg.se

Fantasias.blogg.se är en blogg jag har läst länge. Följer på både bloglovin och fb så en en trogen läsare kan man väl säga. Bloggen handlar om Josefine Pehrson och hennes häst Fantasia och deras vardagliga liv tillsammans. Man får höra om deras ridpass vardagligen varesig det har gått bra eller dåligt och får lära sig mycket av dom. Finns även en massa tips och tricks till stallet och lite om livet som tonårstjej på det.
Josefine är även väldigt duktig på att göra bloggdesigner så om ni kollar in henes blogg så får ni se hur fantastisk duktig hon är!
Jag läser denna bloggen för att jag lär mig så enormt mycket av bloggen. Det är (#nohate#) ingen liten snobb som flyger runt på sin ponny och tävlar varje helg  i fullfart och tävlar SM, msvA osv och bara rider för tävling. Josefine har en jordnära blogg. Tävlar på lokal nivå som vi alla andra, man känner igen sig så sjukt mycket och det är det jag faller för i denna bloggen. Den borde verkligen lyftas fram i bloggvärlden för det förtjänar Josefine verkligen!
 
Just nu är jag med i en tävling på Josefines blogg där man kan vinna en header och det skulle verkligen passa jättebra nu med en liten nystart på bloggen.
Var med ni också HÄR!
 
Som sagt, sjukt fina designer!

Ingen stress

Hemma från stallet och har duschat osv. Ska snart ut med Jennifer och Matilda tror jag enligt Jennifers lilla planering ska bara gåut med Zack först. Vet inte riktigt vad vi ska göra så återkommer om vad vi har gjort ikväll <3
Puss hej!
 

Önskelista 2012

Det börjar närma sig jul så kan börja med att göra en önskelista lite i förväg. Världens tråkigaste önskelista men jag är ju tråkig så då matchar vi iaf :)
 

Dagens Planering

Om en timme åker jag till stallet eftersom vi ska ha knatteridning från 13.30-15.30 idag vilket tar upp i princip hela dagen förutom kvällen. Och eftersom pappa fyller år imorgon så tror jag inte att jag orkar gå ut eller så, bara kanske ;) Ska fixa lite två tidsinställda undertiden jag är borta så det kommer iallafall inte vara tomt.
 
Inget sjukhus idag eftersom knatteridningen är precis på helgens "besökstider" tyvärr.
 
Det nyklippta håret. Såg bra ut i en dag, sen sket det sig haha. Får väl gå tillbaka och lära mig hur man stylar det ;)

godmorgon människor!

På den senaste tiden har jag fått en hel del nyaläsare, Välkommna! även fast jag inte har varit så duktig på att blogga, bara en massa oplanerade inlägg som "hej nu är jag här, och hej nu är jag där". Det kan ju inte vara det roligaste att läsa och nu när det tyngsta i skolan är över (ja det kommer en till sån tung period snart men inte riktigt än) så tänkte jag att vi kunde väl lyfta bloggen lite. Ska sätta mig ner och välja ut bilder och även ta lite nya bilder till en header och kanske beställa en design så vi får det lite proffsigt gjort. Det kommer bli som en nystart.
Vad tycker ni om det ? :)
 
nom nom nom <3

Nov. 23, 2012

Har i princip varit på sjukhuset hela dagen och har äntligen kommit hem och ätit, var as hungrig! Har precis kollat på 2 and à half men och ätit.


Sjukhuset suger

Ush vad tråkigt det ät här. Finns ingen mat heller :(


Skriva ut från mobilen

Det funkar nu med denna lilla app! Blev rätt så bra också :)


Humor


The Twilight Saga


Godmorgon!

Stannar hemma idag eftersom det är simning och jag är tjej om ni fattar vad jag menar ;)
 
Ska ta det riktigt lungt idag, måla naglarna, ha lite ansiktsmask, duscha och sedan när mamma kommer hem ska vi åka till sjukhuset och hälsa på mormor. Lungn fredagkväll då alltså.
 

Mölndals sjukhus

Sitter på sjukhuset nu med mamma morfar och Daniel eftersom Momor har blivit inlagd för hög puls eller något sånt så bloggar mer när jag kommer hem.

Snygga primes eller vad ;)?


Godnatt

Hemma från stallet och det gick jätte bra idag! Berättar mer om det imorgon :) Har nästan redan somnat och ska fortsätta med det nu så, godnatt ❤


hemma och jag lever

Kom hem för ca e timme sedan och ska ta och baka lussekatter nu eftersom jag är en riktig tjokis och sedan ska jag till stallet och bränna av alla lussebullar, låter som en bra ide ;)
Ni får ha det bra så ska ni få en läskande bild på snygga bullar sedan ;)
 

Hulebäck all day

Godmorgon!
Ligger fortfarande kvar i sängen och gottar mig lite innan jag måste gå upp.
Klockan tio ska vi samlas utanför hulebäcksgymnasiet och vara där hela dagen. Sen måste vi åka tillbaka till skola igen och äta tyvärr och sedan slutar vi vilket betyder att man antingen får gå ner till hulehjälpen som det heter, eller åka hem och jobba på no arbetet i en timma.
Väljer att gå hem så kan jag plugga undertiden jag bakar lussekatter ❤ och ikväll är det förhoppningsvis dressyr på Earnie som gäller ;)

Såg ni världscup hoppningen i söndags?


Godnatt <3

Nom Nom Nom!

Veckans schema

Rätt så najs eller vad ?
 

Jordan Henderson feat. Topman

 
Ämen finns det någon bättre fotbollsspelare? Nä!
Han var och fotade lite för Topman idag och detta blev resultatet som kom ut för en kvart sedan, mums!! ;)

Bild

Jag är fan inte grym alls ;) skiten ser drogad ut..


Goddag

Sitter i skolan och har SO om en kvart så jag tänkte att det kan vara bra att säga hej lite. Så, HEJ!
Slutar sent idag och har hunden direkt efter skolan så kommer inte blogga så mycket på förmiddagen men sen ikväll kör vi all in!
 
:)

Källsmys

Sitter och kollar på Baksmällan i soffan och snapchattar lite, skicka till annajeanmallard vettja ;)
 
Och glöm inte bort att skratta åt mina kompisar som inte kom in på Breaking Dawn eftersom det är femtonårsgräns hahahahahahahaha! <3
 

19 November // Städa + Lussebullar

Idag har det varit riktigt lungt på min front faktiskt vilket är underbart. Längesedan det var så här och jag uppskattar det verkligen.
Gick i skolan från halv tio till 12 och sedan gick jag hem och städade mitt rum och blev typ klar nu. Bara skrivbordet kvar men jag använder det inte så det tycker jag att vi kn strunta i. Imorgon efter skolan kanske jag ska baka Lussekatter eftersom jag inte tror att det är något USS möte, frågade nämligen Sofia och hon sa att det inte var det. 
Finns nästan inga Lussekatter i butik och eftersom jag har en Lussekatts fetish och det redan är i slutet av november snart tycker jag att det är fullt lagligt att börja baka. 

Skola

 
Slutar om en timme, ska hem och städa eftersom mitt rum ser ut som ett bombnedslag bokstavligtalat.
Ha de!

Lord Muck

När Zack var ute med mamma och pappa i trädgården och grävde kollade jag ut genom fönstret och fann honom sittandes på en stol och bara tittade ut genom sjön. Det är allt en konstig hund jag har.
 
Blev någon konstig inställning i kameran så att bilderna inte vändes när dom överfördes.

Orkar inte blogga ikväll, vill sova

Fixar lite tidsinställda och sånt till imorgon så kan jag gå och lägga mig snart. Haft en kul men intensiv och jobbig dag i stallet och kommer vakna upp trött och en hel del träningsvärk. Godnatt så hörs vi imorgon bitti <3

Död brb


Bloggdatorer

Fick en fråga av Anonym vad jag använder för datorer osv att blogga med så tänkte väl att jag kan visa er.
Först har jag skoldatorn som ären vanlig vit MacBook som funkar jätte bra fast den är lite tung.
Sedan har jag precis ärvt mammas gamla macbook Air somäger fast två knappar är lite CP men de ska vi laga.
Och sedan har jag ju iphonen, en iPhone 4s :) Värsta Apple nörden är jag ;)
 

Ansiktsvård

Nytt från Nivea Daily Essentials collection som verkligen funkar jätte bra! Waterproofeyemakeu remover och refreshing cleansing milk.
Börjar varje kväll om jag har haft smink på mig med att ta en liten klick av makeup removern på en bommulspad tar bort sminket frå ögonen.
Sedan häller jag lite cleansing milk i handflatan och smörjer in hela ansiktet inklusive ögonlocken och sedan är det bara att skölja ansiktet med vatten och smörja in med lotion. 
Tar verkligen bort all smink och lämnar huden mjuk och len.

Godnatt

Ska skriva ett till tidsinställt till imorgon efter som det är fullt upp. Stallet på morgonen och eftermiddagen, i princip hela dagen eftersom man ine hinner göra något annat imorgon. 
Har kollat på sista falkfilmen nu och Joel Kinnaman kan ju verkligen så komma hit hem till mig kan jag ju bara få säga.Vilken jävla kooling XD!
 

Korthårig :S

Skulle jag bara klippa det slitna och antingen måste mitt hår verkligen ha varit jätteslitet (vilket det antagligen var) eller så tyckte frisören att jag skulle passa himmla bra i kort hår haha.
 
En aning för kort ja..

Dagen

Precis hemkommen från Breaking Dawn pt 2. Absolut den bästa av twilight filmerna! Ska inte säga va den handalr om så att jag spoilar någonting för någon men Jacob är ju gudomlig!!!
 
Imorgon blir det upp tidigt då vi har helgarbetslagbetslag och knatte plus att det är julmarknad. 
Mer om det imorgon. 
 
Ja jag har klippt mig och det blev en aning kort, skulle ju bara klippa det "slitna" och det var isf väldigt slitet. Bilder kommer efter jag har ätit ;)
 

Veckans blogg


Godmorgon!

Idag kommer bli en jätterolig dag! Mormor och morfar kommer väl typ om en timma eller något sånt så blir det en fika och efter det ska jag klippa mig. Har ingen aning hur eller så men vi får väl se. OCh sen på kvälle blir det Breaking Dawn pt 2. 
Uppdaterar under dagens gång så mycket det går :)
 

Fredagsmys med familjen

 
Min hund är mysigare än din.

Dag 7

Vad jag skulle göra om jag vann 1000 miljoner. Jag skulle förtidspensionera mig, köpa en lyxvilla på något ballt ställe. Skaffa en röd cab. Köpa en häst-fårgård till mamma & pappa i Nya Zeeland. Köpa en jorden runt biljett till min bror och skänka en hel del till välgörenhet. Sedan skulle jag också spara en hel del för framtiden.
 
1 - Tio fakta om mig. 
2 – En person jag vill träffa just nu. 
3 – Innehållet i min väska.
4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
5 – En låt som får mig att gråta.
6 – Typ av killar jag faller för.
7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1000 miljoner.
8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
9 – Bild på mig och min bästa vän.
10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
11 – Någonting jag oroar mig för.
12 – En bild på ett ställe jag vart på.
13 – En bild på mig själv för ett år sen.
14 – Någonting jag ångrar.
15 – Min favorit årstid och varför.
16 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
17 – Vad jag åt idag.
18 – En bild på det jag köpte senast.
19 – Min favorit film.
20 – En bild på mig med en annan hårfärg än den jag har nu.
21 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
22 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Helgens Planer

 Fredag idag blir det bara slapp med fsmiljen, det var längesedan nu.
Imorgon lördag kommer att bli bäst. Först börjar dagen med att mormor och morfar kommer över för en liten fika och jag har äntligen fått en klipptid efter att ha ståt i kö i ca 1 år känns det som men tyvärr är den mitt i knatten så kan inte gå på den men har bytt så att jag kan gå på söndag ist. Men efter det på typ kvällen så ska jag och Linnea gå på breaking dawnt pt 2 :) Kommer bli skit kul verkligen och sedan på söndag är det helgarbetslag och knatte vilket också kommer bli kul. As taggad :)
 
Kolla vilken snygging!

Adam

Adam är bäst, han har en häst!
 
 
nej detta är inte seriöst.

16 oktober

Godmorgon!
Sitter och äter lite frukost nu innan skolan och halvsover. Idag så ska jag göra min muntliga redovisning i svenskan så jag får det gjort. Och ikväll har jag planerat in att sova eftersom jag är bra på det och jag gillar det. Senare i kväll visar jag er planeringen för helgen som kommer bli grym helt enkelt.
Nu måste jag kila innan jag blir sen :*
 

Dag 6

Den typ av killar jag faller för-
Ska jag vara ytlig som man faktiskt får vara ibland så kan jag ju skriva en lista.
 
-Långa (iaf längre än mig)
-Snyggt hår
-Lite muskler :O
-Snälla
-Omtänksamma
-Mysiga
 
 
1 - Tio fakta om mig. 
2 – En person jag vill träffa just nu. 
3 – Innehållet i min väska.
4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
5 – En låt som får mig att gråta.
6 – Typ av killar jag faller för.
7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
9 – Bild på mig och min bästa vän.
10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
11 – Någonting jag oroar mig för.
12 – En bild på ett ställe jag vart på.
13 – En bild på mig själv för ett år sen.
14 – Någonting jag ångrar.
15 – Min favorit årstid och varför.
16 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
17 – Vad jag åt idag.
18 – En bild på det jag köpte senast.
19 – Min favorit film.
20 – En bild på mig med en annan hårfärg än den jag har nu.
21 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
22 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Tack Tyra!!

Från blogg till business kom i brevlådan idag så blir en trevlig lässtund nu :)


Slutat skolan

Är påväg hem nu och ska gå ut med Zack. Mamma ska försöka årens tid till läkare så att vi kan kolla upp mitt knä eftersom det har varit ett helvete de senaste dagarna. Förhoppningsvis går det att fixa.


Mornin' Yall

Tyckte att vi var rätt så lik på morgonen..

Godnatt ❤

Fick för mig att det var fredag i några sekunder och blev as taggad och sen kom verkligen och förstörde allt. Tagga redovisning imorgon då, godnatt❤


Ridit, duschat och fotboll

Har kommit hem från stallet och hunnit duscha och tittat på lite fotboll. England-Sverige och det gick så jävla dåligt! Hejjar på england... F*tt Zlatan och hans jävla bicicleta! Det ända han hade var tur och en stor näsa!!
 
Aja, stallet gick skjukt bra! Hade Earnie och det var hoppning. I uppvärmningen fick jag till en okej form och framhoppningen var han lite trög. Själva banan gick sjukt bra men vi tappade lite i mitten men tog igen det på slutet. Det var en evighetsbana med svåra svängar så det var bara att rulla på! :)
Tummen upp på det!
 
Ska försöka förbereda mig inför  redovisning imorgon som jag skulle gjort förut men det blev inte riktigt av.. 
 

Arrgghhh!

Kom igen då för i helvet England! Vinn!!!!!!
 
Någon som håller med eller är jag forever alone?

Bang & Olufsen

Nu har våra ny högtalare till vardagsrummet kommit och dom äger! Vi ska bara sätta in lite sladdar i väggen och sån sen är det klart. Det finns typ ingen dock eller något sånt så allt är trådlöst från spotify. Så kan sitta inne på mitt rum och sätta på musik där uppe i vardagsrummet genom mobilen :)


Grå dag

Just nu är allting as tråkigt och grått. Håller på att gå hem från skolan och det är en läskig person som går bakom mig med svart mössa med pälsboll och svarta håriga benvärmare :o när jag kommer hem idag ska jag träna på svenskan och sedan rida :)

Vad har ni gjort idag?

Går så fort att det bit fartränder :o


Dag 5

En låt som får mig att gråta, den var också svår för jag tror aldrig jag riktigt har gråtit till en låt.
Men kan ju visa er en bra låt :)
 
 
 
1 - Tio fakta om mig. 
2 – En person jag vill träffa just nu. 
3 – Innehållet i min väska.
4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
5 – En låt som får mig att gråta.
6 – Typ av killar jag faller för.
7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
9 – Bild på mig och min bästa vän.
10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
11 – Någonting jag oroar mig för.
12 – En bild på ett ställe jag vart på.
13 – En bild på mig själv för ett år sen.
14 – Någonting jag ångrar.
15 – Min favorit årstid och varför.
16 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
17 – Vad jag åt idag.
18 – En bild på det jag köpte senast.
19 – Min favorit film.
20 – En bild på mig med en annan hårfärg än den jag har nu.
21 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
22 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Ush o fyy!

Har pluggat hela eftermiddagen o kvällen och är jätte trött nu. Imorgon är det NOprov och jag är fortfarande inte säker på att det kommer att gå så jätte bra men ett E ska jag nog allt få. Godnatt så hörs vi imorgon <3
 

Plugg plugg plugg!

Sitter utan datorn och pluggar då det inte finns lika många störande moment. Funkar också bättre om man färglägger saker som är extra viktigt att komma ihåg :)


Lussekatts fetish!

Åhh jag är helt såld på lussekatter!!! Vill baka nu och äta upp allt på samma gång! NI får mer än gärna baka DETTA reccept ASAP så blir jag jätte glad om ni skickar det med posten till mig. Den som bakar godast får en länk hahaha!
 

UPD

Ni får vänte lite med sånna där super bra inlägg som är genomtänkta och har passande bilder. Har NO-prov imorgon och svenska på torsdag så måste öva lite. Men jag kommer tillbaka men kanske inte just nu, puss!
 
 

Skola

Sitter i skolan och har precis haft no. Ska ha so och gympa sen är det mat. Efter maten har jag franska och bild vilket är rätt så kul. Fast jag slutar runt fyra vilket drar ner på det hela och när jag kommer hem ska jag råplugga no efter som jag har prov imorgon och kan ingenting. Ska försöka att inte somna idag ;)


Dag 4


Mina mål/drömmar/önskningar.
Denna var svår, en önskning skulle nog vara att skaffa häst om jag ska vara sådär ytlig men annars vet jag inte.
 
1 - Tio fakta om mig. 
2 – En person jag vill träffa just nu. 
3 – Innehållet i min väska.
4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
5 – En låt som får mig att gråta.
6 – Typ av killar jag faller för.
7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
9 – Bild på mig och min bästa vän.
10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
11 – Någonting jag oroar mig för.
12 – En bild på ett ställe jag vart på.
13 – En bild på mig själv för ett år sen.
14 – Någonting jag ångrar.
15 – Min favorit årstid och varför.
16 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
17 – Vad jag åt idag.
18 – En bild på det jag köpte senast.
19 – Min favorit film.
20 – En bild på mig med en annan hårfärg än den jag har nu.
21 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
22 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Skönhets tips

 
1. Tvätta alltid bort ALLT smink från ansiktet innan du går och lägger dig. Men glöm inte att smörja in ansiktet efter det då du har tagit bort ansiktets naturliga oljor och då kan huden överproducera oljan vilket kan leda till täpta porer.
 
2. Använder du foundation och concealer applicera alltid concealern först så att du ser innan du applicerar foundationen hur mycket du behöver om du behöver någonting alls. Du vill inte få cakeface effekten.
 
3. Nagellack missfärgar naglar väldigt lätt. Därför att det ett smart tips att massera naglarna med citronsaft så att citronen "bleker" bort missfärgningen.
 
4. Vit kajal på "vattenlinjen" är gör att dina ögon ser mycket större och vitare ut. Ett bra tips på trötta dagar.
 
5. Skölj håret med kallt vatten efter att du har sköljt ut ditt balsam. Detta gör så att fjällskikten stänger sig och håret blir glansigare och lenare.
 
 

Duktigt.

Skit måndag idag!
 
Lång tråkig dag i skolan och när jag kom hem skulle jag sitta och plugga på NO provet som jag inte kunde någonting om men så somnar jag mitt i allt, det är lyckat. Har i alla fall kommit back on track nu och hjäper till o med Axner och Jennifer lite med pluggandet så om någon vill fråga nåt om Kol är det bara att maila: [email protected] ;)
 
Nej men nu måste fortsätta plugga så kommer det ut ett tidsinställs snart.

Dag 3

Har inte så mycket saker i min väska men kan ju berätta det jag har.
Innehållet i min väska

•Dator om jag ska till skolan
•Penna
•Lypsyl
•Hörlurar
•Busskort
•Plånbok
•Onödigt skräp antagligen
 
1 - Tio fakta om mig. 
2 – En person jag vill träffa just nu. 
3 – Innehållet i min väska.
4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
5 – En låt som får mig att gråta.
6 – Typ av killar jag faller för.
7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
9 – Bild på mig och min bästa vän.
10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
11 – Någonting jag oroar mig för.
12 – En bild på ett ställe jag vart på.
13 – En bild på mig själv för ett år sen.
14 – Någonting jag ångrar.
15 – Min favorit årstid och varför.
16 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
17 – Vad jag åt idag.
18 – En bild på det jag köpte senast.
19 – Min favorit film.
20 – En bild på mig med en annan hårfärg än den jag har nu.
21 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
22 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Nov. 12, 2012

Måndag morgon och jag är inte direkt jätte taggad även fast jag vaknade vid sju, när jag börjar halv tio. Tror jag går och lägger mig igen nu, godnatt.


Fuck. It's monday tomorrow!

Haft lite söndagsångest hela dagen idag som alla andra söndagar men det tillhör väl när man går i skolan. 
 
Idag på morgonen gjorde jag inte så mycket men vid två åkta jag och mamma till stallet för att ta in hästarna trots att knattet var inställd pga oklart väder och att vi ändå ska ha två knatteridningar hela nästa helg eller helgen efter det tror jag. Sen när vi kom hem komm mormor och morfar plus morbor hit och vi har ätit middag och "chillat" hela kvällen. Nu ligger jag i sängen och ska jag sova medans hunden viftar på svansen i sömnen och jag vill verkligen inte vakna i morgon men måste man så måste man.
 
Liten gullig sommarbild på vovven.

Från blogg till business!

Så nu är det beställd!
Tyras alldeles egna bok har kommit ut och jag blev så himmla nyfiken så jag var bara tvungen att beställa den.
Jobbigt dock att man inte är arton och kan beställa hem saker själv från internet utan att det måste gå genom förälder, men men, bara fyra år kvar ;)
 
 

Tävling hos fantasias.blogg.se

Klart jag är med!  Fantasias.blogg.se & caseapp.se

Dag 2

2 - En person jag vill träffa just nu.
Han.
 
 
 
1 - Tio fakta om mig.
2 – En person jag vill träffa just nu.
3 – Innehållet i min väska.
4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
5 – En låt som får mig att gråta.
6 – Typ av killar jag faller för.
7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
9 – Bild på mig och min bästa vän.
10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
11 – Någonting jag oroar mig för.
12 – En bild på ett ställe jag vart på.
13 – En bild på mig själv för ett år sen.
14 – Någonting jag ångrar.
15 – Min favorit årstid och varför.
16 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
17 – Vad jag åt idag.
18 – En bild på det jag köpte senast.
19 – Min favorit film.
20 – En bild på mig med en annan hårfärg än den jag har nu.
21 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
22 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
 

Spökkväll 10/11

Nej vi är inte fullt normala och bilderna är fula men bättre än inget ;)


Godmorgon godmorgon!

Gick och la mig vid 1 i natt så vaknade vid 11 idag men har inte tänkt på att jag hade en blogg att sköta föräns nu :) Eftersom det är typ "sandy nr 2" i mölndal/mölnlycke så blir det ingen knatteridning att hålla i idag men hästarna måste ända tas in och eftersom att ingen annan kan så åker ja om mamma dit och hjälper till, fast tror nog att mamma kommer bidra med att sitta i bilen och värma sig ist. Och pappas farsdag presset blir att han slipper.
Vad har ni för er idag ?

Blogg.se appen kan ta och dö

Funkar inte äns att logga in eller så så bilderna från spökkvällen får komma så fort det funkar ist.

Hemma från spökkvällen

Kom hem från spökkvällen för ca 1h sedan och det var verkligen jätte kul  förutom att vissa barn är rätt duktiga på att förstöra för andra men det är sånt man får skita i helt enkelt. Har tagit en jättelång dusch nu vilket var jätte skönt. Tog lite kort på mobilen under kvällen så de bilderna kommer upp snart.
 
Måste tacka för det as bra statestiken idag!
 

Storpackning till stallet

Eftersom det är spökkväll i stallet så blir det storpackning. Funderar på om cykeln kommer att välta...
Ska ha med mig
Utklädnad
Smink
"Marsipanfingrar"
Ficklampor
Spindelväv
Volanger
Fönster prydnader
Reflexer
Och en pumpa haha!


Dag 1

Tänkte börja med en "dagslista" nu så vi börjar med dag 1 idag!
 
Tio fakta om mig
 
1.Jag är runt 171 cm, mätte mig igår.
 
2.Jag är väldigt bra på att inbilla mig läskiga saker.
 
3. När jag inte har några läxor tycker jag allt blir jätte tråkigt men när jag väl har läxor blir det jätte intressant att stirra in i väggen eller leka med ett gem.
 
4. Jag skulle inte tacka nej till en häst just nu.
 
5. Tomater måste vara et värsta som finns, men bara konsistensen.
 
6. Jag borde börja träna igen.
 
7. Det finns en hel del personer som jag önskar att jag inte lärde känna.
 
8. Det finns även en hel del personer som jag önska att jag lärt känna eller vill komma närmare.
 
9. Tycker smink och naglar är väldigt roligt men jag är inte så jätte bra på det.
 
10. Jag ÄR beroände av att blogga!
 

1 - Tio fakta om mig. :
2 – En person jag vill träffa just nu.
3 – Innehållet i min väska.
4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
5 – En låt som får mig att gråta.
6 – Typ av killar jag faller för.
7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
9 – Bild på mig och min bästa vän.
10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
11 – Någonting jag oroar mig för.
12 – En bild på ett ställe jag vart på.
13 – En bild på mig själv för ett år sen.
14 – Någonting jag ångrar.
15 – Min favorit årstid och varför.
16 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
17 – Vad jag åt idag.
18 – En bild på det jag köpte senast.
19 – Min favorit film.
20 – En bild på mig med en annan hårfärg än den jag har nu.
21 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
22 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
 :

 

Bloggtorka..?

Jag slår vad om att det är väldigt många av mina läsare som själva bloggar, och jag kan slå vad om att nästan hälften av er som bloggar nån gång har fått en bloggtorka, dvs inga idéer, tomt i huvudet. Då vill jag tipsa er om DENNA sidan som man kan bläddra igenom bland olika bloggtips och kanske kitar du något som kassar dig och din blogg. Så kolla in på sidan och se vad du tycker!
 

Godmorgon!

Idag har jag fullt upp så kommer kanske inte kunna blogga så jätte mycket men ska försöka fixa några tidsinställd. Nu på hela förmiddagen så ska vi, hela familjen ut på nån grej som jag inte riktigt vet vad det är och jag tror inte heller att det kommer bli så jättekul. Skulle häldre varit med på CR på ridskolan idag.
Sen runt tre någon gång så ska jag till stallet eftersom vi i USS ska hålla i spökkväll och där kommer jag hålla hus hela kvällen tills nån gång efter åtta siktar jag på.
 
Men som sagt, tidsinställda kommer!
 

9 oktober 2012

Har haft en jätte rolig dag idag med ridning och sånt och nu är jag verkligen jättetrött. Hela familjen inklusive hunden sitter packad i soffan och kollar på morden i midsommer, standrar i våran familj.
 
Förut när jag och mamma satt och åt innan vi åkta till stallet så föreslog hon att vi ska kanske anmäla oss till tjejmilen i NY 2014. Framtidsmål så får verkligen ta tag och börja träna på riktigt nu och måste kolla upp mitt knä nu innan jag kan börja springa. Det mår ju inte så bra om man säger så.
Men gud vad kul att springa runt i NY i en vecka med massa shopping och självaste loppet i Central Park.
 

Nöjd!

Fick ett jättefint pass på Julia idag. Kommer info om det lite senare.

Fina tjejen <3


Guldfisken här!

Här kommer jag med världens sämsta minne!
För det första har jag glömt bort/inte hunnit blogga idag och det andra jag har glömt är att jag och mamma ska rida i träningsgruppen idag :) Ingen aning vem jag har och jag tror det blir dressyr vilket kommer bli jätte skoj. Helt tom i huvudet på bloggidéer så ni får väldigt gärna kommentera med tips.

NO

Har precis lärt mig 
Metan
Etan
Propan
Butan
Pentan
Hexan
Heptan
Oktan
 
Haha typ massa olika kolsaker ;)

Tempo till skolan idag


Godnatt


Vad sa den ena tomaten till den andra tomaten ? Run Forest! Ruun!!

Suttit med skolan hela kvällen idag då vi har bokredovisning i morgon ist och sen har jag ett engelskaprov. Men ville bara berätta att jag lever så att ni inte skickar ut polispatruller eller något annat konstigt.
 
Bara för att..

Nov. 08, 2012

Går hem från skolan och klockan är tio i två och alla gatulampor är på. Snart psykbryt på detta skitvädret!


Syslöjd

Här kommer dagens första inlägg och jag har syslöjdslektion och har precis sytt klart mina mjukisshorts och låtsas att jag sitter och skriver en reflektion på datorn.  Riktigt fina... Nä men jag kommer ju inte använda dom i vardagen men som sovshorts eller något sånt.
Haha fula som stryk, mobba på..

Godnatt


Louis is tha shit

 
Spola fram till 1:18 om ni vill lyssna på den bästa!

Den här lilla motherfuckern, den är min!

Jag skojade i förra inlägget med att det är kul att plugga, för det är det verkligen inte men det kommer bli värt det i slutändan i alla fall. Har förberätt mig för svenska föredraget som jag ska hålla i morgon eller på fredag.
 
Jag har varit taggade hela dagen idag på att jag skulle rida ikväll men nu, inte för så länge sedan kom jag på att det var ju teori igår och ingen ridning idag. Har fått mer tid att träna på Svenskan nu.
 
Ska upp till köket och äta lite Cornish Pasties nu till mat så ha det gött!
Som Piroger fastlite godare.
 
 
 
Taco hej!

Plugga är kul (men jag föredrar att chilla)

 
Ser ni min fina plansch i bakgrunden?

NY

Hemma från skolan nu och eftersom pappa hade vart och handlat kunde han skjutsa hem mig som tur var! Har brutalt mycket skoskav.
 
Nu sitter jag och chattar med Axner som är i NY, är verkligen jätte avundsjuk. Ingen storm eller något där han är så blir ännu mer avundsjuk!
 

Grattis Obama!

Fyra mer år i vita huset, inte något jag skulle tacka nej till. Vilken lyx alltså!!


Tack!

Bloggen rullade på bra idag! Tack för det, en bra sak som hände idag i alla fall. Ska sova nu så att jag inte försover mig idag igen så ska det bli en grym dag imorgon <3
 

Musik musik musik

Städar rummet förfullt och då måste man ju lyssna på musik, så är det bara. Så tänkte vara lite sweet och ge er lite grym musik, så här är lite av min starred list på Spotify. Den är ju inte världens mest uppdaterade men har ine andvänt spotigy på ett bra tag då mina högtalare var utlånade men nu är dom tillbaka :)
 

Och där blev dagen lite värre.

Har ju inte haft den bästa dagen någonsin i mitt liv direkt idag och det blev precis inte bättre. Försov mig i morse och skolan va ju helt okej men på gympan fick en kille näsblod och en annan tappa nästan en tand. Det var meningen att vi skulle spela basket men det blev ju mer rugby haha. Sen nu på teorin så hade vi en sadelmakare i stallet och första delen var uppe i cafet med lite teoretisk teori och sen gick vi upp i stallet för lite praktisk teori om hur man provar ut en sadel vilket var intressant men mamma tyckte det var as tråkigt så hon tvinga mig att åka hem med henne då hon skyllded på att parkeringsbiljetten hade tagit slut fast det var en halvtimme kvar...
Så är väl på lite dåligt humör nu och ska göra läxor, ännu roligare.
 
 
Skriver igen när jag är lite gladare.

Allt annat än vad jag borde göra

Måste förbereda inför min muntliga redovisning men jag gör allt annat än att plugga för att slippa det. Jag smsar, chattar spelar mobilspel, kollar bloggar och stirrar in i väggen. 
Ska ta tag i dt nu så hörs :)

Otursdag

Godmorgon typ.
 
I vanliga fall brukar jag gå upp kvart över sex varje morgon så att jag kan gå till skolan halv åtta hemifrån. Men idag av någon anledning vaknade jag kvart över sju.. Sen när jag skulle äta mina flingor till frukost så skulle jag klia mig själv i ögat och då stötte jag till skeden med min andra hand och spillde allt i knät. Sen när pappa skjutsade mig så funkade inte fläkten efter att vi hade skrapat rutorna så vi fick vänta tills imman var borta.
 
Bra morgon osv, hoppas att dagen blir mycket bättre!
 

Hade!

Hörs mer imorgon. Chill dag i skolan, me like :)

Bilden ärbara för att vi ska komma ihåg de regniga dagarna i oktober ;)


Att driva dagbok på internet - bloggar genom tiderna

 
Tryck på play så lyssnar du på samma som mig.
Jag tycker personligen att det är jätte kul att blogga trots att det har sina perioder då det inte går så bra och motivationen stupar i backen. Då sjunker ju även statestiken och gör det inte lika roligt att komma tillbaka till bloggen. Har bloggat från och till ca 4 år nu på 3 olika bloggar inklusive denna. Detta är det seriösaste bloggen jag bloggat på och  den första började på sommarlovet 5:an-6:an där man bloggade typ " hej idag har jag varit och badat, hejdå". Hade varit grymt kul om jag inte hade raderat den bloggen och att fortfarande kunna bläddra bak i arkiven och läsa vad jag hade för mig när jag var mindre.
Sen bloggade jag på min gemensamma hästblogg med min kompis Matilda, som nuförtiden har dessa två fina bloggar. ( blogg1 & blogg2 ). Kommer inte ihåg hur länge vi bloggade på den, men när Matilda slutade rida så slutade hon också att blogga vilket är självklart med tanke på att det var ju en hästblogg. Slutade även själv på den efter ett tag och hade ett långt blogg uppehåll.
Det var först i Mars i år, den 11 för att vara exakt som jag tog upp bloggandet igen på denna bloggen. 
Snart har bloggen helårs dag och vet inte riktigt vad vi ska fira med då, några förslag ? Har växt otroligt mycket på denna bloggen, båda i verkligheten och innom bloggvärlden.
 
Fördelar med att blogga:
 
- Att kunna nå ut till människor.
 
Stavning och att skriva förbättras.
 
- Det är kul.
 
Sjukt kul att kunna kolla tillbaka i arkivet.
 
Nackdelar med att blogga:
 
Det tar tid att blogga.
 
Läxor går före bloggen vilket kan sänka uppdateringen.
 
- Att vissa människor är så elaka i bloggvärlden, här kryllar det av lögner och taskiga kommentarer.

Hur Går Man In Ett Par Skor Utan Att Få Skoskav ?

Det som har ett svar på den frågan får gärna mejla mig, [email protected].
Blää! Har as ont i fötterna nu efter att ha försökt att gå in mina Primeboots så har tre blåsor på varje fot. Har satt i sånna där gel pads för skoskav så det borde bli mycket bättre och skönare nu.
 
Var i skolan idag som alla andra vardagar och det var helt okej faktiskt. Fast vi slutades fyra vilket var mindre okej.
 
Nu ska jag snart till USS-mötet då vi ska planera inför skökkvällen som är på lördag vilket kommer bli grymt. 
 
 
 
 

Veckoplanering

Måndag: Idag är det USS möte i stallet inför spökkvällen.
 
Tisdag: Gemensam teori i stallet eftersom underlaget i manegen byts ut. En sadelmakare kommer till stallet och lär oss en massa om sadlar.
 
Onsdag: Ingen ridning då så ska göra alla läxor.
 
Torsdag: Har antagligen muntlig svenska redovisning.
 
Fredag: Har jag det inte på torsdagen har jag det antagligen idag då.
 
Lördag: Spökkväll i stallet, skrämma barn!!
 
Söndag: Knatteridning i stallet som vanligt.
 
Så, det bar en lite briefly overwiew av veckan. Saker och ting kan ju ändras så fortsätt att läsa bloggen.

godnatt <3

Ligger redan i sängen redo för att sova. I morgon är det första skoldagen efter lovet och kommer bli ett helvete men jätte roligt att träffa alla igen. 
 
Idag har jag som sagt vart i stallet och inte så mycket mer egentligen. Mormor och morfar va här på eftermiddagen efter stallet och så har jag duschat och fixat lite inför skolan i morgon. Kmmer även en veckoplanering imorgon någon gång, antagligen på morgonen så får ni se vad jag har för mig. 
 
Puss & Kram <3
 
De e ju fan nyår och jul snart! 49 dagar och en timma kvar till julafton för att vara exakt.

Skratta eller gråta?

Såg detta på Pownieskvaller och ush fy fan är de ända orden jag kan få fram!
 

Förlåt förlåt!

Har absolut inte haft tid att blogga det senaste dygnet men nu är jag här igen. Kul kväll igår fast lite för lite sömn kanske men aja haha.

Har precis kommit ut från att ha duschat i ca en timme efter att jag kom hem från knatten i stallet idag och hade i inpackning i håret efter vi tuperade och höll på mycket med håret så nu är det alldeles lent. Hade ju sjukt mycket smink igår efter som vi hade halloweenfest och då hade jag ett sår av latex på kinden och har nu typ fått utslag nästan. Kul. Haha nä men min Hud klarar verkligen inte av så mycket smink och skit så ska sitta med ansiktsmask snack kanske även fixa naglarna, får se hur det blir med det.


Haha ful som fan.


Godmorgon!

Idag är det massa fix so ska göras. Ska ställa iordning mitt rum, vara en slav åt mamma ett tag. Sen kommer Daniel, min bror hit med sina kompisar så ska jag halloweensminka dom och mig plus min kompis Matilda som också kommer hit :) Sen ikväll är det då halloweenfest hemma hos oss så alla barn som vill ha godis kan komna hit för vi har lite för mycket.



Asdålig uppdatering

Hello!
Ursäktar lite för uppdatering men haft skit mycket att göra idag som att sova haha! Har hjälpt mamma att baka mm till halloweenfesten i morgon. Aja hörs mer imorgon för jag har inget vettigt att skriva här.
 
Juste! Mina Primes har kommit <3
 

Guten morgen

Sitter här i köket och äter frukost klockan 12. Hemmagjorda scones like a baws! Inget stall idag utan typ städa städa fixa inför mammas halloween party imorgon.


Godnatt

Det ända jag vil göra just nu är att sova. Så vad som har hänt under dagen tar vi i morgon. Puss hej!

Snabba ryck

Sitter här och trycker i mig lite mat innan jag åker iväg till stallet. Ska bara duscha först eftersom jag har målat och är täckt i färg och ser i princip ut som en snögubbe. Får skjuts av mamma som börjar jobba sent idag och hon släpper förhoppningsvis av mig lite tidigare så hinner jag fota hästarna i hagen innan vi släpper in dom.
 
Bästa ridskolan.

Höstfrågestund!

Fråga på allt ni kan komma på! Svaren på frågorna kommer upp denna söndagen, 4 november.
 

Godmorgon!

Idag är det torsdag redan och jag har en fullbokad dag. Jag ska först äta lite frukost och sedan måla klart ett till lager på min vägg i sovrummet som ska förvandlas från röd till vit vilket kräver 3 lager och ett är redan klart. Sen ska jag komiskt nog ta en dusch innan jag åker till stallet för höstlovsridning i stallet där vi typ har ridlektioner för små barn. När jag kommer hem från stallet ska jag nog måla det sista lagret på min vägg och börja med nästa vägg ( jag har en rosalila vägg också ).
 
Vad ska ni göra idag ?
 
Bjuder på en fin höst-vinter bild.

RSS 2.0