Jag lever!

Och har det verkligen underbart! Vår i Portugal Lisabon är ju som sommar i sverige ungefär, fast lite mer tropiskt och värmen är ju lite mer konstant. 25 grader på dagen och 20 på natten.
 
Resan hit gick TOPPEN! Kan ju ha hjälpt englands U21 lag var på väg hem från Montenegro och i passkontrollen i frankfurt valde jag samma kö som Jordan Ibe, Jonjo Shelvy och Daniel Sturridge!! OH MAJ GASH!! <3 Och när jag har kommit igenom kontrollen så står resten av laget där! Jordan Henderson och allt! <3 Den idiot som jag är står bara där och glor på dem medans jag väntar på resten av familjen! Kommer att hata mig själv för alltid för att jag inte gick fram nu!
 
För dem som är lite efter och inte fattar nånting nu så kan jag säga att jag är helt galen i Jordan Henderson, en fotbollsspelare som är kapten för englands U21 lag och spelar i Liverpool också.
 
Nog med det. Vi har varit och kollar på lite coola saker och vart på nåt museum och sånt man gör när man är och kör lite sightseeing. Vi har åkt roliga spårvagnar och ätit massor utav god mat. Idag regnar det så vi ska åka till en stor outlet och shoppa och förhoppningsvis hittar jag något.
 
Ska äte frukost om fem minuter och jag sitter fortfarande med blött hår i sängen i så hejdå!!

Nothing can stop me now.

Tja! Jag mår inte direkt bra. Har vart hemma från skolan idag och var tvungen att ställa in ridningen då jag inte kände att det var då säkert att sätta sig på en häst med feber och svimma/ få blackouts lite då och då.

Men inget kan stoppa mig från att åka till Portugal imorgon med familjen som planerat. Kommer bo på ett hotell med spa mitt i stan så kan se detta som en recovery trip. Tyvärr så kommer det regna en hel del men vad gör det när det är varmt och man kan ta det lugnt.
Nu ska jag iaf sova då klockan ringer klockan fyra imorgon bitti för ett tidigt flyg men jag ville vara berätta att jag inte kommer att blogga. Tror inte det är gratis internet på hotellet och jag har inte gjort några tidsinställda så bloggen får vila. Kan väl hända att det kommer upp når enstaka mobilinlägg men tror inte det.

Godnatt ❤


Blää

Jag hatar verkligen att vara sjuk! Speciellt när det finns massa annat roligt att göra. Var inte med på gympan idag i hopp om att bli bättre men det känns nästan bara som om jag har blivit sämre. Så imorgon ska jag skippa gympan igen, anatgligen ridningen också ( :'( ) då jag mår skit för tillfället och så ska jag hålla käften stängd.
 
Det jobbiga är att jag helst är forever alone när jag är sjuk och vill inte att det ska vara massa som tycker synd om mig och de flesta jag känner vill gärna "trösta" och "tycka synd om än" vilket är sjukt irriterande. Så ända sedan jag kom hem idag och duschade så fort jag klev in genom dörren har jag legat i min säng, kollat youtube, bloglovin och sitter nu och kollar fotboll. De ända gångerna jag har gått utanför rummet är när jag har hämtat mera te eller blåbärssoppa, sjukmat at it's best.
 
Nu ska jag kolla klart fotbollen och hoppas att England vinner, dom ligger redan i ledningen med 1-0 mot Montenegro så det ser posetivt ut.
 
 
Världens bästa igår på U21 matchen mot Österrikes 21 lag. 4-0 vann dem med såklart och har varit obesegrade de senaste 9 matcherna. Kungar e dem!

I'm dying

Nej inte riktigt men nästan! Vaknade som ni vet med jätteont i halsen och det har hållt i hela dagen och har idag ätit upp en hel påse halstabletter. De kanske inte var det smartaste då jag fick huvudvärk efter ca 15 stycken så, jaa.
 
Nu ska jag i alla fall äta min våfflor eftersom det är våffeldagen och sedan plugga sönder till franskaprovet så kommer inte blogga mer idag. Dålig stil, jag vet.
 
Imorgon är det en bättre dag som tur är. Kort dag i skolan och rätt så lugn (förutom prov då). Efter skolan ska jag packa och fixa iordning till portugal men tyvärr ser det ut som om det ska regna en hel del men det är ju iaf varmt vilket jag inte tackar nej till i första hand. Son på kvällen kommer antagligen Matilda hit för att kolla på Sverige - Slovakien matchen och bah ta det lugnt.
 
(blev ingen ridning idag heller då jag verkligen inte vill bli sjukare än vad jag är)
 
 
Bjuder på lite ögongodis
 

Oj nu blev det långt..

What doesn't kill you makes you stronger

Åhh min hals dödar mig just nu och jag känner verkligen för att skära av den nästan. Är inne på min andra kopp te för morgonen och den har inte försvunnit än så kommer äta halstabletter som om det vore godis idag.

Så idag går jag en lång skoldag och sen blir det hem och plugga franska verb som fan och sen till stallet för att rida då mamma åker till Portugal redan idag och jobbar.


Räddaren i nöden, min älskade tekopp


Brasiliens nya stjärna är inte lika bra som Messi, men han Neymar sig ;)

*Bry er inte om rubriken, jag har bara tråkigt okej?*
Nu ska jag och min träningsvärk ta och lägga oss, och förhoppningsvis är inte det kräket kvar när jag vaknar imorgon. Har haft påskmiddag med tjocka släkten (mormor och morfar + morbror) då vi inte är hemma nästa helg och nu är jag supermätt och trött. 
 
Nä nu är jag så trött så jag ska sova godnatt! Ni får veta vad jag ska göra imorgon istället.
 

Fitspo


One Directions nya

Truly, Madly, Deeply - One Direction

Sjukt bra är den!

Bästa sättet att plugga på

Sitta i en skön stol med fotbad, äta mellanmål och bara ta det lugnt.

Aj aj aj!

Usch var jag har ont överallt. Har blåsor under fötterna sen springturen då det slank ner en sten i skon som skavde. Jag har ont i magen sen Jennifers lilla workoutpass efter springturen som jag inte äns gjorde klart helt eftersom jag är så otränad. Sen gör halsen ont efter allt skrikande och nacken och händerna värker dom med.
Så var bara tvungen att få det sagt.
 
Idag kommer inte bli en rolig dag för det är söndag vilket betyder att jag måste städa upp i mitt rum och plocka undan alla extrasängar osv. Sen måste jag göra en massa läxor. Har franskaprov på tisdag och åker till portugal på torsdag och veckan efter jag kommer hem måste massa inlämningar vara kvara så jag ska jobba med dem.
 

4-2 men goa gubbar hejar på ändå

Nu han jag äntligen andas ut och ta de lugnt. Har vart fullt ös hela dagen och matchen var ju en aning uttröttande den också. Har blåsor under fötterna och ont i knät sedan springturen i morse och kommer ha dömycket träningsvärk i hela kroppen imorgon, kul. 
Matchen var förövrigt väldigt rolig att kolla på och det blir verkligen en helt annan stämning när man är på plats. Ska inte börja följa hockey för det men det kan ju vara roligt att kolla på ibland. Vi fick väldigt bra platser och satt på sidan Frölunda skulle göra mål på i två av perioderna och gubben bredvid mig var gör go.
Lyckad dag helt enkelt! (om man räknar bort förlusten då)
 
Ska försöka få upp en liten film från matchen men just nu strular tekniken så den kommer väl senare då.
 
 

Tjejkväll igår

Nej vi är inte de normalaste personerna man kan träffa på men vi äger ändå
 
Haha den ända bilden jag kom med på igår, får väl bjuda lite på sig själv ;)
 

Ny kör vi goa gubbar!!

På plats i Scandinavium nu och fick jättebra platser verkligen! Sitter precis vid kamerorna!


PT & Frölunda match

Heeej! Sitter jag nyduschad i sängen och är sjukt trött. När Matilda och Issa hade gått hem så sprang jag och Jennifer ut på en liten springtur i solskenet som varade i ca 45 min och vi dog ett antal gånger ja. 
 
Om 40 min rullar bilen iväg in till staden då jag och min bror ska utöka vår kvalitéstid och gå på frölunda match tillsammans. Jag själv som inte är insatt alls i hockey tycker då detta kommer blir superintressant och mitt stora dilemma är hur kallt det kommer blir haha.
 
Mer bilder från igår kommer lite senare.

Lördag

Godmorgon! Sitter i mitt rum med Matilda och Issa och Jennifer som fortfarande sover. Det var jätteroligt och mysigt igår med chockladdoppade jordgubbar och match och jag har numera ont i halsen efter allt skrikande.
Matchen var ju inte den roligaste då det slutade 0-0 och jag tycker verkligen att Irland borde ha vunnit. Skulle kollat på England- San Marino matchen som slutade med 8-0 till england :) Nu ska vi väl upp och göra någonting av livet och jag ska kanske på frölundamatch så vi får se hur det blir idag.
 

Låter bilden tala för sig själv

Chockladdoppade jordgubbar, fotboll och mys med bästa vänner.
Men spelet suger verkligen och får väl hoppas att Irland får in ett mål eller vinner på straffar för Sverige är verkligen inte värdiga vinnare för fem öre med tanke på hur dom har spelat ikväll!


Bästisfestis time

Heej! Har kommit hem från skolan nu efter denna långa fredag som var helt okej faktiskt, och franskaläxan var mycket lättare än vanligt.
Efter skolan tog jag och Jennifer bussen ner till centrum och hon handlade en sväng inne på Lindex och jag köpte jordgubbar och chocklad till ikväll då Isabelle, Jennifer & Matilda kommer hit på bästismys och Issa ska även sova över♥. Så vi ska äta jordgubbar doppade i choklad och kolla på matchen. Irland - Sverige och jag hejar på Irland. Gingers do actually have souls.
Ska hämta Issa vid busshållsplatsen nu så vi hörs 
 
Omnomnom ikväll 

Visste ni att...

Elefanter är det ända djur som inte kan hoppa.
 
Inget ord i engelskan rimmar med month och inget ord i svenskan rimmar på orm.
 
Sengångaren kan lugna ner sig så mycket att deras hjärta slår en gång i minuten.
 
I Kalifornien får inga fordon köra fortare än 60km/h utan förare.
 
En ölreklam i USA får inte visa en person som faktiskt dricker öl.
 
Den nya Wembley-stadium i london har 2 618 toaletter.
 
En krokodil kan inte räcka ut tungan.
 

You should beware, cuz

I'm back bitches!
 
Nu är mitt lilla blogguppehåll över då jag inte kunda hålla mig från att blogg och snabbt slängde ihop en liten design och eftersom jag inte hade några användbara bilder fick headern bli i text. Men men, back to business.
 
Idag är det fredag och jag ska försöka traggla mig igenom skolan även fast jag är enormt trött och inte äns har kollat på nån av läxorna som jag har till idag. Yolo liksom. Efter skolan tror jag det blir filmkväll med en massa kompisar men jag vet inte riktigt, inget är 100% bestämt.
 
Nu ska jag ta och fortsätta dricka upp mitt te och sedan börja gå i kylan mot skolan.

Blogguppehåll

Har inte bloggat bra alls sedan praon och lovet och säger hela tiden att det ska bli bättre även fast det aldrig händer. Så nu ska jag sluta blogga ett tag. Ta tid på mig att göra en helt ny design, skiva en massa inlägg att ha i utkastet som jag kan ösa på med när jag har dåliga dagar. Jag vet inte hur länga jag kommer vara borta men det kommer väl ta minst en vecka kan vi ju räkna med. Kommer tappa mycket bloggläsare på detta men det är väl bättre att ni får något roligt och lite mer professionellt att läsa.
 
På återseende, 
Anna-Jean 
 
 

Lista i brist på idéer

Du heter: Anna-Jean Mallard

Smeknamn: Anna/ Sean(is)

Låt som när du är ledsen sörjer till?

Haha är i princip aldrig så ledsen, men när man är ska man ju lyssna på glada låtar :)

Beroende av:

Socker typ, haha nej men musik och min mobil.

Vad tror folk om dig?

De flesta får nog ett intryck av att jag är väldigt konstig, haha.

Stämmer det?

Haha det stämmer säkert ;)

Vad får du oftast komplimanger för?

Att jag är rolig eller något sånt.

Hur imponerar man på dig? 

Man är rolig och omtänksam :)

Brukar du skratta för dig själv? 

Oh ja! Varesig jag vill eller inte men är man så rolig som jag är går det inte att undgå.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: 

"MÅÅÅÅÅÅÅL <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 " 

Hur svarar du i mobilen:

På hemtelefonen & på mobilen om det är någon jag inte vet vem det är: Hej det är Anna-Jean. När kompisar osv osv ringer svarar jag olika beroende på vem där är. Oftast väldigt oseriöst, haha.

Vem ringde du senast?:

Min bror Daniel.

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: 

Att han var framme.

Antal timmar sömn inatt:

9 typ, räknade inte.

Sov du ensam:

Ja förutom hunden då förstås.

Brukar du komma i tid: 

Ja det kan man väl säga :)

Hur känner du dig nu: 

Supertrött men glad :)

Vanligaste färg på dina kläder: 

Vitt, svart, regnbågens alla färger.. Tror jag?

Vad tycker du om fötter:

Det är väl sånna man står på?

Vad saknar du: 

Massor utav vänner och andra gulliga människor <3

Hade du en bra kväll igår:  

Ja med mitt guldfiskminne så kommer jag faktiskt inte ihåg. Men nu när jag läser i arkivet så åt jag mackor så jag antar att jag hade det bra :)

Favorit dryck på morgonen:

 Bravo tropisk frukt juice :)

När brukar du oftast gå och lägga dig: 

På helgen, runt två om jag inte ska göra något speciellt, på vardagar ca 22-24.

Är du blyg?: 

Oftast i början men det släpper efter ett tag.

Sysslar du med någon idrott:

Japp, ridning. (Surprise?)

Tror du på kärlek vid första ögonkastet:

Det vet jag faktiskt inte, har själv inte varit med om det.

Har du spytt offentligt: 

Antagligen, när jag var liten.

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: 

Vet inte riktigt, sparka mig själv i kulorna eller nåt ;)

Är du nöjd med ditt liv: 

Ja, skulle inte vilja byta med någon i världen.

Är du bortskämd:

Beror väl på vad man jämför med, både ja och nej.

Vad gör du i morgon: 

Sover, går i skolan, bloggar och rider.

Vad är det värsta du vet?: 

Fjorrar, haha nej men jag vet inte riktigt. Stör mig på folk som har snobbig fjortisattityd och aldrig är nöjd med någonting. Speciellt när de är överdrivet bortskämda och har curlingföräldrar (vilket de inte kan hjälpa men aja)

Har du bra vänner och äkta vänskap?:

Ja, de absolut flesta är verkligen äkta vänner ♥

Vad är det finaste du fått?:

Ska jag vara lite poetisk? Kärlek ;) nä men jag vet inte haha <3

En speciell dag du minns: 

Första dagen i förskolan haha ;)

Du samlar på: 

Pengar? Nej men inget speciellt :P

Vem ringer du när du är arg/ledsen: 

Oftast ingen, vill för det mesta inte att någon lägger sig i, haha. Men mamma/pappa, beroende på vad det är.

När grät du senast:

Kommer inte ihåg, blev tårögd för att det var en sorglig film jag kollade på för ett tag sedan haha ;)

Vad skulle du göra om du vann en miljon:

Spara det, för att sedan använda det lite som jag vill.

Vill du gifta dig: 

Ja det tror jag! Älskar bröllop, speciellt alla fina kläder och tårtor haha.

Vill du ha barn:

Ja i framtiden :) 

Är du musikalisk?:

Inte för fem öre.

Vad dricker du helst när du är törstig:

Juice/mölk/vatten

Bor dina föräldrar tillsammans:

Japp!

Har du någon gång gråtit dej till sömns:

Ja, men inte särskilt många gånger som tur är.

Biter du på naglarna:

Förut gjorde jag alltid det, men inte nu längre. 


Josefines.se & caseapp.se

 
Länk till tävlingen HÄR och HÄR kan ni gilla caseapp på facebook.

Umgås med mina närmaste

Har sitter jag med min Little Britain mugg med oboy och mina två mackor och chillar. Ska gå och lägga mig typ nu men ska fört läsa min urgrymma bok, How To Be Good. Imorgon ska vi ha utegympa för första gången på termien och kommer frya som bara den så att alla vet.
Puss & kram godnatt
 

Ensam hemma

Pappa är i england nu och min bror är hos en (sin?) tjej och mamma har åkt iväg för att rida. Så jag sitter här ensam hemma och fryser arslet av mig. Så kväll ska jag ha en riktig spa kväll. Ska fixa naglarna, duscha med skrubb, ansiksmasker och lotions. Nu när det snart är vår måste man ju vårstäda sig själv lite. 
 
Jag börjar... NU :)
 
Skulle vilja vara här just nu, men det är inte långt kvar till påsklovet. Då jävlar smäller det!

Instagram

Glöm inte att ni kan följa mig via instagram utöver bloggen där jag lägger upp bilder lite då och då.
@ajmallard heter jag där :)


Godnatt

Vi hörs mer imorgon. Bra dag och kväll med fint avslut med vunnen match på Anfield. Suarez, Downing och Gerrard var det som gjorde det till 3-2. Tre poäng extra och bara åtta poäng kvar tills placering i premier leauge, nu kör vi!


Dagens planer

Det jag ska göra idag är att ha knatte helt enkelt. Och igår fick vi ju gäster som ni kanske kommer ihåg om ni kan engelska. De ska stanna tills på tisdag tror jag och efter knatten idag så ska vi ha nån middags sak.

Idag är det även match vilket betyder PMS (pre match stress) och 99 dagar kvar till England :)


Godmorgon!

Jag vet att jag har bloggat väldigt dåligt på senaste tiden för att jag inte vill puplicera halvbra inlägg. Men i stället har det blivit få inlägg med dålig kvalite och jag har nu bestämt en en gång att jag ska bättra mig. Vi får se hur det går med det men jag ska verkligen försöka. 
 
Robin vann melodifestivalen igår och jag är så grymt glad och får väl tacka alla utländksa domare, haha. Nej men den där yahoo eller yihoo eller vad hen nu hette tyckte jag var riktigt dålig och vet inte riktigt vad svenska folket tänkte?

Rätt låt vann!


Anglais

Woke up today and thought it was Sunday. Then I realised it was Saturday and you can just imagine the relief running through my head, haha. This Saturday I've ran two laps around Vällsjön wich is about 6,5 kilometres and I have walked the dog with Josefin because both of them neded exercise, haha just joking.

Now I'm sitting in my room with a sore foot and knee caused by the running and I'm listening to some really good music. We have some guest coming over for dinner in about 20 minutes and they are going to stay at our house untill Tuesday. That's my evening, what are you up to?

Gold begins with G and ends with D, so does GERRARD


Green Street Hooligans 2

Jag lever! :D 
På utvecklingssamtalen ska man ju sätta upp mål för terminen och mitt mål blev i år att få bättre kondition och försöka springa varje lördag och idag har jag gjort mitt första oficiella försök. Jag sprang ju i torsdags också men det räknas inte ;) 
Två varv runt vällsjön senare sitter jag är i sängen nyduschad och fräsch och ska kolla på green street hooligans 2 då jag såg ettan igår och den var jättebra! De handlar om olika fotbollsfirmor (gäng) runt om i hela england som tävlar om vem som kan få bäst rykte och det är väldigt mycket street fighting så kan sänga att det inte passar den som inte gillar våld och massa blod.
 

Goodnight


Anna form


Effective

Hunnit med massa saker sedan jag kom hem :) Jag har hunnit springa en liten runda på tre kilometer men det räckte för mig att bli trött med tanke på hur dålig kondition och otränad jag är. Beach 2013 woopwoop! Det var faktiskt mitt mål från utvecklingssamtalet igår att jag ska förbättra min kondition och där med springa minst en gång i veckan. 
Sen har jag duchat och kollat på en riktig chick flick på netflix som heter Beauty & Briefcase och var en typisk mig film. Gudomligt bra var den! Jag har också läst lite ur ett häfta vi ska ha läst tills imorgon och nu ska jag göra the final touch up på min bokrecension som jag ska lämna in imorgon.
 

Slutar snart

Sitter på sista lektionen och diskuterar Jordan Henderson med Issa i väntan på att Jennifer ska läsa klart. Tror jag ska ute och springa en kortis när jag kommer hem men känner jag mig själv rätt kommer det inte bli av.
 

Hemma duschad och klar

Tog en långdusch nu efter ridningen som för övrigt gick jättebra i slutet, sjukt nöjd. Skriver om ridpasset en annan dag då jag är hur trött som helst nu. Ligger och funderar på hur mysigt det skulle vara att beställa ansiksbehandling eller spadag med kompisar eller mamma. Något att tänka på i alla fall.


Lille Tiffel efter ridpasset ❤


Jag är trött

Har inget direkt att skriva nu förutom att jag ska på utvecklingssamtal och sedan direkt till stallet och rida. Kanske skriver lite om ridpasset efter :)

Onsdag

Godmorgon!
Här sitter jag i min säng och fryser eftersom det är kallt och jag är dessutom jätte trött. Borde gå och göra mig i ordning men jag känner inte riktigt för det. Igår han jag med att skriva hela(!!!!) min svenskauppsats, den ska bara läsas igenom ett par gånger till och rätta det som är fel. Meni grunden är den klar så nu slipper jag den. Hade tänkt att lämna inn den på imorgon :)

Om en pojke - Nick Hornby

Idag har vi studiedag och jag ska faktiskt plugga på den första gången. Ska skriva min svenska bokredovisning och försöka få den helt klar. Därför kommer jag inte blogga idag utan kommer tillbaka imorgon.
Tata!
 

Måndag gå och dö

Usch den är dagen sög! Somnade sent igår och har varit jättetrött hela dagen. Imorgon har vi studedag och jag ska använda den för det den är till för för en gång skull.. studera, haha. Nej men vi har ett svenskaarbete om en bok som ska vara klart i slutet av veckan och jag har knappast börjat så ska börja med det ikväll och fortsätta imorgon.
 
Fast fort ska jag kolla på Mindy & Maria eftersom jag missade det igår och så ska jag måla naglarna lite.
Puss & hej!
 
 
 

Måndag

Blää! Vaknade idga och kände bara nej jag orkar inte men vi kör ändå! Första måndagen efter en evighets ledighet så jag är inte så pepp på skolan nu. Tar alla fall converse idag och låstas att det är vår, precis som det sa vara :)

Sov sött 💗

Imorgon börjar skolan igen och jag har ångest. Efter en vecka lov och två veckor prao så är jag van vid att kunna vakna när jag vill. Men som tur är har vi sovmorgon till halv tio. Har duschat nu och smort in med bodybutter som luktar mango och ska nu sätta mig i sängen och läsa lite bloglovin och kolla på youtube innan jag somnar.
Sov sött 💗


Still a better lovestory than twilight


Nutmgking!

Känslan från igår sitter kvar och jag är hög på livet! :D  Även fast jag ska fixa klart ALLT med TV-rummet och mitt rum som är rätt så tråkigt är jag überglad!
 
Ungefär vid två åker vi till mormor och morfar och därifrån skulle vi någonstans och göra något roligt.
Berättar mer när jag kommer hem :)
 
Kungen över djungeln!

Bästa lördagen på otroligt länge!

Städat TV-rummet hela hela dagen (inte så kul kanske) och det är inte mycket kvar nu. Så imorgon ska vi börja ställa ut saker i garraget innan vi åker iväg på roadtrip med mormor och morfar. 
Kvällen har varit (och är) superbäst! Kollade på lejonkungen 2 som är den bästa filmen som har gjorts. till och med bättre än "Dear John".
 
Sen kollade jag såklart på fotbollen och matchen startades med mål i första minuten av Downing och sedan en hattrick av Suarez. #justcantgetenough av den killen asså! Amazing #nutmegking! Hade Jordans header gått i mål hade det blivit bästa kvällen på året men det slutade ändå med 4-0 till Liverpool v Wigan Athletic så jag är sjukt nöjd!!
 
Sen gick både Anton och Robin vidare i mello, de två bästa helt klart!! 
 

HAHA


1 mars 2013

Godmorgon! Idag är det första mars och min sista praktikdag. Det har varit väldigt roligt och lärorikt att praktisra och prova på arbetslivet oh jag kommer verkligen att sakna det! Att inte behöva stå och välja kläder i en evighet då man vaknar och vet att man ska ha ridkläder, inte behöva fixa håret då man går runt i mössa och hjälm hela tiden, haha!
 
Ska gå eller cykla dit idag då det är fint väder och hade tänkt vara med på träningstimman ikväll då det är hoppning  men jag behöver verkligen spara lite pengar och jag får ju rida ändå.
 
Får väl ta och göra mig iordning så hörs vi ikväll :)
 

RSS 2.0